Мені на перших тижнях(10-12 т) призначали Вібуркол, а потім Папаверин, але я його навіть не купляла. Бо ці два препарати В мене болів ніяких не було
Дівчата, дайте, будь ласка, пораду. Вчора була на невеликій забаві, ніби нічого екзотичного не їла і не пила, та й взагалі недовго була. Прийшла додому і заколотила собі морозиво звичайне біле в стаканчику з кількома суницями. Прокинулась в 4 ранку від жахливого болю внизу живота. Я чесно не пам"ятаю, коли мене так боліло взагалі. Пішла в туалет, рвати майже не було чим. Чоловік дав дві ношви і дві таблетки активованого вугілля. Сходила ще раз в туалет, лягла і попустила мене по трішки. Заснула, на ранок все нормально. Зараз теж нормально почуваюсь, згадую цю ніч як страшний сон. Не знаю, чи варто дзвонити лікареві, чи не нашкодило нічого маляткові. Як думаєте, як зараз краще поступити в такій ситуації?
У мене було сильне отравлення десь на 10-11т. То був жеееесть, сутку рвала, дика головна біль, воду перші 12 год пити не могла ніяк, а вже чуток пізніше змогла малюсінькими ковтками. Лікарка радила багато пиття, тому я максимально часто пила по чучуть, а як робила більший ковток, то відразу ..... Все минулося само, наслідків ніяких не було.
ну я так розумію, що боліло таки не внизу живота, а в шлунку? То ж не був біль по-жіночому? Я чомусь думаю, що як Ви себе вже добре почуваєте, що все гаразд. А може ще й токсикоз наклався.
навряд чи зашкодило. Що могло бути у такому випадку: коли спазмується кишківник- це може викликати тонус. Другий "поганий" варіант: може зростати ацетон. Якщо зараз все гаразд, то , все має бути в нормі. На майбутнє, коли якесь отруєння чи важчий прояв токсикозу , можете просто перевіряти кетоновими смужками рівень ацетону. Звертатися до лікаря треба, коли є 3 + .Тоді бажано прокапатися
Дякую всім за поради. Зробила висновок, що щось з того, що з"їла в п"ятницю, мені нашкодило. Загалом, відтоді все в нормі, дякувати Богу.
Таке питання...хоча усвідомлюю, що може і не за адресою (-ами) Лікарка мені сказала "дуючи на зимне" приймати утрожестан до 12го тижня. Зараз його середина, а лікар у відпустці. Я не хочу її турбувати, але не впевнена, як завершувати прийом - наразі вже 2 день беру не по дві по 100 (вранці та ввечір), а лише одну по 100 ввечір - ну щоб поступово ніби відміняти. Хтось має якийсь коментар? Завтра буду ще питатись в Слободи, може порадить. --- дописи об"єднано, 9 Червень 2015 --- Я би сказала, що і тоді не треба. Але хто ж тій голові зарадить....
Я приймала дуфастон, це в принципі те ж саме. Також радилась зі Слободою, то він казав, що по-правильному, треба відміняти по пів таблетки на тиждень, тобто я пила один тиждень 1,5таблетки на день, потім одну, потім пів і так по тижню, і в мене вийшло майже до 16тижня)
Але як розділити круглий гладкий і невеличкий горошок? Тим паче, як потім половинку "туди" вкласти?? Гмм
Ну в мене з тим було простіше) таблетка мала поділку) Я думаю, якщо Ви відмінете по одній таблетці, то нічого старшного) тиждень по одній і може тиждень через день по одній) Але якщо Ви скоро будете в Слободи, то запитайте, він в тих питаннях знається)
я відміняла на воко)) ну перейшла спочатку на 1 таблетку в день і так десь тиждень пила, потім на пів таблетки поки пачка не закінчилась))правда, як ділити горшину не уявляю. може справді можна через день? але відміняла трошки пізніше, десь в районі 15-16 тижня
Дівчатка, у нас все добре - УЗД підтвердило Не вірю своєму щастю До слова, Слобода порадив ще потримати утрожестан до тижня 14-го ...вже хай.
Була вчора на УЗД. Все ок. сказали що вже на 12 тижні здати мазок - можливо це вагініт. Прописали на 5 днів лютеїни. Побачила вже як б"ється сердечко моєї лялі. І вона вже 17мм ростом.