Перші тижні вагітності (2)!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Імель, 22 Травень 2015.

1. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

В мене так було. Філіпюк казав не панікувати, так що Ви добре робите. Все буде добре, лише шануйтеся.

Надіслано з мого IQ4502 Quad

2. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 2
  3. TASJA

TASJA Well-Known Member

Прихворіла я трохи. Не знаю вірус якийсь чи простудилася банально. Не сильно - трохи з носа тече, трохи горло суховате. Оскільки плануємо вагітність, то зробила тест ще до затримки, а він позитивний !!! Ясно, що щасливі, але отой мій стан непокоїть нас сильно. Мало не плачу, стільки чекали на цю подію, а тут не вбереглася. А ще, дурна, почитала в інтернеті про негативні наслідки вірусів на перших тижнях вагітності, тепер собі місця не знаходжу.

• Подобається Подобається x 2
  4. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Вітаю!!! :girl_claping:
    Але краще почитайте як підлікуватися, а не про наслідки. Полоскання носа/горла, багато пити, фолієва кислота або фоліо і позитивний настрій.

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@TASJA йойо, та то у вас така вагітна простуда, чого плакати? Ви що?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@TASJA, це буває не так вже й рідко---з носу тече, горло дере, а за тиждень і місячних нема.... Не переживайте, попереду ще баагато приємних моментів для переживань буде.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я переживаю, бо в мене співробітник, з яким сиджу в одному кабінеті, також хворий. Може то якийсь вірус?

• Подобається Подобається x 1
  8. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Я також прихворіла якраз в перші тижні вагітності, все добре, подальше ті думки від себе відганяйте. Відпочивайте багато, полочіть горло і ніс.

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

9. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

О, у мене було так само - і думаєш, ну як же так, що саме в такий найвідповідальніший час...але на таких малих термінах якраз кажуть, що вірус не впливає на плід, налаштуйтесь на добре)

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

10. Bize

Bize Well-Known Member

Я теж хворіла десь в перші тижні вагітності, все виглядало так, ніби просто застудилась.. Температура 37,5 , трохи поболювала голова, крутило у носі і постійно чхала... Плюс до того всього різко почали хворіти зуби.. Що мені було дивно - це все почалося приблизно в один день, ніби якась змова)).. То скоріш за все, так організм реагує на вагітність)

Надіслано від мого IQ4412 Quad, використовуючи Tapatalk

11. TASJA

TASJA Well-Known Member

Дякую, дівчата, за коментарі.
    Я заспокоїлась. Подумала, що час назад не повернеш і я нічого вже змінити не можу. Що є, то є. Я вірю в краще.

• Оптимістично Оптимістично x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  12. Shbyf

Shbyf New Member

Добрий вечір, потрібна порада
    13 тиждень вагітності, в 11 тижнів пішла трошки світла кров, на УЗД сказали досить велика гематома, призначили лікування, лежала 2 тижні. Скоро іду на контрольне Узд.
    Одна лікар порадила здати аналіз на інфекції (уреаплазма, мікоплазма, хламідіоз...і т.д, там цілий пакет в Сінево) по сечі, а інша сказала, що по сечі то зовсім не інформативно, порадила взяти мазок на аналіз. А я от ні того ні іншого поки не зробила. Вагаюся не знаю що робити, бо чула що не дуже добре, щоб "туди" лізли, але і аналіз по сечі, який вартує 550 грн і може бути неіформативим не хочеться здавати.
    Може хтось стикався з таким питанням, як визначали наявність інфекції? Чи є ризик для вагітності якщо брати мазок на інфекції?

13. Raven

Raven Мама малятка

Наявність інфекції можна побачити по аналізу крові, а там вже вирішувати. до гематоми то може ніякого відношення не мати.
    --- дописи об"єднано, 23 Листопад 2016 ---
    І оте все добро з тих аналізів вагітним не лікують.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. kykysia

kykysia Well-Known Member

пишу сюди, бо не знаю в яку з тем краще писати..
    ми на 7-му тижні:girl_dance:щаслииивіі) хотілось би помаленько вже на УЗД сходити, з лікарем поспілкуватись, і тут я в ступорі як то має правильно бути. Сама я не зі Львова і до гінеколога раніше ходила в районному центрі в лікарню..... тепер живемо у Львові...
    не знаю як то все робиться:це нам потрібно взначитись з лікарем і пологовим будинком, і там всю вагітність обстежуватись? чи це має бути окремо лікар протягом вагітності який вас обстежує, і окремо пологовий з лікарем який прийматиме пологи?? і чи можна народжувати у Львові якщо прописана я не тут?
    просвітіть будь ласкаааа:girl_blush2:

15. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Традиційно вагітність спостерігається в поліклініці за місцем проживання у вашому випадку. В поліклініці за вашою адресою закріплений гінеколог, який буде вас вести всю вагітність. З лікарем і пологовим визначаються ближче до пологів, якщо вагітність без ускладнень і не треба лежати в лікарні.
    Якщо ви прописані в Львівській області то в медінституті можна народжувати без будь яких нюансів так як він виконує роль обласного. Раппапорта і Мечнікова вважаються міськими пологовими, але якщо знайдете собі там лікаря в якого би хотіли народжувати, то вже з ним і виясните як вам бути з пропискою. До того у вас ще багато часу.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. kykysia

поділіться хтось, як з токсикозом боротись....вибачте за відвертість:спочатку тільки нудота була,тепер вже й блювота раз в день є( ніби відразу легше стає, але згодом знову апетиту немає, зовсім...нічого не можу в себе запхати заледве влазить яблуко,банан,якась канапка, і зо дві - три ложки основної страви якоїсь раз в день - ото і весь набір того що можу зїсти(((
    і ще питання, на рахунок лікаря, в якого спостерігатись всю вагітність. чоловік мене достав вже, бо каже що можна на обліку бути у того лікаря, в якого потім народжуватимеш... хіба таке можливо??

Останнє редагування: 28 Листопад 2016
  17. phobika

phobika Well-Known Member

Можливо, якщо лікар працює і в ЖК, і в пологовому. Прізвища лікарів, які так працюють, не піжкажу, бо не цікавилась тим питанням. Знаю, що сумнозвісна Колодій працювала в ЖК і у пологовому на Рапопорта, тому можна було в неї і спостерігатись, і народжувати.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

боротись з токсикозом = перетерпіти!)

• Оптимістично Оптимістично x 1
  19. kykysia

@Oleksandrochka то жодних способів нема щоб якось самопочуття полегшити((? І то в усіх таке: відсутність апетиту, злість на всіх і всьо, і постійне бажання когось прибити, чи то я якась одна не врівноважена?)) Каже чоловік що деколи придушити мене хоче, така я вже вредна стала))

20. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

ну та способи є) водичку пити, горішки жувати, яблука їсти, в кожного різний організм. тут рецепти навряд допоможуть. А головне, радіти вагітності й менше діставати чоловіка, бо дуже скоро це пройде, й будете сумувати за цим станом! я свому так мозг виносила, і ще тупила, і купу справ партачила. Як загубила документи всі перед вильотом, і прийшли до нотаріуса частину переробити, чоловік був в ярості. А нотаріус подивилася на мене, і каже: це пройде!) Вагітність - це особливий стан душі!

• мімімі мімімі x 1