Перші тижні вагітності (2)!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Імель, 22 Травень 2015.

1. shparynka

shparynka Well-Known Member

і в мене. Термін такий як у Вас. Ну але я знаю, що при малих перервах між дітьми живіт росте швидше, і рухи скоріше відчуваються. Але в мене перші пологи були 15 років назад. Завтра йду на перше УЗД, сподіваюсь, скажуть точний термін.

• Подобається Подобається x 2
  2. preciosa

preciosa Well-Known Member

При малій перерві в мене справді швидше виріс і більший:)

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а я завагітніла в рік синочка і живіт стало видно аж в 23 тижні :)

• Подобається Подобається x 1
  4. fillette

fillette Well-Known Member

Підкажіть мені чи нормальні показники хгл: 26дц - 362, 28дц - 777, 30дц - 1424. Прогестерон 18,93. Живіт тягне часом сильно, замінили мені дуфастон утрожестаном.

5. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

ХГЛ, як на мою думку, нормальний.

6. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

дівчата, і нічого злого не буде, якщо мені кололи-кололи прогестерон (Інжесту минулий тиждень - 10 уколів - була загроза), а тут відмінили. лікар казав - нічого не турбує - не треба. але якось страшно. може то дуфастон чи утрожестан (що краще?) купити хоч по 1 табл до 12 тижня? бо дуже вже переживаю. і живіт часом підниває. маю зараз вісім з половиною тижнів.

Останнє редагування: 13 Липень 2016
  7. Bize

Bize Well-Known Member

Наскільки мені моя лікарка пояснювала, не можна різко відміняти прогестерон, бо це може призвести до викидня. В мене теж був низький рівень прогестерону десь на 4-5 тижні - 15,15. Через загрозу на 8 тижні до Дуфастону я додала ще Лютеїну вагінально 100 мг. І повірте, цього не було забагато. Дуфастон я відміняла дууже поступово на 14 тижні, а до цього часу (17 тиждень) я й досі ставлю Лютеїну. Я звісно не лікар, але якщо була загроза невиношування - то може бути саме через замалий рівень прогестерону. А у Вас він дійсно невеличкий. Тому треба його приймати хоча б до 12 тижня + ще не раз прийдеться Вам здавати аналізи на прогестерон

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  8. Avanturistka

дякую. я теж такої ж думки, і тому мені була дивною рекомендіція лікаря.
    у мене на 4 тижні при нормі лабораторії 10-44, рівень був 12.
    а ви дюфастон пєте двічі на добу? лютеїну тіко на ніч, так? чоловік от у 20:00 буде у аптеці. буде купувати мені ліки

9. Bize

Bize Well-Known Member

У Вас маленький рівень прогестерону, але не хвилюйтеся, він підніметься.. Але поки плацента ще не сформована повністю, Ви мусите підтримувати прогестерон препаратами, тим більше, що у Вас була загроза і тягне низ живота.
    Щодо мене: До 6 тижня вагітності я пила Дуфастон по 1 т. 2 р/день, після того як зробила аналіз на прогестерон і він показав лише 15,15 мг/мл, я почала його приймати 3 р/день. Після загрози на 8 тижні вагітності (на той час прогестерон вже був 21,45 мг/мл) до Дуфастону додалась Лютеїна 100 мг зранку і ввечері.. на 10 тижні вагітності здавала аналіз на прогестерон знову, був 38.41 нг/мл, тоді аж починаючи з 14 тижня вагітності я дуже повільно відміняла Дуфастон ( спочатку десь тиждень приймала 2 р./день, потім декілька днів 1 раз/день, потім по половинці таблетки), при цьому лютеїну вагінальну я ще не відміняла. Зараз, на 17 тижні прогестерон вже 57,2 мг/мл, то на прийомі лікаря будемо вирішувати чи відміняти помаленьку лютеїну.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. fillette

Вчора почало кровити, була позапланово на узд. Плідне яйце 11 мм, ембріона ще не видно. Є гематома. П'ю кровоспинні і сказали лежати. Надіюсь все буде добре.

11. fillette

Задавала хгл 9.07 - 1430, а сьогодні 17200 (рівно 5 тижнів вагітності). Дуже великий ріст за 6 днів і більше норми (5т.в. 217-7138). Вже начиталась різного в інтернеті. В когось таке було?

12. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Може у вас кілька малючків росте ?? :)
    Треба дивитись по нормах лабораторії. інтернет таке каже на двійню:
    4-5 неделя 2600-82300 мЕд/мл

І гематоми різні бувають, дуже багато історій на форумах з тим як вони зникали так само швидко як і з"явились. Налаштуйтесь на хороше.

13. fillette

Плідне яйце одне. Ембріона поки що не побачили. Йду на узд за тиждень. Поки що тиждень лежати. Після викидня вже боюсь всього.

14. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

нууу з одного плідного яйця буває однояйцева двійня. Поки не видно ембріона так і не вгадаєте. Зараз мабуть найкраще відпочивати, бо нерви на ті всі процеси дуже впливають, по собі знаю.

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

То гематома і кровить, не переживайте, але лежіть.
    А хгл головне що росте, значить вагітність розвивається:)
    --- дописи об"єднано, 15 Липень 2016 ---
    Далеко не всі, і навіть не половина вагітних здає цей аналіз, тому може й було, але мало хто знає, тому не беріть собі таке в голову:)

16. fillette

Мабуть краще мені його більше не здавати, а дочекатись узд. Сьогодні вже виділення коричневі і менше ніж вчора.

17. Sunichka

Sunichka Well-Known Member

Все буде добре. Головне - не накручуйте себе. Краще уявіть собі малючка (або малючків) :girl_in_love:

18. Avanturistka

у мене хгл було 750 при нормі лаби 5.8-71.2 ---- 3 тижні (хоча я ніби мала 4 тижні, але так написали у аналізах). більше я його не здавала. також переживаю. бо завеликий показник. але я заспокоююсь з іншого боку, бо все залежить від дати зачаття, від дати О.
    у 7 т було пару крапель крові. попала на збереження. 10 днів уколи, навіть було таке, що кололи, два дні не мазалось, на третій коричнева мазанина. береглась. лежала. зараз пю дуфастон. у 7т і 3 дні було плідне яйце 15-16 мм (тиждень перед цим 14 мм), чекала тиждень, щоб побачити чи є динаміка і чи зявиться ембріон (думки мене вигризали..але якось налаштовувалась тільки на хороше). завтра 9 тижнів. робила узд у середу, нарешті побачили ембріон та серцебиття.
    також читала, що можуть бути однояйцеві близнюки і одному плідному яйці.
    легкої вам вагітності, багато здоровячка і менше переживань:girl_smile:

19. preciosa

В мене побачили ембріон аж з діаметром 16мм. 4 дні до того діаметр був 11мм і не бачили. Але тоді ж побачили гематому, яка кровила. Через тиждень вона зменшилась, але кровила. Пам'ятаю, що мазня почалась з 30.12 і тривала близько місяця. Наростала і потім почала спадати. Виділення з червоного ставали темними. Нічого не пила-не колола, бо від гематоми ліку нема, то вже є наслідком відшарування. Не лежала, бо тут сила гравітації ні до чого і стоячи дитя не випаде:) вибачте, за порівняння і тиску на шийку нема... от на 33т я вже відчуваю тиск, але інакше не буде:) Так що налаштуйтесь на позитив. Хгл у вас дуже гарний і все буде добре!

20. preciosa

+ О могла бути пізня, наприклад на 21 день циклу, як у мене. Тому й не бачать ембріона.

• Не подобається Не подобається x 1