Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Annabela

Annabela Happy Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

У мне цикл в середньому 28 днів, а овуляція завжди на 22-23 день циклу, так що можливо все! Вітаю!

2. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Це ще все зарано, якщо вас нічого не турбує, то можете нікуди не ходити. А якщо є якийсь дискомфорт, типу молочниці, то можете з лікарем просто проконсультуватись, порадитись, без огляду на кріслі. Знаю, що є свічки, які ніби не впливають на вагітність.

3. Britney

Britney Домашня посиденька :)

До лікаря, напевне. ще заскоро. Можете здати кров на ХГЧ (в динаміці) і прогестерон, щоб побачити чи все у Вас у нормі.
    На Узд, якщо нічого не турбує не варто також йти. Піти аж в 11 тижнів. Хоча радять в тижнів 7-8 зробити УЗД, щоб подивитися чи вагітність маткова і чи є серцебиття.
    Для Вас зараз спокій, позитивні емоції, можна приймати фолієву кислоту.

4. IrunaD

IrunaD Well-Known Member

Я ходила на Узд на 6 тижні вагітності,для того щоб переконатись,що все нормально.На облік стала на 12 тижні.

5. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Всім доброго вечора:) І я приєднуюсь до цієї темки:) Зараз в мене тільки перші тижні, сама ще незнаю точно який, але десь приблизно 3 або 4. Груди набрякли, тошноти поки що немає. Чекаємо, що буде далі:)

6. METAMORFOZA

Помічаю за собою різкі зміни настрою: то сміюся зі всього, то мені стає просто так обідно, то злюсь і вибухаю із-за будь-чого. Це нормально? Гормони грають чи що?))

7. preciosa

preciosa Well-Known Member

Це цілком нормально. Зараз у вас такі зміни почались в організмі, що це все виправдано... Концентрація гормонів зовсім інша ніж до вагітності, тому такий стан. У мене перші місяці такі були, а після першого триместру попустило, хоча зараз буває - так розчулюся з дрібниці, що заплакати - раз плюнути:)

8. METAMORFOZA

Всім привіт! Що я вчора пережила! Ввечері пішла в туалет, а там червона капелька. В мене зразу паніка, я подзвонила до своєї лікарки, вона мене заспокоїла. Каже, подивимось, що зранку буде, якщо так і далі буде, то зробимо УЗД. Але зранку встала, вже нічого не було, температура 37,2, груди далі набухші і я вже спокійна:)) Чи в когось таке бувало? Що ви робили?

9. preciosa

Буває, особливо коли день планових місячних. В мене було аж на 6-7 тижні і лише одноразово, в братової було таке і все ок☺ Не хвилюйтесь☺

10. GIS

GIS Well-Known Member

У мене так помазалось, лікарка терміново відправила на узд, бо може бути прикріплення, може бути тонус а може і відшарування. Я б перестрахувалась. А червона яскрава чи червона бура та крапелька була?

11. METAMORFOZA

Була бура крапелька. Лікарка сказала попити поки що дуфастон і поменше ходити.

12. preciosa

а лікар впевнена, що прогестерону мало? Ви вже пили Дуфастон?

13. METAMORFOZA

ні, раніше я ніколи не пила дуфастон. Просто, якщо є мазня, то це може означати, що замала кількість прогестерону в організмі. Я незнаю, я так хвилююсь... Сама незнаю, що робити...

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

Ні, місячних зараз би не мало бути... Хіба, що овуляція, згідно циклу. І з чоловіком спеціально не кохалися, щоб не зашкодити...

14. preciosa

не хочу вас до чогось навмисне схиляти, але через краплю мазні не треба пити Дуфастон. Це не безобідний препарат і такому маленькому ембріончику він може і зашкодити. Я при навіть не мазні, а більш кров*яному виділенню після са відмовилась від того. Ви робили узд? Якщо нема відшарування і т.п. - то це не страшно. В мене був легкий тонус і то після ручного огляду:) Як його ж могло не бути:) А ще й з того страху за дитину мене аж скручувало всю.
    Прогестерон введений ззовні вам дива не зробить, а крапля мазні на ранніх термінах буває в багатьох.

15. METAMORFOZA

Дякую вам за пораду! А лікарка ще казала лютеїн або дуфастон? То це одне і те ж саме? Чи краще взагалі не ризикувати і нічого не пити?

16. preciosa

може і то посприяло, але я не певна, тому не буду стверджувати. Єдине що організм зараз перелаштовується і мусить з гормонами дати раду, тому і виділення міняються. Після того як мені одноразово пішла темніша така кров - до тижня часу виділення поступово очищувалисьЮ але крові не було. І до кіняця першого триместру в мене все припинилось. Навіть зараз, який би тонус не був - слава Богу, виділення чисті. Я так розумію, що той критичний період пройшов.
    Дайте організму визначитись зі всім і запустити всі процеси. Хочу донести, що ліки - не панацея і від мізерної мазні вони не потрібні. У вас же ж імплантація пройшла, значить прог був і без нього нічого б не вийшло. Для кожного норма прогестерону своя. В мене після затримки був взагалі на нижній межі норм.

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

і то і інше - прогестерон. Там може є якась різниця, але дія одна.

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

я можу лише написати, що раджу з власного досвіду. Я не пила. І від тонусу ношпу не пила і не п*ю, бо він у мене не болючий, легкий і без виділень.
    Просто для мене ці препарати є злом. І, начитавшись про різні побічні ефекти, я подумала, що мій організм розумніший. Ну і ще керувалась порадами Березовської. Вона проти прогестерону.

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ----------

Найперше ще прочтала розділ її книги про гормони. Прогестерон і вагітність

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Ще одна стаття, але це вже не Березовська, наскільки я розумію.

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Так, маля причепилось, але ще має закріпитись і тут треба прогестерон. Я би не брала на себе відповідальність відраджувати від ліків, бо ситуаціі всі різні. Метаморфоза, здайте прогестерон і тоді думайте. Лікарка звичайно прийняла не вірне рішення, виписавши ліки без аналізів.

18. preciosa

Я тому й пишу, що це суто моя позиція, яку я аргументувала. Можна і здати прогестерон, я навіть думаю, що він у форумлянки в межах норми, по суті і в мене він був в нормі... В нас просто прогестерон призначають відразу, майже при всіх симтомах. А не факт, що він і дійсно допомагав тим, хто пив його.

19. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Дівки, про що Ви роздумуєте? Треба здати прогестерон і тільки тоді приймати рішення чи пити Дуфастон, чи ні! Так, ліки не потрібно приймати без потреби, але без аналізів то не вирішується!

20. GIS

GIS Well-Known Member

Я б здала аналізи, узд подивилась, може то просто так органіхм на тонус легкий реагує... а тоді вже радилась з ліеарем
    А от таке рішення лікаря про дуфастон заочно, без аналізів і узд мене б насторожило щодо неї....

Статус теми:
Закрита.