Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lady X

Lady X Well-Known Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

Так! Вже синочку 3 рочки))

2. Nastichka

Nastichka Загублений

привіт дівчатка
    останні 3 місяці місячні йшли по 2 дня, на третій день зовсім трошки, а на четвертий вже нічого не було. раніше закінчувались на шостий день. минулого місяця була затримка тиждень, а зараз вже три тижні нема, а на тесті одна полоска!!! а до лікаря піти зовсім часу немаю
    в когось було шось подібне, може я вагітна? підкажіть шось

3. Lady X

Lady X Well-Known Member

Nastichka потрібно до лікаря..це може бути і вагітність й інше щось..йдіть до лікаря..виділіть на себе трішки часу..а ще якісь симптоми є?

4. evgenka

evgenka New Member

ну може бути і якесь гормональне порушення або від нервів... в самої перед вагітністю місячних три місяця взагалі не було, так що все може бути
    для певності сходіть до лікаря та зробіть аналіз крові на ХГЧ

5. Nastichka

Nastichka Загублений

Дякую вам дівчата, я також думаю що це від нервів, бо останні місяці навіть немаю часу поісти, бо тільки переіхала минулого місяця на нову квартиру, сесія, та щей робота.
    Краще б це був гормональний збій або вагітність, а не шось страшніше.
    Постараюсь я знайти трохи вільного часу шоб сходити до лікаря, надіюсь що все буде добре.

---------- Додано в 09:04 ---------- Попередній допис був написаний в 08:59 ----------

Evgenka, симптомів взагалі ніяких нема, почуваю себе прекрасно, тільки груди останні пару днів почали боліти і дуже дратівлива стала бо трохи переживаю. А так все добре живіт не болить.

6. Oriana

Oriana Well-Known Member

Мала колись затримку в 4 тижні, думала, що вагітність, та нажаль то був гормональний збій. А груди болять, значить вже близько місячні...

7. Yarmila

Yarmila New Member

в мене переважно завжди болять груди перед місячними і от коли вони перестають боліти, то починаються місячні.. а от коли завагітніла, то власне біль не проходила, та щей набухли. І в мене були болі як на місячні... я вже думаю ну коли?! а вони все не йшли... і виявилось що в животику малюк вже є)
    А ще був у мене збій місячних, між місячними останніми 2 тижні різниці всього навсього... (хоча в мене не стабільний все життя цикл) і місячні були ніби починались від легшого до сильнішого, хоча переважно це навпаки...
    Nastichka, всетаки краще підіть до лікаря, перестрахуйтесь:girl_yes2:

Останнє редагування: 24 Лютий 2011
  8. Nastichka

Nastichka Загублений

Ви мене заспокоіли, гормональний збій це не так страшно, буду чекати місячних, якщо не буде місячних а буде дитинка буду тільки рада.
    А до лікаря обов'язково на днях схожу.
    Дякую вам дівчатка, ви мене дуже заспокоіли!!!

9. DILEMMA

DILEMMA New Member

В мене 2 день затримки.....ниє поясниця останнім часом, в животі то з одного боку то з другого поболює, груди стали дуже чутливі, особливо соски...Але не віриться мені, що це може бути вагітністю, ми з чоловіком захищаємся,але б дуже мені цього хотілося...:girl_in_love:

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ну то зробіть тест і все стане ясно:)

11. DILEMMA

DILEMMA New Member

почекаю ще пару днів, в мене часто затримки бувають, та й вагітності ймовірність дуже маленька..(((
    Дуже хочу дитину, тому нехочеться розчаровуватись напевно...та й признаки трохи дивні...а зрештою вже як буде так буде!

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну взагалі це і признаки приближення КД,принаймні у мене. Якби я кожного місяця отак прислухалася до себе, то вже б певно з розуму зійшла :)

13. DILEMMA

DILEMMA New Member

)))а в мене кожного місяця збільшуються груди,і ниє низ живота і все...та й тим більше поясниця мене не тільки почала турбувати, а турбує напротязі десь 3 тижнів, можливо це й нирки...слабість неймовірна...ніколи такого в мене не було, тому й появились такі думки!ще й тільки шо поміряла температуру...37, простуди неможе бути, вже встигла перехворіти...

Останнє редагування: 5 Березень 2011
  14. Orman

Orman Модератор-бомба

це всі так на перших тижнях хочуть їсти? Чи тільки я?
    Тошнить то мене тошнить, але не так щоб я не хотіла їсти. Я вже змучилась їсти через кожних 30-60 хв.

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я не хотіла взагалі їсти.але мене не просто тошнило, але і рвало дуже!

16. natorella

natorella Well-Known Member

я взагалі не могла їсти
    мої перші тижні припали на новий рік і різдво
    я за стіл не сідала - не могла на їжу дивитись, холодильник відкривати - мало не дуріла
    і досі їм тільки те шо хочу, якшо то таке шо ТАКЕ - не їм

17. Orman

Orman Модератор-бомба

та от власне , шо я знаю що на перших тижнях у всіх тошніловка і взагалі. А в мене тошніловка (терпима) і ГОЛОД.

Холодильник домашній - нічо, можу відкривати. В чоловіка на роботі - буееее.

18. Natalya

Natalya Well-Known Member

А от і не правда - не у всіх :) За 21 тиждень жодних незручностей чи взагалі особливих відчуттів (крім рухів дитини).

19. Virginia

Virginia Well-Known Member

Мене тошнило і смоктало від голоду постійно, але їсти майже нічого не могла... хіба печену картоплю, ну або щось дуже вибране

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я думала, що то я одна така ГОЛОДНА була, ні, виявляється не одна :) Я за перші 10 тижнів набрала 5 кг, їсти хотіла страшно, змітала все підряд, при тому до холодильника старалась близько не підходити. При чому мене особливо сильно нудило, коли я була голодна, навіть при перших натяках на голод. А голодна я була завжди і так тижнів до 16, напевно. Тому мусила весь час їсти, а якщо не їсти - то обійматись з унітазом, я обирала перше :)

Статус теми:
Закрита.