Перші тижні вагітності (2)!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Імель, 22 Травень 2015.

1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Не зверталась, бо боюсь, що моя гінеколог може одразу на чистку послати... Та й що нового вона призначить? Папаверин, Дуфастон, Дицинон? Те саме, що при кровомазанні першою вагітністю... або й в лікарню захоче мене покласти. На узд я й сама можу піти, хгл здати, так що, як би то дивно не звучало, сама даю собі ради)) І консультуюсь із знайомою лікаркою через інтернет. Якщо вже треба буде чистку то шукатиму когось зі Львова.
    --- дописи об"єднано, 11 Січень 2016 ---
    Сьогодні вже менші виділення, але все-одно є. 8 січня Евітест показав смужку, яскравішу за контрольну, а сьогодні він показав слабшу смужку... на хгл не пішла. Сказала гінеколог, що тут треба узд приблизно 15 січня, тобто через тиждень, щоб подивитись чи є прогрес, чи буде ембріон і як та гематома себе поводитиме, бо вона, по-суті, більша від плідного яйця...

2. preciosa

Дівчата, можете дати мені контакти кабінету узд Прокопчук чи які там у Львові є хороші узд-исти? Подумую про те, щоб може до Львова поїхати...

3. preciosa

Не поїхала я до Прокопчук... вирішила цього разу ще зробити узд в Самборі. Дівчата, побачили ембріон ктр 4мм! Є серцебиття! Плідне яйце середній діаметр вже 16мм, в суботу був 11мм. Гематома звузилась з 7мм до 1мм а довжини з 12мм до 10мм. Я її бачила, вона збоку від плідного яйця, не знаю наскільки далеко, але вона розсмоктується. Останні дні виділення зменшуються. На все воля Божа, всесвіту, природи... як хочете можна називати. Але я не дотримуюсь постільного режиму, нічого не колю, не п'ю, крім фоліо... Єдине, що не піднімаю синочка, хоча під час виділень, на святах трохи піднімала його, похресницю чоловікову... Надіюсь, що все буде добре. Дивились ще вагінальним датчиком, але швиденько, бо все було видно.

• Подобається Подобається x 22
    • Зе бест! Зе бест! x 10
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • мімімі мімімі x 1
  4. Leila

Leila Well-Known Member

а термін, який поставили?

5. preciosa

по місячних 7 тижнів, по ктр 6 тижнів, по плідному яйці 7 тижнів. Вкінці пише 6-7 тижнів. Хоча по моїх підрахунках ембріону приблизно 4 тижні. До порівняння, Матвійко в 5 тижнів від запліднення мав 9 мм:)

• Подобається Подобається x 4
  6. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Роксолан, думаю все одно треба себе берегти, особливо на початку, щоб добре ембріончик причепився, ще й оті виділення...краще полежати, не піднімати тяжке, в твоїх руках тепер ще одне життя. Та й думаю може б все ж таки ще з кимось з лікарів проконсультувалась, може треба буде ще щось попити.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  7. preciosa

Я бережуся, мови нема... при можливості лягаю вдень. Консультувалась,пити нічого не треба. Тут вибір не великий, спазмолітики або прогестерон. Гематома виходить, слава Богу,зменшується.

• Подобається Подобається x 8
  8. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Плануємо ми з березня минулого року. 5 днів тому побачила довгоочікувані дві полосочки (але полосочка друга слаба, але чітко проглядається - додаю фото), то був у мене 6-7 день затримки, тест робила зранку. Тест на 4-й день затримки був ще негативним, але його я робила посеред дня (не зранку).

Лікар дав направлення на ХГЛ, я його здала на 7-8 день затримки і сьогодні прийшов результат = 94.
    Каже медсестра лікаря, що то занизький, і попросила перездати у понеділок, щоб бачити,чи є динаміка. От сиджу тепер і переживаю.
    У мене О могла бути дуже пізньою, на 20-23 дц (цикл у мене 29-31 день), і М хотіли були початися (дуже мало коричневої мазанини), але так і не почалися.
    Може таке бути, що ХГЛ нормальний, просто запліднення відбулося пізніше за рахунок пізньої овуляції?

Тест новий боюся робити, щоб не побачити там нічого

По відчуттях зараз таке, що відчуваю добре матку (від сьогодні якась ніби тяжка, при пульпації високо і збільшена, виділення нормальні як на вагітні - прозорі ,може трохи з білим). Останні 4-5 днів тягнули боки. Але низ живота не болів і не тягне живіт внизу (як на М).

Останнє редагування: 16 Січень 2016
  9. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Може бути пізня овуляції і, відповідно, менший термін. Як перездасьте ХГЛ, то все стане на свої місця:)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@successful та то не може бути,то так і є, якщо овуляція пізня. Ну як інакше мало юи запліднення відбутись :). По одному хгч говорити, що мало, то якось зовсім не альо... Знову всіх під одну планку, ех... Все у вас добре, полосочка є, здати хгч в динаміці і все стане ясно

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. preciosa

Як я вже чекаю припинення тих виділень. Сьогодні майже нема. Вчора трошки більше було, позавчора з таким винним відтінком. 13 січня менші були. Отак по-різному. Спілкуюсь з гінекологом і каже, що треба знати чи нема крайового або центрального предлежання. Тоді можуть бути виділення. Болів нема зовсім. І вже й не знаю чи ще 20 січня йти знову, хіба якщо б зменшились виділення. Але то вже буде 4е узд з 30грудня!! Боюсь так часто...

12. Марточка

Марточка Well-Known Member

@preciosa головне ходіть в сучасні клініки, не на допотопне узд ( апарат маю на увазі) і тоді можна не переживати.

13. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Та що ви вчепились тих УЗД??? Та ще й вагінальним датчиком. Що ще хочете побачити? У вас відшарування плаценти, у зв"язку з чим гематома + виділення. Зменшується вона, збільшується - це все залежить від ритму життя і особливостей організму. З таким взагалі рекомендують ЛЕЖАТИ Лежати, поки повністю не розсмокчеться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 2
  14. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

В мене з малим була аналогічна ситуація, виділення йшли довго, до двох тижнів, день менші, день більші, на УЗД була до 12 тижня 4 рази, все вагінальне.
    Нічого з препаратів не пила, лежати не лежала, бо не мала на кого залишити меншу, але береглася , лишній раз Яну не піднімала, а так звичний ритм, до 12 тижня гематома повністю розсмокталася .
    Бережіть себе, і на все Воля Божа.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А обгрунтуйте мені хтось ліжковий режим при гематомі на перших місяцях вагітності.

16. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Ну насамперед плацента на такому терміні ще не сформована

17. preciosa

Ніби не допотопне... як то визначити?))

18. preciosa

І чим постійне лежання допоможе? Хіба відшарування, наслідком чого є гематома, припиниться, якщо пластом лежати? Встанете - тай піде то, що мало вийти, лежите - кров затримується. Я лягаю вдень, малого не піднімаю, дякуючи мамі, але цілий день не лежу.

19. preciosa

А розміри гематоми пам'ятаєте? Бо востаннє 13.01 вона була 10мм на 1.3мм. Ніби не велика...

20. preciosa

Він себе не виправдовує.