Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

а чому мають бути високі? Нормальні показники, в межах норми, росте добре, значить все ок. Зависокий ХГЧ теж не добре, я колись читала.

2. Dream-baby

Dream-baby Member

Ви дивні я на 37 ДЦ мала 1000 ХГЛ, і слава Богу вже 31 тиждень, треба дивитись на свій особистий ріст ХГЛ, мій показник для вас би був критичний, але він у мене нормально ріс, тобто спочатку кожні два дні подвоювався, потім період збільшився, тому не тріпайте собі і сестрі нерви )

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

ніби все гаразд. Я також часто здавала ХГЛ і перевіряла значення за допомогою калькулятора ХГЛ http://wantbaby.ru/kalkulator/hgch .

4. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Ну я здавала прогестерон 2 рази і консультувалась вже з лікаркою по своїх показниках. Думаю вона краще знала чи мені тре шось робити чи ні. Але в мене був 45, через місяць 37.

5. lilochok

lilochok Well-Known Member

Дівчатка хочу почути вашу думку. Хвилююсь...
    Була у гінеколога - діагностувала вагітність (буквально перші дні). Критичні дні мали були 22. Затримка. І ось сьогодні почались.
    Критичні дні і вагітність це можливо?
    Хоча лікар попередила, що виділення кров"яні можливі у день огляду і на наступні. Але пройшло 5 днів після відвідин гінеколога

6. Vittoriya

Будь які кров'яні виділення при вагітності-то не є добре. Треба негайно йти до лікаря, може прогестерон низький? Я би вам казала не на форумі сидіти, а реально щось робити, бо це небезпечно. І як лікар там має порпатися, аби після того були кров'яні виділення?

7. lilochok

Додам ще, що вчора мала фізичне навантаження більше, ніж зазвичай. Можливо це стало причиною

8. Virna

Virna Well-Known Member

йдіть до лікаря і завтра здайте ХГ і прогестерон.

9. Vittoriya

А нащо, знаючи вже про вагітністб, ви робите фіз.навантаження? Наразі треба поберегтися.

10. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

У будь якому випадку до лікаря негайно як що вагітнысть бажана

11. lilochok

Як виявилось, гінеколог помилилась! Вагітності нема. Я в шоці з її компетентності

12. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

13. Vittoriya

а чому ви так впевнені? була затримка, ви тести робили? До гінеколога звичайно так рано йти без сенсу було, але і фіз.навантаження в такій ситуації теж були лишні. Ви ХГЧ здавали? По чому тоді лікарка сказала, що ви вагітні?

14. lilochok

15. Vittoriya

симптоми вагітності-це так все примарно. Найкращий симптом-це тест. Я так розумію ви тест не робили , але чомусь одразу пішли до лікарки?

16. lilochok

тест зробила вдень на другий день після появи псевдовідчуттів. Був негативний. Подзвонила у жіночу консультацію - кажуть, що тест вдень не точний та і малий термін вагітності він може і не показати. Тоді і пішла до гінеколога з підозрою на вагітність. А заодно і перевіритись (вже давненько не була на прийомі)

17. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Наступного разу, як буде підозра на вагітність,то Ви краще аналіз на хгл здайте, а не біжіть до гінеколога. Дивно,що Ваша гінеколог взагалі погодилась Вас огдядати, коли була підозра на вагітність.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

судчи по наведеним датам, то у гінеколога ви були ( якби В таки була) на 5 тижні. На такому терміні крісельний гляд ще не є достовірним . Є одне хороше правило. яке відоме медикам ще з радянських часів і яке рекомендується жінкам і сьогодні. Щб не було розчарувань і було менше хибних сподівань. Два тижні затримки. Тобто тести можна зробити і раніше. Але власне до гінеколога раніше 2 тижнів від дати затримки для встановлення факту вагітності йти не варто. Ну і ще такий нюанс: у кожної жінки за її репродуктивний вік можливий такий цикл, коли вагітність таки-настає. Але з тих чи інших причин "не затримується" власне у перші 2 тижні . Тобто "виходить" разом із менструацією, яка затрималася на кілька днів. Саме з цих причин також не особливо рекомендують робити тести ще до потенційної дати місячних чи в перші дні після затримки. Тиждень чекаєте- тест ( або кров на ХГЧ), а вже аж через мінімум 2 тижні після затримки ( якщо тест позитивний і немає ніяких насторожуючих виділень)- тоді до лікаря ( якщо вже дуже хочеться відвідин). Тобто кров на ХГЧ здається в 4-5 потенційних акушерських тижнів (це якраз кілька днів- тиждень після затримки), а відвідини гінеколга- після 6 акушерських тижнів ( тобто не раніше 2 тижнів після затримки)

19. tasha

tasha New Member

А я якщо чесно взагалі не розумію чого йти до гінеколога навіть через 2 тижні після затримки. Зробити тест, здати кров на ХГЧ, навіть піти на УЗД (якщо якісь виділення чи болі, щоб впевнитесь у матковій вагітності). Звичайно вирішувати кожному, але чомусь мені здається, що от після таких оглядів і ранніх УЗД більше настає ЗВ і викіднів, але то чисто моя думка.

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ну декому важливо пересвідчитися "по всіх фронтах". Хоча, звісно, це ще з радянських часів пішло, коли не було доступними аналізи на ХГЧ . Тому зараз все значно простіше.І якщо нічого не турбує, то до 12 тижнів і не варто особливо спішити.

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

УЗД на ранніх термінах ( 5-6 тижнів) є не менш небезпечним у плані загрози вагітності, ніж гінекологічний огляд.

Статус теми:
Закрита.