Перші тижні вагітності (2)!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Імель, 22 Травень 2015.

1. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я вичитала купу рецептів, але мені нічого не допомагало. Зараз таке рідше. Радять гризти молоду моркву, попивати воду (можна поляну квасову), жуйку м'ятну... А я варениками заїдала :) - хоча ненадовго то помагало. Просто треба терпіти :)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Приймайте, нас дівчатка :) Дуже вже довго засиділась в темі "як нарешті"...
    Нам по календарику 9 тижнів і 2 дні. Відразу питання, якщо М були 6.05, то ми покладаємось в розрахунку на цю дату, чи робимо поправку на можливу пізню овуляцію?
    Як приємно писати про такі речі, а не про методи лікування безпліддя...

• Зе бест! Зе бест! x 17
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 2
  3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

:girl_in_love: Я не думаю, що цим взагалі зараз варто перейматись :). Рахуйте собі від дати останніх М. Тим паче що так термін виходить більший :) )А то ж така приємність!

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

в мене був металічний і хотілось кислого, щоб його нейтралізувати. То скоро мине.

5. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Покладатись на цю дату)

6. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дівчата, як розібратись? Сьогодні 33 ДЦ, а цикли в мене 28-30д. Зараз я якась розбита, сил немаю, болять і набрякли груди, хоч такого в мене ніколи небуло,щей зявився нежить, на 31 ДЦ були рожеві і червоні виділення, зовсім трішки, і болів низ живота, вчора і сьогодні іх вже нема. Питання чи може цце бути така пізня імплантація і які ше причини таких виділень?

7. катенок

катенок Well-Known Member

А тест п
    А тест позитивний? Щодо виділень- в мене таке саме було...все ок.

8. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ні, тест неробила, думаю, що для нього ще рано.

9. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Якщо покладатись на дату яку ви вказали, то народжувати вам 13.02.2016 року, орієнтовно. Будьте здоровенькі.

• мімімі мімімі x 1
  10. svoybox

svoybox Well-Known Member

Мені тест вже жирну другу полоску показував на 29 ДЦ, при звичному циклі 25-27

11. катенок

А як тест не робили то чому думаєте що вагітні? Причин багато...Але з такою довжиною циклу тест вже мав би показати.В мене при двох вагітностях вже показував.

12. Oriana

Oriana Well-Known Member

Я про виділення, якщо то імплантація то тест через день після неі ше непокаже нічого, хіба ні?

13. катенок

При такій довжині циклу я не думаю що це імплантація.Зробіть тест.

14. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

В мене теж болів живіт, як на М, навіть інколи сильно, що я бігла прокладку чіпляти, груди дуже почали боліти, приблизно після імплантації. Я вже грішила на свій пролактин, думала, тепер прийдеться знову його понижувати ;)
    Часом, кажуть, крововиділення незначні бувають під час вагітності в ті дні, коли мали б бути М... Може вони хотіли початись і передумали? :)
    --- дописи об"єднано, 12 Липень 2015 ---
    Теж гадаю, що тест не зарано ;)

15. Oriana

Oriana Well-Known Member

Тест негативний, всі симптоми нежитю і болі грудей щезли,і почались М.:girl_cray:

• Співчуваю Співчуваю x 1
  16. Sandra_Foster

Sandra_Foster Member

Минулого тижня ще писала в темі "Як нарешті стати мамою", просила поради що робити далі із показником ХГЛ 27 та бліденькою другою смужкою на тесті, а тепер у мене нарешті довгоочікувана затримка аж 3 (!) дні, гарні червоні грубенькі дві смужечки на тесті та кілька зданих показників ХГЛ. 13.07 був 800, а зданий сьогодні вранці вже 3040. Дуже сподіваюсь що все буде ок цього разу.
    Дивно, бо не відчуваю себе вагітною - тільки трішки груди набухли і часом по вечорах сильно нудить, але переходить до ранку. Як важко дочекатись першого УЗД...

Останнє редагування: 16 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • мімімі мімімі x 2
  17. riddle

riddle Member

вітаю вас!!! я сьогодні також зробила тест дві смужки .....то тепер думаю коли йти до лікаря бо думаю вагітність десь 2 3 тижні.....

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  18. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

І я до Вас

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  19. riddle

riddle Member

підкажіть будь ласка коли йти до лікаря і на узд .....бо трохи потягує живіт то ніби правий бік живота то весь живіт то спина....

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я б не поспішала до лікаря бігти. якщо добре почуваєтеся, немає ніяких нюансів зі здоров*ям, немає "поганих" виділень чи болів, то чого гнати до лікаря. а кольне\потягне животика ще не раз. у вас там хтось маленький поселився, то і вам і дитинці треба пристосуватися один до одного.
    на УЗД раніше планового (11-12 тижнів) я б також не йшла.
    можете здати ХГЛ ще разок для заспокоєння, що вагітність розвивається.
    я просто тішилася своїм станом, побереглася трохи від роботи, їла фрукти\овочі, гуляла на свіжому повітрі...
    але наголошую, то мій "рецепт" для вагітних, а ви, мамусі, вже вирішуйте самі ;)