Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dusinda

Dusinda New Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

звідки Ви знаєте, вже були в лікаря, чи це тільки Ваші припущення?

2. Snow gween

Snow gween New Member

бо лікарі сказали, узі показало і вже почистили.... тепер лежу в лікарні опустошена і морально і внутрішньо....(((

3. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

А можуть тести показувати 1 полоску при затримці місячних 8 днів?

4. Margarett

Margarett Well-Known Member

Та звичайно. Затримка М не обов"язково = вагітність. Можуть бути й інші причини важливі і не дуже (навіть банальний стрес теж може стати причиною затримки).

5. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Я неправильно написала:girl_blush2: Мала на увазі: чи можуть тести "не бачити" що я вагітна??

6. invisible

invisible Well-Known Member

Запросто, якщо була пізня овуляція, 8 днів - не така вже й велика затримка

7. Raven

Raven Мама малятка

В мене 3 тижні тести нічого не бачили.

8. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

9. Snow gween

Snow gween New Member

дякую.... та тепер боюсь вагітніти вдруге.... а якщо знов таке... я більше не витримаю такого стресу(((

10. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

11. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

В мене тест показав ледь помітну другу полосочку після двох тижнів затримки, а до того робила, коли була затримка 5 днів - одну.

12. Amilada

Amilada Well-Known Member

То все офтопом, скорше б в тему "забилаби". Накипіло, хочу пожалітись.
    Як же хочеться мамам передати свій вагітний досвід, байдуже що поганий! Як тільки з ними розмову заводиш, то перше питання: "А чи тебе не нудить?". Ну страшно подивовував їх той факт, шо мені нормально. Добре, шо власну маму насварила одразу, не питай мене дурниць, бо для мене то звучить, коли ти вже захворієшь. Та свекруху ж то сварити якось незручно, і її нидуло, і братову, а мені нічо нема, дивина. Наврочили! Бог дає, й подосі нудоти не буває, та всеж таки заробила собі цей стан токсикозу. Бо минулого тиждня мала багато робити, не досипала, своїх 9 годин, а одного дня геть 4 години довелось поспати. Все тепер мені тхне, їм через силу, повна втрата апетиту, ще й в шлунку така важкість. То ж росказую мамам, втішені, а ледь не посміхаються. Ще би хоч знали як тому зарадити, так і єлементарного не знають. То свекруха каже, ледь дочка її чула запах ковбаси, так зразу нудило. Я питаю, так нашо ж купляли- ну то ж зятю хочеться.

13. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Часом відсутність токсикозу, то ознака ЗВ. Може того й переживають аби все було добре.

14. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Ех, за що люблю нашу ментальність) Тримайтесь, Ви ще багато такого наслухаєтесь найблищих пару років)

15. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

3 березня 2012 року чистка після ЗВ. В травні перші нормальні місячні. Червень - пробуємо, липень ми на морі, серпень - оппа, а завагітніла то я ще в липні... В квітні 2013 року - народилось моє Чудо! Я б не витримала чекати довше, в мене натуральним чином "їхала криша"...

16. Stroga

Stroga Well-Known Member

а в мене в квітні 2012 року.........але так і не можу наважитись знову......потрібен час...

17. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

То тяжко. А коли вже й часу не вагон.. У того, кому, скажімо, за 30 і своя сумна історія - в того дилема: як відтягнути (бо страшно) так, щоб відтягнути не занадто.

18. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

в мене 27 березня 2012 р. Чекали 6 міс., а коли вже готові були пробувати я заробила запалення залишки якого лікую і зараз.....Тепер, можливо, трохи і шкодую, що все робила *за правилами*

• Тупо! Тупо! x 1
  19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та чого ж ви отак зразу на рідних? я не знаю, який у вас термін, але токсикоз ( якщо раптом він вирішить з явитися), найчастіше заявляє про себе з 8 тижня.
    бо універсального рецепту немає. Кожній вагітній допомагає свій метод, бо і токсикоз ( якщо є), теж може проявляти себе по різному ( у мене він виявлявся з 9 тижня лише у вигляді непереносимості певних запахів, але не до сильної нудоти і то лише по вечорах. А вранці та вдень я навіть ні на йоточку не відчувала, що вагітна).Зрештою, вчіться все сприймати спокійніше, бо ви лише на початку довгого шляху, де буде ще тисячі різних порад- від виношування вагітності до догляду та виховання вже після народження.

20. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

))) В мене було навпаки)))
    Мама, будучи вагітною мною, не мала жодних ознак і токсикозів.
    Зате я мала токсикоз жахливий до 16 тижня і печію.
    Так от, коли з мамою говорила і казала, що мене нудить, то вона ставила мені всякі діагнози. Питала шо я їла, бо напевно отруїлась. На моє пояснення, що то токсикоз, казала : "А чого то в тебе має бути якийсь токсикоз? В мене ж не було!"
    І до закінчення токсикозного періоду я завжди від мами чула: то не їж, те не їж, отравишся і буде тебе тошнити)))

Статус теми:
Закрита.