Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. hitrynja

hitrynja New Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

сніжна, скажіть, після того було все гаразд? а то я сьогодні якось розкисла( що якщо так усе на початку, то що буде далі.....
    можливість є - на роботі 3 невикористаних відпустки. бо в лікарні всерівно нічого додатково колоти не будуть, а я нервуюся там дуже(
    проте через 3 тижні маю захист диплому та державні іспити - тому до того часу маю справитись). насправді, сьогодні уже маю світло-бежеві буквально пару капель - думаю, то хороший знак.
    за тиждень маю знову йти на УЗД для контролю, але насправді я дуже переживаю, щоб вагітність розвивалась і все було добре...
    дякую дівчатка вамза підтримку!

2. Brenda

Brenda Member

Hitrynja, Вам переживати ні-ні!!! А не хочете для заспокоєння здати кров на ХГЛ в динаміці? Наприклад, в понеділок і середу- по росту хгч теж можна судити, чи розвивається вагітність. Я Вам щиро бажаю щоб цього разу у Вас все получилось, я більш, ніж впевнена, що усе буде добре!!!

3. hitrynja

hitrynja New Member

так і планую зробити. бо щось не дуже хочеться так часто на УЗД ходити. а по динаміці буде видно - чи відповідає сроку, чи гарно росте.

4. Inglor

Inglor Well-Known Member

Ну незнаю, мені важко судити... Але згадуючи свої перші тижні вагітності, як я сильно переживала, як мало не ривіла зі страху, що може бути щось не так. Мені думається, що напевно то всі такі вагітні, які дуже хочуть мати лялю. А ще згадалося мені як після декількох місяців наполегливої праці нашої з чоловіком (ми дуже хотіли ашу рідну кровиночку), як я при останніх місячних зревілась вдома наніц, незнаючи в чому причина може бути. Але Бог добрий, і вже на наступний місяць послав нам діточок.
    Hitrynja, все у вас буде добре, і з дитинкою все буде добре. Бережіть себе і дитинку. Менше переживайте.

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

4 дні "пляцком" та на обстеженні у гінекології пологового, оскільки далі нічого не турбувало і усі "дослідження" були у нормі- відпустили під чесне слово на 2 тижні лежати додому. Остаточну виписку ж лікар дала лише через 2 тижні "домашнього вилежування" і повторних аналізів та УЗД, які показали, що гематоми не залишилося і сліду. Потім був ще один епізод легкого помазання ( трішки і один день), але моя лікар з пологового, з якою консультувалася мало не з початку вагітності, вже не вбачала ніяких проблем. Тому ніяких застережних заходів, окрім кількох днів спокою уже не рекомендувала ( ну і строк вже був тоді 19 тижнів). Тому спокійно доносила вагітність до 40 тижнів ( прям як "книжка пише")
    насправді, при відшаруваннях чи гематомах часті УЗД і не показані ( особливо з інтервалом у кілька днів), бо на ранніх строках вони є провокуючим фактором до додаткової загрози ( під час УЗД часто виникає невеликий тонус, що небажано і так при загрозі)
    краще справді
    і якщо динаміка хороша, більше відпочивати і на УЗД сходити трішки пізніше ( принаймні з 2-тижневим інтервалом від попереднього)

6. hitrynja

hitrynja New Member

як там ваші справи, Lapatulya - були уже на УЗД - що сказали?

7. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Сьогодні тільки йду на 17:30, то вже потім відпишуся... почала чогось переживатм, хоча розумію, що все у Божих руках...

8. hitrynja

hitrynja New Member

Мусить бути!!!!! просто треба сильно вірити!

9. Gybka Bob

Gybka Bob Member

нарешті сьогодні я вже вдома...всі свята і вихідні відлежала з відшаруванням,тонусом у лікарні(((
    Тому дівчата будьте обережні з важкими сумками і ямами на дорогах!

10. Кіцюня

Кіцюня New Member

Дівчата я у вашу темку попрошусь))) От майже тиждень, як дізналась про свою вагітність, тішусь як слонь))))). Але не знаю що далі робити, якийсь тлумак. Сьогодні здавала кров на ХГ
    ХГ пренатальний 9705 (5тиждень в. 217,0-7138,0)
    Медіана 1398 (5 т.в. 1398)
    це норми в Сінево
    Думаю ще здати в четвер і наступний понеділок, щоб бачити динаміку. А що далі?

11. Inglor

Inglor Well-Known Member

Вітаю! А далі насолоджуватись вагітність. Якщо нічого не турбуватиме, то на 10-13 тижні піти на планове УЗД. Бажаю вам легкої вагітності.

12. Кіцюня

Кіцюня New Member

Дякую)), але маю ще таке питання а легке потягування, поколювання це нормально? Бо я десь вичитала, що це матка збільшується.

13. Inglor

Inglor Well-Known Member

Чесно кажучи незнаю, але думаю що нормально. Бо як я своїй лікарці розказувала свої симптоми, то думала, що перечислила все (всі симптоми) що тільки можна. То вона сміялась, і сказала "то ли ище будет". Якщо легеньке, то не думаю, що це щось серйозне. А ви не маєте лікаря, з яким могли б проконсультуватись?

14. Кіцюня

Кіцюня New Member

Планую завтра піти

15. Inglor

Inglor Well-Known Member

Не переживайте, впевнена що вона скаже "що все добре". Наскільки я знаю то головне, щоб не кровило і не було мазанини ніякої. Завтра відпишіться обов'язково. НЕ ПЕРЕЖИВАЙТЕ.

16. invisible

invisible Well-Known Member

Нормально, у мене так постійно було перші пару тижнів. Особливо з того боку, де була овуляція. Плюс поперек болів.

17. hitrynja

hitrynja New Member

скажіть мені таке діло - може хто знає. останніх декілька днів - поїм, а через півгодинки таке відчуття ніби вічність не їла. а їсти майже нічого не хочу - максимум хлібчик з маслом і крекер. на вечір так взагалі помічаю що якось періодично підтошнює чи що навіть від однієї думки про їду - не так, щоб капец - але час від часу неприжмно якось так. чи може бути таке через прийом дюфастона? чи то прояв токсикозу?

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

18. Lapatulya

Дівчата, була на УЗД, гематома розмокталася, але є киста, тому назначили дуфастон. Навіть боюся висловлювати свої емоції:girl_claping: такі відчуття мене переповнюють, лікар говорила, що з моєю гематомою шансів майже не було, так що це дісно Божий дарунок. Показали малявку, серцебиття і прийти через 3 тижні на планове УЗД.
    Дівчата дякую усім за підтримку це дійсно дуже важливо в таких ситуаціях як в мене.

19. hitrynja

hitrynja New Member

я вас вітаю - я ж казала - сьогодні гарний день, повний приємних новин. крім асуротина ви ж нічого не приймали, ніби і лежали і за тиждень гематома розсмокталась, вірно?

20. Lapatulya

крім аскорутину нічого не приймала, ну і не дуже лежала, бо ніхто нічого не говорив, ну і дитина ще маленька, то лежати не дуже дає, але старалася більше відпочивати, не напружуватися.
    а з попереднього УЗД до сьогоднішнього пройшло два тижні...

Статус теми:
Закрита.