Я вичитала купу рецептів, але мені нічого не допомагало. Зараз таке рідше. Радять гризти молоду моркву, попивати воду (можна поляну квасову), жуйку м'ятну... А я варениками заїдала - хоча ненадовго то помагало. Просто треба терпіти
Приймайте, нас дівчатка Дуже вже довго засиділась в темі "як нарешті"... Нам по календарику 9 тижнів і 2 дні. Відразу питання, якщо М були 6.05, то ми покладаємось в розрахунку на цю дату, чи робимо поправку на можливу пізню овуляцію? Як приємно писати про такі речі, а не про методи лікування безпліддя...
Я не думаю, що цим взагалі зараз варто перейматись . Рахуйте собі від дати останніх М. Тим паче що так термін виходить більший )А то ж така приємність!
Дівчата, як розібратись? Сьогодні 33 ДЦ, а цикли в мене 28-30д. Зараз я якась розбита, сил немаю, болять і набрякли груди, хоч такого в мене ніколи небуло,щей зявився нежить, на 31 ДЦ були рожеві і червоні виділення, зовсім трішки, і болів низ живота, вчора і сьогодні іх вже нема. Питання чи може цце бути така пізня імплантація і які ше причини таких виділень?
Якщо покладатись на дату яку ви вказали, то народжувати вам 13.02.2016 року, орієнтовно. Будьте здоровенькі.
А як тест не робили то чому думаєте що вагітні? Причин багато...Але з такою довжиною циклу тест вже мав би показати.В мене при двох вагітностях вже показував.
В мене теж болів живіт, як на М, навіть інколи сильно, що я бігла прокладку чіпляти, груди дуже почали боліти, приблизно після імплантації. Я вже грішила на свій пролактин, думала, тепер прийдеться знову його понижувати Часом, кажуть, крововиділення незначні бувають під час вагітності в ті дні, коли мали б бути М... Може вони хотіли початись і передумали? --- дописи об"єднано, 12 Липень 2015 --- Теж гадаю, що тест не зарано
Минулого тижня ще писала в темі "Як нарешті стати мамою", просила поради що робити далі із показником ХГЛ 27 та бліденькою другою смужкою на тесті, а тепер у мене нарешті довгоочікувана затримка аж 3 (!) дні, гарні червоні грубенькі дві смужечки на тесті та кілька зданих показників ХГЛ. 13.07 був 800, а зданий сьогодні вранці вже 3040. Дуже сподіваюсь що все буде ок цього разу. Дивно, бо не відчуваю себе вагітною - тільки трішки груди набухли і часом по вечорах сильно нудить, але переходить до ранку. Як важко дочекатись першого УЗД...
вітаю вас!!! я сьогодні також зробила тест дві смужки .....то тепер думаю коли йти до лікаря бо думаю вагітність десь 2 3 тижні.....
підкажіть будь ласка коли йти до лікаря і на узд .....бо трохи потягує живіт то ніби правий бік живота то весь живіт то спина....
я б не поспішала до лікаря бігти. якщо добре почуваєтеся, немає ніяких нюансів зі здоров*ям, немає "поганих" виділень чи болів, то чого гнати до лікаря. а кольне\потягне животика ще не раз. у вас там хтось маленький поселився, то і вам і дитинці треба пристосуватися один до одного. на УЗД раніше планового (11-12 тижнів) я б також не йшла. можете здати ХГЛ ще разок для заспокоєння, що вагітність розвивається. але я і того не робила я просто тішилася своїм станом, побереглася трохи від роботи, їла фрукти\овочі, гуляла на свіжому повітрі... але наголошую, то мій "рецепт" для вагітних, а ви, мамусі, вже вирішуйте самі