Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

по одному аналізу ХГЛ неможливо оприділити занизький він, чи ні. Це взагалі якийсь бред... ХГЛ росте відповідно до того, як росте у вас дитинка, починає він рости з моменту, коли маля прикріпляється в матці, а коли це відбувається одному Богу відомо. Тому спокійно, не нервуйтеся, відпочивайте і все буде добре. Прогестерон можна підтягнути, тому вам і назначили, все добре.

2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

з йодом тре бути обережним, без консльтації лікаря не приймати. він провокує кровотечі по словам моєї гінекологші, не усім підряд потрібно його пити

3. Natali Grytsyk

Natali Grytsyk New Member

Так Ендометрин вагінально треба я помилилась з тих хвилювань. Лікар Сільвестр Г.Б. Аналізи здавала в Синево:
    Норми Прогестерона
    Фолликулярная фаза: 0.2 - 1.5
    Овуляторная фаза: 0.8 - 3.0
    Лютеиновая фаза: 1.7 - 27.0
    Постменопауза: 0.1 - 0.8
    При беременности:
    I триместр: 11.2 - 90.0
    II триместр: 25.6 - 89.4
    III триместр: 48.4 - 422.5
    Мужчины: 0.2 - 1.4
    Норми ХГЛ:
    Небеременные женщины: до1.0
    Небеременные женщины(постменопауза): до
    7.0
    Мужчины: до2.0
    Беременность(недели беременности):
    3 н.б.: 5.8 - 71.2
    4 н.б.: 9.5 - 750.0
    5 н.б.: 217.0 - 7138.0
    6 н.б.: 158.0 - 31795.0
    7 н.б.: 3697.0 - 163563.0
    8 н.б.: 32065.0 - 149571.0
    9 н.б.: 63803.0 - 151410.0
    10-11 н.б.: 46509.0 - 186977.0
    12 -13 н.б.: 27832.0 - 210612.0
    14 н.б.: 13950.0 - 62530.0
    15 н.б.: 12039.0 - 70971.0
    16 н.б.: 9040.0 - 56451.0
    17 н.б.: 8175.0 - 55868.0
    18 н.б.: 8099.0 - 58176.0

Мої аналізи Прогестерон -20,49нг/мл
    ХГЛ - 1316 мМе/мл

Дякую

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ваш показник цілком вписується в норми 5 тижнів вагітності, якщо по останнім місячним.

5. Natali Grytsyk

А як же болі внизу живота? Чи це так має бути?

6. kristina

kristina Well-Known Member

ну і де занижені норми ? я Вас вітаю з вагітністю у вас нормальні результати абсолютно , фактично затримка пару днів, імплантація тільки недавно відбулась, ,прогестерон росте, ХГ також (можна через 2 дні здати після першого щоб подивитись в динаміці для заспокоєння), невже ви самі не бачите що результати нормальні, ох ті лікарі, перестраховуватись на рівному місці блін. Звичайно є випадки що низький прогіка рівень приводить до зриву вагітностей, але це не означає що він низький у вас, це перестраховка.
    До речі є аналоги ендометрину свічкам ( уявляю скільки вони зараз в аптеці коштують) та ж Лютеїна, чи Дуфастон чи уколи пргестерона, наскільки я пам"ятаю що як починаєш їх приймати то це надовго, або поволі знижувати їх кількість, або до 12 тижня приймати.
    Хіба і прогік здати в динаміці і подивитись як росте.

7. Natali Grytsyk

Дуже дякую дівчата що заспокоїли.

Піду у понеділок-вівторок знову здавати ті аналізи а там вже видно буде.

8. kristina

kristina Well-Known Member

це індивідуально, але болі можуть бути на ранніх термінах і не означати ніц погано, якщо вони не постійні , затяжні. Я б на вашому місці не хвилювалась, відпочивала, пила фоліо ( чи те що вам лікар назначив) + прогестерон (ендометрин чи його аналог все таки ставила ) ну і відносно болей консультувалась по телефону з лікарем, якщо і надалі будуть турбувати.

9. Dream-baby

Dream-baby Member

Я і зараз вставляю ендометрин, так що не хвилюйтесь )

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. Natalia

Natalia Well-Known Member

А мене хто б розрадив, бо маю жахливий токсикоз - тошнить постійно і вночі теж. :sad:((
    З Юстинкою помагало, коли щось з"їсти. Тепер не допомагає нічого. Ще й апетиту нема. Ходжу як тіло без душі, хочеться хіба цілий день лежати. Вже 9-10 тижнів. Надіюсь, що до 12 минеться, бо я не знаю як це пережити. :8:

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Навряд чи сильно Вас підтримаю, бо сама важко переношу токсикоз. Мені стало легше кілька днів тому - аж тоді, коли почався 13й тиждень, але ще коли дасть мені спокій остаточно - уявлення не маю. ((

12. Setka

Setka Мамулька непосидок

З токсикозом не знайома ні на першій ні на другій вагітності, тому нажаль не можу ніякої розради знайти, правда колись одна знайома робила собі так би мовити арома терапію, з тих запахів які їй подобались на той час, не знаю чи вам таке може підійти.
    Я б хотіла вас всіх дівчатка спитати коли ви вперше "почули" своїх малят в животику, тобто перші рухи, поштовхи. Просто на першій вагітності і на другій відчула у 16 тижнів, і коли на першій вагітності гінеколог сказала, що то не може бути - мені то здається, я подумала "напевно так і є", але під час другої я вже орієнтуюсь коли мені здається а коли ні, але лікар твердить своє. Словом хочу невелику статистику провести:girl_yes: І всім бажаю легкої вагітності...

