Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

Напевно, що так. В мене так само було. А ще дуже почали боліти груди.

2. Capuchino

Capuchino New Member

Так! Не захищений і спланований...:yes:

---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ----------

Скажіть будь-ласка чи це токсикоз???:pardon:

3. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Скоріше психологічне навіювання, дочекайтеся затримки, зробіть тест на вагітність, а потім (якщо буде позитивним)- насолоджуйтеся всіма принадами вагітності, в т.ч. і не дуже приємними :pardon: Зараз просто заспокойтеся і наберіться терпіння.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

аби зайве себе не накручувати, можете зробити аналіз на ХГЧ. Його показники уже можуть свідчити про наявність чи відсутність вагітності, починаючи з 2- тижневої вагітності.

5. Capuchino

Capuchino New Member

Привіт усім!!!!! Нарешті я зробила тест, і він показав 2-гу полоску але ледь помітну. Тест робила 3 рази і на усіх однаково :dntknw:-підскажіть коли потрібно йти до гінеколога для підтвердження результату?????

6. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

А вам дуже хочеться щоб вам "там" хтось колупався? Я б ось так зразу не бігла, якщо від останньої менструації минуло хоча б тижнів 7-10, наступна не настала, то можна і УЗД зробити, та і можливо якісь прояви вагітності явні стануть, ну тоді і до гінеколога можна піти.

7. LadyLand

LadyLand New Member

Можна дійсно не йти відразу до гінеколога, а зробити наприклад тест на рівень ХГЛ (хоріонічний гонадотропін людини) - це точно підкаже вам чи ви вагітні.

8. vasavi

vasavi New Member

Доброго дня. цього місяця менструація почалася на 2 дні швидше, тривалість менструації лише 2 дні але при тому болять груди і часто хожу в туалет також поправилась на декілька кг. чи може це бути вагітністю?

9. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

У мене тест теж показував одну полоску не чітку. Моя вагітність теж була планованою і дуже бажаною. І я теж знала коли це сталося і коли прийшла на облік постійно казала своїй дільничій я знаю дату зачаття може це вам допоможе у підрахунках :mocking:
    Щодо того коли йти до гінеколога я пішла до неї десь три тижні після зачаття я ж зелене, але дуже відповідальна і думала то так треба відразу бігти і ставати на облік. Але дякувати Богу моя дільнича має розум і сказала мені що дивитися мені там не буде і щоб ні в якому разі я ні докого не йшла бо можуть мені там наробити біди і сказала прийти через два місяці. Я так і зробила , але вже ті два місяці точно знала що я вагітна ну перш за все це боліли груди, часте сечовипускання, сонливість і нерви , емоції були на піку і апетит звєрський.
    А пішла я до гінеколога в 12 тижнів , тоді ж вона і направила мене на перше УЗІ і щастю не було меж.
    Але для себе вирішила , що якщо все буде йти так як з першою вагітністю, а вона проходила чудово за виключенням останнього місяця червня було дуже жарко і я була велика , то з другою вагітністю буду ставати на облік значно пізніше.
    А моя кума як завагітніла і дуже їй було цікаво чи вона вагітна то вона робила УЗІ, бо огляд на малих термінах вам ніхто робити не буде

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

Дівчата, а це нормально, коли живіт болить деколи так як на місячні? І ще болить при дуже різких рухах?

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мене стабільно до третього місяця таке було.а от при різких рухах недавно болів як був тонус.

12. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

в мене теж постійно нив,особливо в ті дні коли мали бути місячні.Доречі,вітаю Вас! Легкої Вам вагітності!а то я щось пропустила

13. lovefreedom

lovefreedom New Member

napoleona,
    не знаю,як там в інших, а от такий біль у мене виявився сигналом небезпеки. зараз із загрозою викидня лежу у лікарні. тільки не лякайтеся!!! проконсультуйтесь у лікаря.
    а щодо токсикозу... я зараз на сьомому тижні(ура!!!). тошнить шалено! від запаху їжі, парфумів, чоловіка, всього!!!!! кардинально змінилися їстівні побажання! груди болять, часто в туалет бігаю, дратівливість і сонливість страшенна! але я ДУЖЕ щаслива!!!!! бережіть себе!

14. Lady X

Lady X Well-Known Member

Дівчата,а в кого тести довго не показували 2 смужки??

15. Brenda

Brenda Member

Дівчатка, яка класна тема:) Дякую всім за дописи - дуже корисно!!! Ми теж більше не захищаємось під час цього і якраз вже пройшло 2,5 тижні з моменту, коли ми вперше перестали захищатись і сьогодні мають бути місячні... тільки шоб не було їх... :))
    Думаю почекаю до суботи, якщо нічого не буде, то зроблю тест. Маю також деякі симптоми, описані вами: температура 37,2-37,3, хоча добре себе почуваю (простуди немає 100:wacko:, трохи нив живіт минулого тижня, постійне здуття і груди збільшились і болять, я завжди була чутлива на запахи і зараз мені здається стала ще чутливіша, дуже мені смердить риба і м*ясо взагалі не хочеться їсти...
    В суботу зроблю тест і тоді побачимо.... правда чоловік в відрядженні і приїде десь за 5 днів, так не хочеться самій робити тест, але така нетерплячка розпирає!!! :)

16. algo

В мене тиждень від початку затримки нічого не показував) просто цикл дуже короткий.

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

А короткий це скільки? Ви відслідковували овуляцію?

18. algo

в мене цикл 25 днів.овуляцію не відслідковувала.приблизно за слизом знаю коли була.

19. Lady X

Lady X Well-Known Member

в мене при першій вагітності лише на 7-8 неділі показв ..до цього всі були негативні...от тепер також вс іознаки єє.відчуваю..а тест від"ємний..

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А як закінчилася перша вагітність, все добре?

Статус теми:
Закрита.