Перші тижні вагітності (2)!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Імель, 22 Травень 2015.

1. voropaeva

voropaeva Active Member

Дівчатка,щастю немає меж-бачила сьогодні на УЗД свю малечу.Все добре,скоріше за все буде доня,пдп 27.12))))

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. Per4yk

Per4yk New Member

в мене лише 4 тижні вагітності вчора ввечері мала головний біль і тошнило так ніби отравилась. А сьогодні зранку нічого. Чи мені варто перейматись, а може в когось було щось схоже і нічого. Просто дуже хочу малюка і мала пів року тому викидень на 4.3 тижні

3. Nadyuwa

Nadyuwa Member

Мені завжди тільки по вечорам поганувато - голова як не моя і до рота нічого не лізе. В кожного думаю індивідуальні симптоми. Мала таку ж ситуацію як у вас і тому до першого УЗД трусилася як заєць - навіть те що лікарка сказала що серцебиття є - я не повірила одразу і перепитувала ще раз. Не накручуйте себе. Сходіть на 7-8 тижні на УЗД.

• Подобається Подобається x 1
  4. Per4yk

Per4yk New Member

Дякую, просто перед попередньою ситуацією в мене були схожі симптоми і тому переживаю. Цілий день ходжу слухаю себе, а мене не тошнить і ніби нічого абсолютно. Я думаю краще почався би постійний токсикоз і я не переймалась) Надіюсь все ок

5. Per4yk

Per4yk New Member

В мене сьогодні були коричневі виділення ( положили на лікарняне і призначили дюфастон. Я налякана!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Страх зараз вам не поможе, головне заспокоїтися. УЗД робили? ХГЛ вам не казали здати?

7. Per4yk

Per4yk New Member

Хгл не здавала а узд зробила, але термін 4.5тижні тому ембріона ще не видно та плідне яйце розташоване добре і вішарування не видно. Я просто зразу після цього пішла в лікарню. Казали за тиждень глянути на розвиток плоду

8. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

для власного заспокоєння здайте хгл - от зараз і за тиждень, якщо більш-менш вписуєтеся в норми і головне, якщо є динаміка, тоді все має бути гаразд. бережіться!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Мамин зайчик

Мамин зайчик Well-Known Member

В мене теж була коричнева мазанина трохи на 6 тижні, спочатку налякалась, пустила сльозу, тоді зібралась і заспокоїлась.
    Лікар назначив повний емоційний і фізичний спокій на тиждень, і теж пити дуфастон. Все в нас добре. Ще досі його п"ю, казав пити по тій же схемі до наступного УЗД.
    Тому не переживайте, відпочивайте, моліться, гамайте фруктики і думайте лише про хороше.
    --- дописи об"єднано, 24 Червень 2015 ---
    Ніби про себе читаю. В нас та ж історія. Спочатку не було видно ембріона, за тиждень прийшла і побачила своє малесеньке серденько. Тому прислухайтесь до порад, що просто зараз бережіться і відпочивайте.

10. Per4yk

Per4yk New Member

Ой, дякую! Вже якось спокійніше. Все в руках Божих. Надіємось на краще

11. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

аналогічно в мене так було. лікар сказала що так може бути бо в ті дні мали б бути місячні. головне що кров не яскрава.і постільний режим

12. Per4yk

Per4yk New Member

В мене ті дні вже позаду

13. YuliyaKraus

YuliyaKraus Member

В мене почались ввечері поколювання внизу живота десь на 10 день після овуляції. Місячні мали б початись за 2-3 дні але щось схопила себе на думці що здається вдалось) Ледве до ранку дочекала, полетіла в аптеку за тестом. І так, 2 полоски!
    Зараз 5 тиждень, нудило поки що тільки два рази зранку.

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, а яке дозування фолієвої кислоти треба приймати?
    По 1 таблетці 1 мг 1 раз на день?

15. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

400 мкг в день. 1 мг це 1000 мкг. Але навряд чи Ви тим передозуєте.

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я так і вичитала, то тепер ділю собі таблетку наполовину, спочатку по цілій пила.

Сьогодні докупляла фолієву кислоту. А чого така велика різниця в ціні між звичайною фолькою і Фоліо? Останній поза 200 грн...

17. truskaffka

Риторичне питання))) Ну там ще йод є...але то кажуть просто "чистіший" препарат чи як там. Взагалі купа людей пили фолієву кислоту і йодомарин замість фоліо чи йодофолу.

18. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Хммм... А моя лікарка не стала призначати фолієву кислоту.

Ми думали, що краще приймати, обговорювали. Але вона сказала спершу здати аналізи.
    Здала аналізи - всі показники в нормі. Лікарка сказала, що при нормальних показниках не варто засовувати в себе хімію. Харчуватись, як і харчувалась, і нічого не приймати.

19. truskaffka

Фолієва дуже важлива саме на перших тижнях. Якщо Ви і так вживаєте відповідні продукти - то вроді зелень всяка, сочевиця, дині...ну я вже не пам"ятаю так, все є в гуглі :). Якщо ж харчування тим недостатнє, то.....то фолька є найменшим злом 100% :).
    --- дописи об"єднано, 3 Липень 2015 ---
    Ну і "Всі" - там ви ніколи не побачите, скільки у Вас яких втамінів і т.д. "Всі" це гормони мабуть, аналіз крові. Дефіцит фолієвої не виявить той аналіз, а наслідки дефіциту можуть погані. Плюс невагітним людям теж фолієва корисна :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, в когось ще є якийсь такий постійно кислуватий присмак в роті? В мене особливо після того, як щось поїм. Як з тим боротись?

Взагалі шлунок мій реагує жахливо: трошки щось з'їм і живіт набитий ніби не знати яку порцію впихнула, зранку пару раз вже рвала, важкість якась така постійно. Але тим не менше їсти хочеться.