Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Milli

Milli Well-Known Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

Я з першою дитиною взагалі не знала, що це таке. А зараз мене токсикоз з 8 і до 19 тижня не покидав. Хоча інколи менеще тошнить. Не знаю точно, але може це ще залежить від статі дитини?

2. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Не було нічого, почувалася всю вагітність як до вагітності, єдине що ріс животик, а потім почалися рухи. А так все оминуло, і токсикоз, і харчові пристрасті, і неперносимість запахів. Все було як завжди.
    Не переживайте, а радійте))

3. wwwlumiawww

wwwlumiawww New Member

Мене також токсикоз оминув. Трошки укачувало в маршрутці, коли не снідала перед роботою, сильніше запах відчувала, їм і досі як і до вагітності три рази в день. Так що не хвилюйтесь і радійте, бо я страшно переживала чи все добре, а то не на користь дитинці.

4. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Біль в попереку на 8 тижні може бути передвісником чогось поганого?
    І чи ХГ на такому терміні також мав би подвоюватись якщо через день здати? маю наразі 58250 мМЕ/мл (не знаю як та одиниця на укр буде)

5. Virna

Virna Well-Known Member

він вже вроді на такому терміні повільніше росте. а той ваш показник входить в норми 8 тижня? бо я теж на початках здавала, то здавала раз в тиждень і дивилася чи підходить під норми. а ще в неті є калькулятор ХГ, там можна порахувати.

6. oksumoron

oksumoron Active Member

Мене дуже оминув, два рази, що мені таки стало погано, були в машині і на жарі! Було трохи піднуджування аж десь на 2 -3 місяці, але була і страшна жара саме в той період!

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ні, якщо болить несильно. Матка ж росте й розтягуються звязки:)

8. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

На ранньому терміні вагітності під дією прогестерону м,язи розслабляються, щоб дитинка гарненько закріпилась в матці. Тому і болить поперек :)

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

токсикоз найчастіше починається саме з 6-7 тижня. але не факт, що він узагалі буде
    можу сказати, що мене майже минув. Було незначне піднуджування по вечорах з 8 по 12 тиждень, але не критично.До "білого друга" не доходило. Ну і не переносила запаху м яса та копченостей. А так- терпимо. До речі, ні в кого з нашої родини у жінок вираженого токсикозу не було, незалежно від статі дитинки. Дещо неприємні симптоми відчувалися , але теж не критично

10. Heureuse

Heureuse вірю...

не було жодного дня. кілька разів укачало в машині, але то в мене стабільне невагітне явище)
    тому не переживайте, а тіштеся і насолоджуйтесь :)

11. hitrynja

hitrynja New Member

в мене токсикозу те було як такого - просто апетит був менший значно з 7 тижня і десь по 10-11, то схудла...а так - окрім животика ніяких не було ознак...єдине що Ентеросгель для мене був великою какою - від нього чуть не знудило)

12. agnechka

agnechka New Member

привіт, в ваших лавах прибавилось) приймайте новеньку з першими враженнями від вагітності. Ходжу така зачарована, в трансі) цікавість аж розпирає, то тут якусь темку почитаю, то на іншу перескакую, для мене це все в новинку, емоцій купа))

13. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

І в мене немає токсикозу, от тільки кожного дня якісь забаганки...присіла на йогурти(і то має чоловік купити той, який іменно я хочу, сьогодні привіз інший, а я його не їм)))) вичитала що потрібно їсти сухофрукти і горіхи...то зразу дзвоню до мужа щоб купив))) Странно то всьо якось так...вроді малий термін, а вже такі забаганки))

14. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

І в мене ще не було, зараз нам 11 тижнів почалось. Перед тим дуже переживала і просила щоб не було, бо летіла далеко і довго, потім мала поїздку неблизьку. Думала тіки б вернутись в Україну а там може й приходити. Але наразі ніц не мучить. Хіба груди більшають і чутливість є. І помідорів з банки дуже хочеться :)
    Єдине що був часом трошки дискомфорт в животику, то постійно щось мусила жувати і так всьо заспокоювалось.

15. agnechka

agnechka New Member

Йодофол—хто пив на перших тижнях?які враження?і взагалі, тре чи не тре?))

Надіслано від мого GT-I9100, використовуючи Tapatalk

16. Margarett

Margarett Well-Known Member

Препарат містить калій йодид і фолієву кислоту. Впринципі на початках усім рекомендують вживати ФК і ще йодомарин. Чи всі п"ють не знаю, я пила і знаю багатьох, що теж приймали. Той, що вам призначили - є препарат в одній таблетці 2 речовини. Той самий варіант, що окремо ФК + йодомарин. Думаю раз лікар призначив, то є резон пити, бо ФК бере участь у формуванні ЦНС плода, а калій йодид забезпечує організм йодом (тут зрозуміло).

17. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

і я п'ю його, знаю що наші лікарі радять пити майже всім, і потім годуючим мамам тоже.

18. Natali Grytsyk

Natali Grytsyk New Member

Привіт всім. Мене звати Наталя. Мені нарешті вдалось завагітніти: 8 квітня тест показав //.:girl_dance: А останні місячні почались 9 березня. В пяницю 10 квітня за рекомендацією свого гінеколога здавала аналізи на прогестерон та ХГЛ і отримала результати 20/1316. Я перезвонила лікарці і розказала результати а та мене налякала що в мене дуже низькі показники по обох аналізах і це може спровокувати викидиш. А ще в мене ниє внизу живота з правого боку (таке враження що щось заважає і тисне). Лікарка назначила мені Ендометрин на два тижні і ще якийсь Йодоформ( чи Йодофон). Дівчата в когось з вас були такі показники по цих двох аналізах? Заспокойте мене а то я собі місця не знахожу! І чи хтось з Вас пив той Ендометрин?

Дякую

19. Gajka

Gajka Well-Known Member

А ви його пєте? Бо я вагінально ставила.

Хто ваш лікар?

20. kristina

kristina Well-Known Member

а в якій лаболаторії ви здавали аналізи ? там і норми мали бути , напишіть їх. Я би вам радила зараз не хвилюватись перш за все, ну і ставити ендометрин обов"язково, лишнім не буде, він буде підтримувати прогестерон(може він занизький по результатах лаби) , який відповідає за дитинку її розвиток, та і препарати йоду і фольки усім назначають ( я більше чула за фоліо для вагітних)
    знайдіть собі місце на ліжку і не ставайте лишній раз. І повинні ще розуміти, що лікар може бути панікьор і перестраховуватись. Так що відпочивайте побільше і не нервуйте.

Статус теми:
Закрита.