Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. hitrynja

hitrynja New Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

священники кажуть, що ніяких заборон немає.
    А по "забобонам" : просто на похоронах присутня не зовсім сприятлива енергетика ( це не лише стрес), а вагітна жінка у своєму стані є "ослабленою". От тому і кажуть, що їй не варто бути у місцях з поганою енергетикою.

3. Soloo

Soloo New Member

Дівчата, а хтось приймав на початку вагітності дицинон?
    Щось бентежить мене те, що і в інструкції вказано: ДИЦИНОН можна приймати при вагітності тільки тоді, коли потенційна користь перевищує потенційний ризик для плоду

4. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Мені його кололи на підтримці, якщо не помиляюся, для зупинки кровотечі на 6-7 тижні вагітності. З малюком все добре.

5. Redvisitor

Redvisitor Active Member

мені теж кололи, коли була загроза на 5-6 тижні

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так, це кровоспинне. раніше призначали вікасол, а потім перейшли на дицинон.

7. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Токсикоз вже місяць знову мій вірний друг. Правда, цього разу до блювання ще не доходило, але нудить просто постійно і при чому найгірше нудить на вечір. Намагаюсь пораніше вкладатись спати, щоб того хоч трохи уникнути.

8. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

DesperateHousewife , в мене зі старшою був токсикоз з 4 по 20 тиждень, але тільки зранку, а от з цією вагітністю, то просто нудило на протязі цілого дня до 12 тижня, треба було постійно щось жувати, щобне допускати цього.

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А мені і жування не допомагало. Бо усе, що з"їла ввечері так важко травилось, що допомагав лише сон чим швидше, як ні то білий друг. Токсикоз по повній програмі мучив з 6 до 17 тижня. Як згадаю..., думала що з ним і родити піду))).

10. Raven

Raven Мама малятка

Мені і сон не допомагав, будило десь о першій і тьопала до друга, той, що білий.
    Зараз тільки тошнить, хоч малими порціями можу поїсти.

11. Припинився токсикоз на 7 тижні. Порадьте щось

Привіт усім. Дуже потрібна порада.
    У лютому на 7 тижні вагітності у мене припинився токсикоз і виявили відмерлу вагітність. Робили вакуумний аборт. Я пережила це емоційно дуже важко. Лікарі сказали, що напевно був стрес чи підняла щось важке. Я погодилась, бо не зважала на свій стан і могла щось підняти. Минулого місяця дізналась, що знову вагітна. Дуже зраділа, правда нікому не розказую, крім чоловіка, - боюсь,щоб знову рідні не переживали за мене. Позавчора припинився токсикоз, який тривав тиждень. Що це може означати? Боюсь подумати, що повториться ситуація з першою вагітністю. Може в когось таке було?

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Припинився токсикоз на 7 тижні. Порадьте щось

Думаю вам варто заспокоїтись і звернутись до лікаря і на УЗД.

13. nalia

nalia Member

Відповідь: Припинився токсикоз на 7 тижні. Порадьте щось

А ви думаєте він на протязі всієї вагітності має бути? В мене також перша вагітність закінчилася ЗВ. друга вагітність була практично без токсикозу. Не накручуйте себе.Все в вас буде добре.Легкої вам вагітності.

14. Відповідь: Перші тижні вагітності!

Дякую, заспокоїли. Зараз не можу звернутись до лікаря, бо поїхала закордон, тут живу за містом.
    Зможу приїхати тільки вкінці липня. Переживаю, щоб не було пізно...

15. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Як я Вас розуію ...Така безпорадність. Але головне старайтесь себе ж перконати, що все добре, що лялі потрібна спокійна мама.

16. Pimpa

Pimpa New Member

Всім привіт!!!
    Приймете мне до себе? Другий день перчитую ваші переписки і хочу до вас. У нас почався сьомий тиждень, щаслива... Переживаю, але розумію що воно мусить бути добре. Трохи поколює з права (там був фолікул) можливо воно і має бути так? Як дізналась про свій стан відразу побігла до свого Г, приписали лютеїну і вітамінки для вагітних - старанно всього дотримуюсь. Після 20 числа йду ставати на облік.

17. Raven

Raven Мама малятка

Можуть зв"язки тянути. Я вже думала, що в мене апендицит, болить і болить.

18. Pimpa

Pimpa New Member

болить і болить.

В мене також боліло і тягнуло доки не почала приймати лютеїну, тепер лишень поколює деколи. У мене в загалі із вагітністю одні приколи - все боліло знизу живота, думала протягнуло. Сходила ще на УЗД сказали що фолікул завеликий і переживають щоб не переріс в кісточку, а ще сказали що ні цього ні наступного місяця завагітніти не зможу. Це був четвер, мій Г прийняти змогла лишень в понеділок і спиталась коли мають початись М, сказала що мали в п'ятницю і до цих пір немає. Порадила зробити тест наступного ранку. Я вже додому прийшла і не чекаючи ранку зробила (чоловік наполіг - бо дуже чекали цього моменту) - позитивний :radist: Зранку вже зробила як підтвердження

19. levenja

levenja New Member

Привіт дівчатка. Я писала сюди, щоб почути Вашу пораду ще у лютому, тоді в мене виявили прогресуючу трубну вагітність, яку видалили на 6 тижні. Робили лапороскопію, трубу залишили. Звертаюся знову за підтримкую, можливо хтось проходи через це.
    Овуляція в мене була 9 липня, 19 числа я здала на хг в сінево, бо відчувала що щось не так Хг показав 1.12, тобто нічого. Через день я зробила тест, бо почала бігати в туалет і появилася тушнота, тест показав другу слабеньку полосочку, 22 числа мали початися місячні не було, здаю ще раз ХГ, ввечері результат 44.Не знаю чи тішитися, але надія є бо лікувалися і просили Бога. В понеділок почав боліти живіт, але тішить що минулого разу зразу почалася мазанила, а цього нема, іду до лікара подивилася мене на кріслі каже матка синяі збільшилася, але зправа мене болить при натисканні. Положила в лікарню. Зранку іду на УЗД, біль пройшла, просто трошки поколює і тягне живіт. На узд кажуть що нічого не видно , малий термін трошки матка збільшена. Здала на хг 258, лікарі кажуть що маленьке, ну настроюють мене на погане. Через 2 дні, тобто сьогодні здаю ще раз ХГ 528,3 дзвоню до лікарки, вона мені каже, я можу сказати, що вагітність тільки прогресує і все. Що я маю думати не знаю, одні кажут іти на узд з датчиком, але я боюся, бо надія є, що може все добре, але мене мучить що живіт пониває і щось хапає збоку, я боюся щоб не лопнуло, бо в мене нема лівої труби, якщо ту викинуть то шансів завагітніти в майбутньому як Ви і самі розумієте......(

20. Raven

Raven Мама малятка

Матка збільшується, того і пониває. В мене довго вагітність не показувалася, робили внутрішньо-вагінальне УЗД на 3 тижні, щоб подивитися, чи нормально закріплене плідне яйце.
    Оскільки маю непрацюючий яйник то ще прогестерон штучний добавили.
    Якщо ХГ прогресує нормально, то преживати не особливо тре.

Статус теми:
Закрита.