Я би теж так радила. Хоч сама купалася, але от за результатами аналізу мазка виявлено запалення, призначили свічки. Я тепер вже всяке думаю, звичайно далеко не факт, що від річки, але я би не купалась більше. І не турбують мене якісь особливі виділення чи неприємні відчуття, але запалення судячи з аналізів не легеньке. Так переживаю...
Якщо вагітність у вас проходить нормально, і річка не холодна, а головне ще й не каламутна - думаю що навіть корисно. Найкраще порадитися з гінекологом.
Я купалась в задорожньому, дуже трошки, але особливого комфорту не відчувала. Відчувала напруження і темп. води була невисокою, тому не зловживала.
дівчата, а в нас є якась тема про токсикоз - я, здається, знайшла ліки)))) але ще скажіть - писати назви ліків - то заборонено чи ні - не буде як реклама?
доброго вечора, хотіла поцікавитись, у мене десь 3,5 тижні В (якщо рахувати від овуляцію), що робити далі не знаю, коли йти до лікаря і що здавати теж, підкажіть будь-ласка!
рахуються акушерські тижні. Тобто 3.5 від овуляції- це 5.5 акушерських. На такому терміні вам лікар нічого особливого не скаже, крім констатації факту по супутнім ознакам ( синюшності слизових, асиметричності матки на прощупуванні). ТОму просто розслабтеся і чекайте . Якщо хочете перевірити самостійно динаміку розвитку вагітності- здайте для себе аналіз крові на ХГЛ в динаміці ( двічі з проміжком у 48-72 години) залежить яка річка. Ну і як купатися: якщо навіть річка чистюсінька, але Т води в ній значно нижча Т навколишнього середовища, то може піти спазм судин. Що є небезпечним у першому триместрі.
Перше Перше планове УЗД (там певні заміри проводяться) - приблизно в 12 тижнів. Якщо доти нічого не турбує, то насолоджуйтесь .
Ще десь 35 тижнів))) На облік десь ближче до 12 можете стати, тоді вже вас там загрузять аналізами. Зрештою, можете, коли завгодно. Приймайте фолієву кислоту.
Щось я не хочу нічого приймати. Почуваюсь ніби нормально, нічого не хвилює. Маю надію що все буде добре. Недавно читала статтю, що українські гінекологи видумують жіночі хвороби, такі як наприклад "дитяча матка". Мені теж ставили такий діагноз у 18 років, мала здати купу аналізів на гормони. На той час, 11 років тому, мені як студентці заплатити за 1 аналіз від 70 грн, а аналізів було десь до 10, то було космос.... Одним словом вирішила я нічого не робити, прийшла до тої ж лікарки за 3 роки і вже самозцілилась, бо ніякої "дитячої матки" я не мала. Ходила на Русових 4, лікарка така красива жінка з шикарною косою, ніби Валентина....
фолієва кислота (якщо ви про неї) потрібна для правильного формування нервової трубки плоду, і на рахунок неї всюди одностайна інформація "за", прийом її дуууже рекомендований. І це копійчаний препарат.
фолієву приймають всі вагітні(до 12го тижня) і навіть планучі і це дуже важливо для формування нервової трубки в дитинки. не легковажте
Знаємо-знаємо , красива і дуже зайнята жінка. Не партесь, я думаю, що у Вас все супер . Лікарі то дійсно окрема тема. --- дописи об"єднано, 12 Серпень 2015 --- +1
Дівчата, а як приймати фолієву кислоту? То тре до лікаря і він призначить чи сама можу собі назначити? А ще мене цікавлять вітаміни для вагітних, їх теж лікар назначить чи можна по рекомендації бувалих пити?
фолієву кислоту звичайну - 2 табл на день - вранці і ввечері фоліо - 1 табл на день я вітаміни ніякі не хочу пити, бо є зараз всього повно а хто зимою завагітнів - то ще можу зрозуміти
Стандартно 400 мкг/добу, лікар може призначати і більше. В різних препаратах для вагітних буває до 1 мг. Вітаміни мають призначатись по потребі, деякі вітаміни можуть бути шкідливими у великих дозах.
1 табл в день) --- дописи об"єднано, 13 Серпень 2015 --- навіщо вам ті штучні вітаміни, зараз така пора повно натуральних вітамінів)))))