Перші тижні вагітності (2)!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Імель, 22 Травень 2015.

1. preciosa

preciosa Well-Known Member

У вас до В було якесь гормональне лікування чи щось таке? Бо от на такому ж терміні як у вас у мене був прогестерон 14 і через 3 дні - 12 і лікар мені нічого не призначала... Сказала, що той аналіз не інформативний. Хоч через місяць при короткочасній мазні хотіла призначити, але не вийшло:)

2. fillette

fillette Well-Known Member

В мене овуляція не могла бути пізня, бо на 26 дц хгл був вже 362. Якось дуже швидко він в мене росте.

3. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

так. було лікування. мала якийсь там поганий вид молочниці. лікувала торжинаном та пробіз-феміна, але закінчила якраз на 10-12ДЦ. я навіть не думала, що можу завагітніти того циклу (бо якраз торжинаном протипоказаний при В) та й планували ми 3 роки і я мала пройти курс лікування , а потім йти до лікаря. то теж є переживання - чи не зашкодили ті ліки(. ой..стіко тих переживань. як дожити до узд у 13 т.
    а чому питаєте? прогестерон міг бути низький із-за гормонального лікування?

4. preciosa

Просто переважно як лікуються гормонами до В то і під час п'ють. Хоч не факт чи треба було.. тому питала. А молочницю гормонами лікують?

• Подобається Подобається x 1
  5. Avanturistka

певно торжинан то не гормон)) ніяких гормонів не приймала.

6. preciosa

Ні один з них не є гормональним. Хіба що перший комбінований і має ще преднізолон.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. fillette

Знову почало кровити яскраво червоним. Як знати коли вже небезпечно і потрібно їхати в лікарню?

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Як на мене, ви робите все що можливо -п'єте дуфастон, кровоспинні і лежите, не знаю що вам в лікарні ще можуть запропонувати... а гематома за день-два не перестане кровити. Я розумію що вам дуже важко, але мусите чекати наступного узд яке і покаже наскільки зменшилась гематома, а плід збільшився.

9. fillette

На узд записана аж 25 липня, швидше все зайнято в мого гінеколога. Ставлю утрожестан, п'ю магне б6 і фоліо. Вчора пила транексам, сьогодні вже ні. Лікар сказала пити кровоспинні, коли кровить дуже сильно, бо вони не дуже безпечні. Лежу цілий день, стараюсь не переживати, хоча це дається мені важко.

10. Sunichka

Sunichka Well-Known Member

Як на мене, я б уже їхала. Але я страшенна панікерка, і мені з лікарями поруч було б спокійніше. Тільки врахуйте, що сьогодні субота, а завтра - неділя. Лікарів все одно нема, крім чергового.

11. fillette

Я не у Львові, в батьків. Поки до Львова не їду, щоб по дорозі не стало гірше. На узд ембріона не побачили, переживаю щоб мене не почистили як викличу швидку. Мій лікар по телефону консультує при потребі.

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Я його пила днів п'ять точно, аж поки не перестало червоним кровити.

13. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@fillette, а вколоти папаварин(здається так) вам лікар не казала? я колола при таких ситуаціях як в вас рази 2чи 3 рази на добу. протягом3-5діб.але це було майже 5років тому тому не памятаю достеменно назву. але точно це перше що я робила- побачивши червоні виділення. так вона мене "видрісірувала"..

14. Raven

Raven Мама малятка

Папаверин збиває тиск. Якщо його колоти кілька разів на день, може бути ще гірше. Скоріше то інше.

15. nibysh

знач це не те. але якесь дуже подібна назва.... спробую згадати зараз...

16. Ljlichka

Ljlichka Well-Known Member

nibysh може дицинон,він йде як кровоспинний

17. fillette

Дицинон це замість транексаму. Нічого мені більше не призначили, крім того що написала.

18. nibysh

Дівчата, не памятаю. лікарці дзвонити і задавати питання " а що ви мені тоді казали колоти...? " то трохи не та година.... А свого гінеколога @fillette ви не можете запитати , щоб ще ампульне щось додала?

19. fillette

Вчора говорила з нею, сказала пити все що раніше і лежати. Якщо завтра буде гірше кровити, то подзвоню, зараз вже пізно. Роблю все можливе, що від мене залежить.

20. Avanturistka

тримайтесь! все буде добре.
    мені кололи дицинон у лікарні. і як вже була дома і почало мазатись - теж вкололи дицинон - лежала 4 години не встаючи - перестало. у гінекології сказали капати не будемо, бо при огляді крові не знайшли (я тіко з нею приїхала на прокладці).
    моя знайома була попала у лікарню з червоною кровю, то їй ставили капельниці сильні. от там не знаю що. казала, якась "кислота" (є у назві це слово) сильна.
    папаверин мені теж виписали. бо мені нив живіт - щоб спазми зняти і не було тонусу.
    лежіть, ноги догори. не вставайте.
    дочитала..
    я би визвала швидку. зробила би все можливе, щоб зберегти. я вас не лякаю, пишу,як би зробила я.
    я теж на чергового попала. я дуже переживатєльна і вдома ми не чекала(. він сказав, що зробе все можливе, щоб зберегти. якщо вам дицинон не допомагає, їдьте у лікарню.