Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

тест негативний:girl_emo:

2. Iwka

Iwka Well-Known Member

при такій затримц - всього то 2 дні, може і не показати)
    терпеніє...

я от з другою вагітністю тесту навіть не купувала...
    спершу були підозри, а через 1,5 тижні затримки була впевненість)))

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

з перших днів молозиво рідко виділяється. А от поява виділень із грудей свідчить про підвищений рівень гормону пролактину. Він теж має здатність "гальмувати" настання місячних. Так що консультація гінеколга не завадила б.

4. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Розкажу і я свої симптоми))
    8 років тому через системачичні зусилля протягом пів року і майже не здорове бажання стати мамою в перший день затримки, зробивши тест я побачила 2 полоски - УРА:connie_pull-pigtail
    Перші симптоми зявились швидко, памятаю як була сама вдома і десь пів 12 ночі сильно почала крутитися голова, не вистарчало свіжого повітря і одночасно напав понос, поміряла температуру - за 37, незадовго опісля почався сильний токсикоз до 16 тижня - кожен ранок починався з обнімань з білим другом. Всі свої парфуми і косметику з запахом віддала мамі, сестрі, подругам. Запаху їжі не терпіла, постійно хотіла мяса і не могла їсти досі любимі мариновані помідори. На УЗД пішла на 5 тижні і відразу стала на облік (мабуть зі страху і великого бажання щоб все було добре), чемно по графіку відвідувала ЖК і здавала всі аналізи.
    Тепер, з бухти барахти вирішивши вдруге стати мамою, прислухаюся до себе чи це вийшло з першого разу і чекаю дня місячних і з одного боку дуже хочу, щоб вони не почалися, а з іншого - так страшно

5. darbi

darbi New Member

привіт:connie_pull-pigtail.
    В мене заиримка 6-7 днів.Зробила тест, друга полоска ледь помітна, через два дні знову повторила тест, так само.Коли моли початись місячні, почав низом боліти живіт, як при місячних.І так пару днів, поболить , перестане, поболить і знову. Ніяких симптомів немає.Груди болять як при місячних. По моїх підрахунках (якщо я дійсно вагітна) мав би бути 5-6 тиждень. Підкажіть щось...

6. Delfy

Delfy Well-Known Member

Що ж вам підказати? :) Вітаємо :)
    якщо за щось переживаєте - можете спробувати за день - другий ще тест зробити - полосочка має бути з кожним разом все темніша і темніша - це дозволить частково слідкувати за динамікою. або ж здати кров на ХГЧ в динаміці - має збільшуватись дуже активно! Ростіть здоровенькі!

7. Meriroma

В мене місячні останній раз були 21 жовтня, орієнтуючись на то число місячні мали б початися 18-19.11. Зазвичай живіт мене низом болить і спину тягне в перший день місячних, а той місяць вже декілька днів назад цілий день нив і спину тягнуло. Сьогодні зробила тест - одна полоска, але тест виявився прострочений (знайшла вдома). Наскільки можна йому вірити як думаєте?

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

у Вас ще нема затримки навіть, думаю, будь-якому тесту вірити ще ранувато.

9. Meriroma

я з вами згідна, просто тут дівчата писали, що за 10 днів після приблизної дати зачаття вже тест показує вагітність якшо є і думаю дай но спробую))
    Просто вже терпіння не маю:connie_pull-pigtail

10. DILEMMA

DILEMMA New Member

дуже рідко так швидко показує,декому і при затримці не завжди показує...

11. darbi

darbi New Member

Привіт всім...Підкажіть будь-ласка, чи можна на ранніх термінах займатись сексом (я знаю що не бажано) ? Просто цікаво з вашого досвіду...

12. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

не рекомендують до 8 тижнів

13. Asal

Asal New Member

о то мені вже можна:blush:

14. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ги ги ...виходить ми трошки порушували ,те що не рекомендується....
    я була у лікаря на 5 тижні(мусіла),так мені взагалі не заікнулась вона про заборону чи пересторогу!!!странно....

15. Meriroma

Не рекомендують тільки у випадку, якщо є загроза - інакше, любіться на здоров'я)). Мені теж лікарка нічого про це не казала, але дехто таку пльотку пустив шо не можна...її можна вдало використати для задурювання чоловіка, якщо нема до тої любові ухоти:girl_in_love:

16. silvia

silvia Well-Known Member

а мій як побачив малюка на УЗД, каже, що йому тепер страшно психологічно, щоб малюку там не нашкодити часом ....:girl_crazy:

17. sofka08

sofka08 kasperjonoks

мій так казав до пори до часу,поки не "приспічило ":girl_haha:

18. innamorata

innamorata Well-Known Member

дівчатка, може хтось знає. я задзвонила до своєї лікарки щодо молочниці. сказала три дні ставити свічки пімафуцин, щоб та зараза не розвивалася. сказала що то безпечний препарат при вагітності. я їй довіряю, але ще б хотілося почути ваші відгуки. може хтось використовував???

19. uliana

uliana Well-Known Member

Мене також мучить та зараза, але моя Г проти будь-яких препаратів на ранніх термінах і сказала,що лікувати будемо після 30 тижня. Якщо Вас недуже сильно мучить,то потерпіть + ромашка, сода, літня водичка дуже допомагають.

20. DILEMMA

DILEMMA New Member

не робіть того....до 12 тижня ніяких свічок не можна.....в мене теж існує ця проблема,лікар мені виписав тетраборат натрію,його виготовляють по рецептах в аптеках,ввожу його собі перед сном,помагає!

Статус теми:
Закрита.