13. Virna

Virna Well-Known Member

я в 16 тижнів і 5 днів. до того відчувала якісь бульки, а в 16 т. і 5 днів так чітко, що вже не сумнівалася. навіть чоловік відчув, бо встиг поставити руку на животик. від того часу почала відчувала кожен день

14. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Я так само і донечку і синочка чула в 16 тижнів. І дату запам"ятовувала, бо мама мені казала, що такого числа народжу, то рухи чула 29 травня, а народила малого 29 жовтня. Ще так цікаво , що перші рухи донечки почула на Сл.Божій, а синочка також в неділю після літургії на молебні до Матінки Божої :girl_tender:

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ----------

Я з малою реально думала , що вмру, бо мала токсикоз до 7 місяців. Потім на самого Спаса була загроза передчасних пологів, то лежала в лікарні і вже аж тоді токсикоз перейшов.
    Я не мала рвоти, лише постійна нудота, навіть, як закривала очі, то здавалося, що стеля падає. Трошки послаблювало токсикоз мені настойка тирличу, то мені радила фітотеравпевт, я пила 1 чайну ложку за пів години до їди.
    З другою дитиною , то мені допомагало вранці не встаючи з ліжка випити зелений чай + 2 шоколадні цукерки. Не пам"ятаю де я прочитала, що важливо не втавати з ліжка, бо пробувала сама робити собі чай, то ефект був нульовий. Дякувати Богові, що мій чоловік мене любить і з розумінням всі дев"ять місяців приносив чай до ліжка :girl_in_love:

Дівчата токсикоз минає- це справа часу :girl_tender:

15. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Перший раз почула рухи на 20-му тижні, досить пізно, вже почала трохи переживати, а другий раз на 17-му. Але це напевно ще пов'язано з тим, що першого разу плацента була прикріплена по передній стінці, а зараз по задній.

16. Відповідь: Перші тижні вагітності!

Дівоньки я тут у вас новенька але хочеться поспілкуватись) У мене така ситуація, у мене уже 9 днів затримки місячних, из симптомів, що не їм пече печія, обкидало все лице прищиками, постійно змінюеться настрій то мені плакати хочеться то сміяться, хоча по життю я не гіпер чутлива, хочеться дуже багато пити і часто пісяти. Я зробіла вже 3 тести. Перший на 3 день затримки показав одну полоску, другий на 6 день затримки, мені здалося що показав ледь-леть замітну полоску другу, на третьму вчора зробила 8 день затримки так само. Чи то мені здаеться бо я дуже хочу побачити ту друго полосочку, чи навіть незнаю, вагітність у мене не перша, уже маленька донечка 3 рочки) Але там все було просто зробила перший тест на 5 день затримки зразу 2 ярких полосочки було. І тоді в мене симптомів вагітності взагалі небуло, перших 3 місяці я ніби і не вагітна була взагалі не відчувала цього, а тут незнаю щой думати((( Можлива дата зачаття могла бути якраз за днів 5-7 до місячних, може бути що ХГЧ ще не набралось? Хоча я брала дуже чутливі тести які вловлюють от 10 ХГЧ. До врача незнаю йти чи не йти, може ще рано, можете сказати свою думку, вагітність це чи ні, чи може тест на такому сроці затримки показувати такий результат?

17. Amilada

Amilada Well-Known Member

Здайте в Синево аналіз і матимете спокій. Я колись теж тестам не вірила, аж до наступних місячних, а кров на ХГ не було де здати.

18. Відповідь: Перші тижні вагітності!

Нажаль у нас тут де я проживаю такого аналызу не роблять((((

19. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

як на мене то до лікаря ще зарано. почекайте кілька днів і знов зробіть тест.
    для таких яскравих симптомів ще ранувато.

20. Відповідь: Перші тижні вагітності!

Тож і я думаю що ранувато для таких симптомів думала що можливо було зачаття зразу після останніх місячніх, але тобі б вагтність була б 4-5 тижнів і тест би вже непевно показував ясний результат, тому що могло бути 2 можливих зачаття зразу після останніх місячних( так у мене було з першою донечкою, завагітніла нею в останній день місячних) або перед затримкою. Отже висновок: чекати і знов робити тест, ЧЕКАТИ це напевно саме важче, коли так хочеш щоб нарешті зявилась ця така бажана друга полосочка)))

Статус теми:
Закрита.