Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Перші тижні вагітності!

ще квВітка в карму зголосилась, наразі нас троє :)
    Експерименти з "не їсти" я не проводила, бо терпіти це невозможно. Їм.

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

І не проводь, принаймні добровільно. Я мала вимушені: здавала кров на аналіз. Сказати що я летіла додому за їжею як Рокфор за сиром з мультика про Чіпа і Дейла, це не сказати нічого. Мало того, що в голові одна лише думка про їжу, так ще й нудило так, що не до витримання.

3. Orman

Orman Модератор-бомба

сочуствую заднім числом. Я і до вагітності без сніданку не любила обходитись, а зараз не уявляю взагалі такого.

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а в мене взагалі тошніловки не було, ніякої , зато був ГОЛОД. Голод був такий що йдучи здавати аналізи в лабораторію, я перед тим ваяла собі стопочку канапок, а потім сідала в машину і по дорозі на роботу то все впаковувала :girl_tender:
    Ну і вже мови нема про те що я основатєльно снідала коли ніякі аналізи зранк не здавала.

5. Андріана

Андріана Well-Known Member

А я не їм, а жеру, все підряд, завжди голодна, можливо тому, що ще не нудить, минулого разу на 6-у тижні вже ригала, чи того разу обмине таке щастя.

6. natorella

natorella Well-Known Member

ну з сашею я також товкла на початках і вкінці
    посередині - був спокій
    зараз в мене гурманство - я хочу яєшню лише з рідким жовтком, МАКАРОНИ!!! - то постійно
    дуже хочеться всякої зелені

ну а те шо перші тижні не могла їсти - то і за свята не поправилась
    зразу відвернуло від кави

зате так подобюались та і зараз люблю всякі *воні* - як десь чую сморід бітуму - буду маньячити і винюхувати

7. Orman

Orman Модератор-бомба

а я хочу каву, але п"ю або дуже слабу, або безкофеїнову.
    я тоже сьогодні бензинчик винюхувала :)

8. Анута

Анута Well-Known Member

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Орман, а скільки у вас тижнів? Вітаю!
    Без сніданку не обходьтесь, бо в разі чого, вибачте, хоч буде чим рвати. А то в мене один з найнеприємніших спогадів - блювота на порожній шлунок. Здавати аналізи ходила не з канапками, а з паперовим кульочком :)
    Я от думала відписатись у цій темі вже "по ділу", але прийшло розчарування - місячні.. а так розраховувала на овуляцію в день закоханих :sad: Ну нічо, все ще попереду..

10. Azura

Azura New Member

Привіт всім! Ми старались завагітніти десь пів року - коли не получилось пішли до лікаря - сказав недозріває жовте тіло - пропили мастодинон і от ми вагітні - три тижні))) Ура!!!!
    В неділю ходила на УЗД - болить них живота з правої сторони - ходила провірити чи не позаматкова вагітність - начиталась інтернету))) - ні все в нормі - правда малюсінька крапочка тільки на екрані)))) а так вже хочеться щоб видно було малюка)))

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

Ще мені назначили пити Дуфастон, ношпу та валеріану. Розкажіть будь-ласка хто пив?

11. olangel

olangel Well-Known Member

На скільки я знаю но шпу на ранніх термінах не бажано пити,а дуфастон всім виписують я так розумію,правда дуже лякає все,що про нього написано,але він допомагає... в нас 13 тижнів,до сих пір п"ємо трошки з перервами,але від нього стає легше..
    А Мгне Б6,чи фолієву кіслоту п"єте????

12. Orman

Orman Модератор-бомба

здрасті, добрий день

не всім

13. olangel

olangel Well-Known Member

ну я не в тому плані,що аж усім:girl_haha:...просто в кого не питалась з знайомих вагітних,то всім його виписували....

14. nalia

nalia Member

Я пила Дуфастон,в мене плацента дуже низько була опущена(так як був сильний токсикоз,на протязі місяця,кожного дня була рвота),то мені він допоміг

• Безграмотно Безграмотно x 1
  15. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Ні не всім. В кого реально є загроза. Я його пила до 14 тижня, бо була недостатня кількість прогестерону, постійно були тянучі болі попереку і БТ була 36,9 також призначають, коли при стимульованій О наступила вагітність.

16. Orman

Orman Модератор-бомба

а як ви це пов"язуєте? До чого плацента і токсикоз?
    Токсикоз від зміни гормонального фону виникає, від збільшення прогестерону, а Дюфастон - для збільшення прогестерону і виписують.

Мені цікаво чи комусь робили аналіз на к-ть прогестерону, чи на око визначали?

17. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Без образ, але щось Ви все звалили в одну купу, і дуфастон, і ношпу, і фолієву кислоту. "Попивати" ліки, щей вагітним... Одна справа, якщо є реальна загроза викидню (чи інші покази), а так...

Згідна з Орман, токсикоз, низька плацентація, загроза - апотрібно розрізняти. Відповідно лікування (або його відсутність) також різні

18. SoLana

SoLana Well-Known Member

В мене така ситуація була.. коли була загроза ну типу гіпертонус... але я ніц не пила доки не попала з токсикозом в лікарню (бо то в мене традиція ті токсикози на початку, і такі шо цілий день біля унітазу), короче в лікарні вже постаралися виписати купу таблєток в т.ч. дуфастон. Але я пішла і здала аналіз на рівень прогестерону.. і він у мене був у нормі...

19. Orman

Orman Модератор-бомба

ну от власне, а від токсикозу Дуфастон не спасе.

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Я ставала на облік в 16 тижнів. Лікарка за голову вхопилась, скільки всього я "не встигла" попити :)

Статус теми:
Закрита.