Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

О бачу не в однієї мене такі симптоми.. І це мене тішить, так як у всіх значить все добре! А кишківник мене дуже сильно турбує через те, що приймаю прогестерон, тому їм чорносливчик):girl_crazy:

2. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

може!
    і кольнути, і тягнути, і боліти.
    Ну, звичайно, якщо від болю ви скрутились в три погибелі - то, мабуть, недобре, але легке ниття може бути, головне, щоб не кровило нічого.

3. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

buhgaltersha, дякую! Ви мене заспокоїли, бо мене дійсно

4. LoradeGray

LoradeGray Member

В мене теж ниє, ніби місячні мають бути. Хоч термін зовсім малий 4 акушерських тижня, але пішла до лікаря спитати. Сказали пити Но-шпу і більше лежати)))

5. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Мій показник ДГЕА-С - 2,91 (норма 0,40-2,17)
    Призначили метілпред (це якийсь гормон)....хтось приймав його на ранніх термінах?? там така страшна інструкція, боюсь щоб не зашкодило дитині

6. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Наскільки я зрозуміла, то вроды аналогу дексаметазону. А про дексаметазон трохи читала - зокрема, його вводять на ранніх термінах як імуносупресор, коли є автоімунна реакція органімзму (шоб трохи занизити імунну реакцію на плід). це так, як я зрозуміла. І там теж дуже страшна інтрукція і все неоднозначно. Це препаради з розряду, коли шкода і користь співставляються лише спеціалістом. Тому, на мою думку, варто просто вирішити для себе питання: вірити лікареві (або порівняти думку кількох ?), чи ні. Бо без спеціальних знань оцінити самому це дуже важко....
    Зрештою, я читала, що штучний прогестерон (теж штучний гормон все-таки) на заході забороняють використовувати, крім крайніх випадків, до 12 тижнів. А в нас він такий поширений.... Тому то невідомо.
    Може ще підчитайте..., але не тягніть довго. Думаю, що таки доведеться вирішувати питання довіри до лікаря і все тут.

7. Gybka Bob

Gybka Bob Member

не можу ніде знайти ці таблетки...нема в аптеках! Може це знак? А може "а ну їх"....всю ніч мордувалась що робити.."бути чи не бути"?

8. truskaffka

Як Ваші решта аналізи? Ви вже в динаміці ХГЛ здали? Щодо метілпреду - може як сумніваєтесь, то підіть ще до когось?

9. Gybka Bob

Gybka Bob Member

тестостерон 2,41 (норма 0,2-4,3), ДГЕА-С 2,91 (норма 0,40-2,17) , прогестерон 61,30 (норма 10-182)
    і ХГЧ 5846 і через 4 дні 18040
    .......о таке то...ставлю по дві таблетки Ендометрин (який мені витікає...таке враження, що даремно їх ставлю!) ну і з сьогоднішнього дня по пів таблеточки Метілпред на 10 днів...сказав щоб на тижні повторно здала ДСЕА-С

10. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Ставте перед сном, коли вже в ліжко лягаєте - тоді не буде витікати.

11. Gybka Bob

Gybka Bob Member

це одна перед сном...а другу коли? перед роботою ставлю.

12. invisible

invisible Well-Known Member

Мусите хоч трішки після того полежати, ну а потім щоденну підкладку. У мене теж така проблема була, але ніц не поробиш.

13. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я думала ви дві за раз ставите. Я коли приймала Лютеїну (то з тієї ж опери таблетки), то мені лікар казала дві одночасно.

14. truskaffka

Мені вроді Ендометрин теж казали 2 рази на день власне. Там максимум дії за 6 годин спостерігається. Може, тому треба двічі, щоб покрити всю добу.

Гарно. Я дуже за Вас рада!

Останнє редагування: 6 Квітень 2013
  15. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Такс, то щось точно я собі понавидумувала, не знаю мабуть вже ну дуже хочу відчути малятко яке зараз в мене під серцем.
    Була в своєї лікарки, знову переконалася як мені легко з нею спілкуватися, привітала мене, термін 7 тижнів і в нас все добре:girl_in_love:. Єдине що не дозволила мені ходити в басейн:sad:. Ну то таке, воно мені не дуже принципово, ще б та нудота вже закінчилася, а то я просинаюся з нею і лягаю спати теж з нею:8:, з Настею в мене такого не було.
    Дівчатка, ще одне, дуже мене почав боліти зуб, що зробити щоб хоть трошки зняти біль.

16. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

в мене таке було на 5-6 тиждні... і взагалі цієї вагітності частенько ясна турбують... я полощу ротову порожнину або опіскувачем, або содою, мені допомагає:girl_smile:

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Може краще до стоматолога? А то оті всі знеболюючі протипоказані при вагітності. Хіба часник на зуб, чи свіже сало, але нашо вам того. Краще візьміть та й полікуйте.

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

А в мене кровлять. Коли чищу зуби, то як вампір спльовую кров.
    Трошки допомагає настій з нагідок, але мені чогось руки не доходять постійно то варити, а як зварю, забуду, але він трошки допомагає.

18. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Те саме...
    Мені допомагає паста Лєсной бальзам. Зовсім кровоточивість не пропала, але значно зменшилась. Спробуй, вона коштує копійки.

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я нею досить довгий час користувалася і мені від неї потемніли трохи зуби, то я й кинула. Хіба спробувати повернути з метою лікування.

20. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Блін:girl_cray:, а я то думаю, чого в мене зуби якісь не такі білі як все(((
    Буду через раз іншою чистити...

Статус теми:
Закрита.