Перші тижні вагітності (2)!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Імель, 22 Травень 2015.

1. sanne

sanne New Member

Овуляція пройшла...відчуття тільки посилились.
    --- дописи об"єднано, 31 Січень 2016 ---
    10 лютого мали б початись М. Порадили зробити повторний тест перед десятим числом
    --- дописи об"єднано, 31 Січень 2016 ---
    Подруга родила минулого року... Так в неї такі ж відчуття були. І місячні йшли. Робила тест час від часу на протязі 2 місяців. Не могла зрозуміти в чому справа. Тести були негативні. Коли тест показав 2 полоски - пішла до лікаря. Виявилось 12 тижнів.... Була у великому шоці

2. aneroxy

aneroxy New Member

Дівчата, є така ситуація, може хтось коротко роскаже щоб весь форум не перечитувати: вагітність 6 тиждень, в суботу УЗД показало що серцебиття є, постійно (кожні 3-4 дня як сказав лікар) здаємо ХГЛ в динаміці. Тільки рівень цього ХГЛ низький, як на такий термін 8800одиниць (порівнянно з попереднім виріс на 1600одиниць що також мало). Лікар каже чекати. Хто з низьким ХГЛ стикався? Чого очікувати? Про що це все говорить? чи це вже чистка однозначно? Допоможіть розібратися, будь ласка.

3. Orman

Orman Модератор-бомба

там серце б'ється, яка чистка?
    погугліть від чого може бути низький рівень ХГЛ. Ви дату овуляції знаєте?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. aneroxy

aneroxy New Member

гугл каже про завмерання вагітності.
    овуляція 12-14січня

5. Orman

Orman Модератор-бомба

а чого лікар так сказав, були підстави, попереднє невиношування?

лікар добре каже, чекайте.

6. Natalija Ch

Natalija Ch Member

В мене також овуляція була 14,15 січня ,також такий тиждень здавала хгч 12 числа то був результат 26772,я здавала в сінема,на узі не була ще,просто слілкую за динамікою.Лікар каже зарано на узд.

Надіслано від мого GT-I8552, використовуючи Tapatalk

7. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Дівчата, можливо хтось порадить. В мене 10 тижд. Токсикозу не було, болів живіт як на місячні на 4-6 тижнях. А в загальному почувалась прекрасно. Вчора з'явилися дивні болі. Так, ніби прострілює від низу живота до середини. Я би навіть не назвала це болями. Таке відчуття, що м'яз в сильному напруженні. Сьогодні знов є таке напруження, з обох сторін, симетрично. Прострілює час від часу. Виділень немає. Що це могло б бути? Дуже переживаю...

8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Може, у вас тонусує матка. А, може, тягнуться зв'язки. Але краще з лікарем поговоріть

Sent from my MI PAD using Tapatalk

9. Oleksandrochka

Д
    Дякую! Не маю змоги, бо зранку до веч на роботі, а в суб маю довгий переліт ДОДОМУ!!)) Через це і хвилююся. Сподіваюся, що нічого серйозного і з Божою поміччю ми успішно то подолаємо)

10. Chortenia

А подзвонити лікарю не маєте змоги? Власне для вашого заспокоєння, якщо попереду довга дорога

11. Oleksandrochka

А жаль( я зараз в сша. Тут щось зробити - то ціла епопея буде...а 3 дні лишилось тут, не хочу і не маю змоги починати завязуватись з лікарями. Заспокоюю себе тим, що нема виділень)

12. Chortenia

Я щось думаю, то у вас там все росте і розтягується. Тим більше, якщо виділень нема. Налаштовуйтесь на позитив, а тут у вас вже і УЗД не за горами

13. Oleksandrochka

Д
    Дякую за підтримку! Позитивчик -найкращі ліки)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Chortenia

Та я пам'ятаю свою тривожність на такому терміні, а ви ще й далеко від дому :)

15. Oleksandrochka

До речі, якщо комусь треба вітамінки американські для вагітних, можу привезти. Не знаю, скільки зараз коштують вдома, а тут 12-15 дол 90 -120 шт.

16. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

У мене такі болі були, тянуло, то лікарка виписала Лютеїну на підтримку прогестерону, і болі зразу зникли.

17. svoybox

svoybox Well-Known Member

В мене так теж пострілювало чи то поколювало, старалась більше лежати і не робити різких рухів. До лікаря не ходила, думаю, це матка починає рости

18. Oleksandrochka

Теж почитала, що на 10-11 тижні матка починає активно рости. Хочеться так думати) бо без узд і лікаря я все таки не ризикну нічого пити)

• Подобається Подобається x 1
  19. preciosa

preciosa Well-Known Member

А мені інколи так стріляло від вздуття.... і зараз на ніч така надута... враження,що животику 20 тижнів, а не 12.

20. Chortenia

Ооо, як згадаю ті здуття. Жжжуть

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk