Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Stroga

Stroga Well-Known Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

Дівчата і я приєдналась до Вас! затримка 9 днів. Зробила 3 тести, і 3 позитивні! Тошнота іноді зранку, але не сильна, внизу живота трохи ниє і вздуття( хочу в понеділок піти до лікаря, переживаю,а ще й батьків треба повідомити, знаю, що дуже радіти будуть, тому хочу на 100% бути впевненною, щоб потім їх не розчаровувати.

2. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

вітаю вас!!!

3. Stroga

Stroga Well-Known Member

Велике Вам спасибі!

4. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

Дякую...
    Але вже пізно.:shout: Сьогодні прйшла обстеження, виявилось що в мене 11 тижнів вагітності, а на 7 тижні в мене завмерла вагітність:girl_cray: Всю почистили мене, і заспокоюю себе, що дякувати Богу, що ше сталося в такий короткий термін. Такщо я вже не відношусь до вашої гілочки. А так жаль. Я так мріяла про дівчинку, так мріяла їй вишити костюмчик на хрестини. Але вже нічого не поробиш.
    Тож дорогі жіночки, як дізнаєтесь, що вагітні ідітьзразу провіряйтесь....Це моя порада!!!

5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

6. Masha Parker

Masha Parker New Member

У мене в же 11тиждень йде а я так захворіла,кашель просто жити недає,лікарі кажуть що треба пити,пити,пити,пити теплі чаї і молоко з медом,з сьогоднішнього дня йду на лікарняний не буду дитятко мучати....А ще в мене виявили трішечьки токсоплазмозу....а я казала батькам шо їхня собака в хаті до добра не доведе.Але вони і зарас не хочуть шоб вона на вулиці пожила,це враховуючи шо в нас часний будинок і велике подвір"я!!!!!Ну як їм ше доказувати що це мені шкодить:sorry:

7. DILEMMA

DILEMMA New Member

щиро вам співчуваю..ви головне тримайтеся,все обов"язково буде добре,ви знову завагітнієте і виносите своє малятко!!!

---------- Додано в 09:50 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ----------

до лікаря звичайно підіть,але це нормально,в мене теж так було,живіт ниє,тягне,бо матка розтягується,а вздуття характерне першому триместру!

8. Stroga

Stroga Well-Known Member

Сходила до лікаря, сказала 5 тиждень і назначила на кінець квітня УЗД. Вздуття далі турбує, але добре, що тільки вночі, бо вдень я на роботі було б незручно працювати)

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

собаки не є переносчиками токсоплазмозу. Коти, сире м ясо, грунт з кошачими екскрементами- ось джерела. Яко у вас виявлено антитіла "Джі"- нічого страшного. І скоріше за все, ви стикнулися з токсоплазмою вже давно і навіть не пригадаєте з якого джерела.

10. ermana

ermana Member

І я до вас за порадою! Вже 5 день затримки. Живіт ниє майже як на місячні, але не постійно. Зробила тест (правда не вранці) - негативний. І от тепер мучить питання чи тест не показав чи то просто збій в циклі і вагітності нема?

11. siriuska

siriuska Member

Зробіть тест на вранішню сечу,тоді точно будете знати

12. kapronka

kapronka New Member

ermana

зробіть ще тест зранку або почекайте кілька днів і повторіть(може він має меншу чутливість),а зранку концентрація ХГЛ найбільша...а найточніше - це здати кров,щоб не мучатись :)
    Бажаю Вам отримати результат,який Ви чекаєте

13. Milady

Milady Well-Known Member

Дівчата, потребую вашої допомоги, бо сама не можу правильно розібратись.
    Вчора здала аналіз ХГЛ, сьогодні прийшли результати - 3469,0..підкажіть який це тиждень, бо мене та табличка збиває з толку.

14. allja

allja Well-Known Member

Milady, вітаю Вас!:)
    Якщо не помиляюсь, то 4-5 тиждень (акушерський термін), тобто 2-3 тиждень від зачаття. Але я в тому не сильний знавець, то може ще хтось із "знаючих" дівчат підкаже...

15. milkozavr

milkozavr New Member

норми 2 тиждень 50-300, 3-4 тиждень 1500-5000, 4-5 тиждень 10000-30000,
    5-6 тиждень 20000-100000, 6-7 тиждень 50000-200000, 7-8тиждень 40000- 200000, 8-9 тиждень
    35000-140000, 9-10 тиждень 32500-130000.
    і наскільки я розумію-акушерський тиждень- це рахується з 1-го дня останніх місячних?

16. allja

allja Well-Known Member

17. milkozavr

milkozavr New Member

тоді ще одне питання в мене виникло- результати тесту ХГ які дають в лабораторії визначають термін від запліднення чи акушерськими тижнями?

18. Milady

Milady Well-Known Member

то табличка з Медісу....то я маю орієнтуватись по референтних значеннях, чи співставляти значення з колонкою медіан?

19. allja

allja Well-Known Member

Здається, що від запліднення.
    А у Вас немає висновку внизу? Там мало би писати...

20. Milady

Milady Well-Known Member

Та от власне, що немає((

Статус теми:
Закрита.