Перші тижні вагітності (2)!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Імель, 22 Травень 2015.

1. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

В мене теж відразу був такий рух, що його і чоловік відчув і зверху було видно. То я вже точно знала що то рухи.

• Подобається Подобається x 2
  2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Вчора нила мені з лівого боку, внизу, та як на місячні, тазова кістка. То так швидко?
    Думала процес розширення, то десь в третьому триместі відбувається.

3. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

в мене так було, але власне що у 3-му триместрі

• Подобається Подобається x 1
  4. svoybox

svoybox Well-Known Member

В мене теж одразу почали кістки боліти і майже весь другий триместр. Щодня вимочувалась у ванній

5. NiceHouse

NiceHouse Member

В мене таз почав боліти в першому триместрі і то так,що не могла деколи встати з ліжка. Але потім пройшло і зараз не болить. Казала лікарка по хребту,що це нормально,таз готується до пологів.

6. TASJA

TASJA Well-Known Member

Підскажіть, будь ласка.
    Останні місячні почалися 12.10. Овуляція на 15-19 д.ц. приблизно.
    В п'ятницю здала аналіз на ХГЛ, результат 96,13. Чи не малий показник на мій термін? Бо це за нормою показник на 4 тижні.

7. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Емм, якщо рахувати по місячних, то у вас і є 4 тижні, хіба ні. А якщо і овуляція пізня, то, імхо, все ок. Перездайте через два дні, подивіться динаміку.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

• Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

У вас прекрасний результат

• Оптимістично Оптимістично x 1
  9. TASJA

TASJA Well-Known Member

Дякую, дівчата, що заспокоїли.
    То як правильно розуміти - якщо результат на 4 тижні, то мається на увазі 4 повних (тобто п"ятий тиждень йде) чи 4 тиждень йде (ще не закінчився)? Бо в мене 5 тиждень закінчується, якщо брати по місячним.

• Баян Баян x 1
  10. invisible

invisible Well-Known Member

Ви краще дійсно перездайте в динаміці, а не хвилюйтеся і не підганяйте ваш організм під загальні норми. Це ж лише умовні норми лабораторії. Тим більше, що імплантація у вас могла відбутися як на 5-й день, так і на 10-й після запліднення, а ХГЛ починає вироблятися лише після імплантації.
    Тим більше, ви написали, що овуляція була десь на 15-19 день, тобто точної дати ви не знаєте і ймовірно вона настала пізніше усередненого "еталону" - 14-го дня циклу.

Останнє редагування: 14 Листопад 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. pulpa

pulpa Well-Known Member

По хгч 5-6 тиждень вагітності, іноді ниє живіт, чи це нормально?

12. enigma

enigma Well-Known Member

В мене нив - після УЗД прописали утрожестан, припинила його десь на тижні 10-11.
    В принципі якщо виділень нема, то можна не хвилюватись, головне спокій :)

13. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

В мене нив, то лікарка сказала взяти Енгістол або Лютеїну, досі пю і кожні три тижні здаю прогестерон.

14. Somnolensy

Somnolensy New Member

В мене теж нив. Призначили Лютеїну вагінально. Досі приймаю. Зараз не ниє, хіба як перенервуюсь.

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

15. invisible

Незначне ниття внизу живота є нормальним на перших тижнях, якщо нема різких болей, кров'янистих виділень. Прогестеронова підтримка призначається, якщо є понижений прогестерон.

Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
  16. teeneger

teeneger New Member

Дівчата,
    Недавно дізналась, що на 3-4 тижні вагітності.
    Страшно переживаю, бо якраз на початках виживала алкоголь декілька раз, а 2 тижні тому видаляли зуб мені і багато знеболюючого приймала.
    Тепер боюсь, не можу спати, переживаю, щоб не вплинуло на дитинку...
    Якби ж знала то від всього б на світі відмовилась(

17. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я все не заспокоюся з рівнем ХГЛ. Значить ситуація така: перший показник 96,13 мМО/мл, через 5 днів - 243,5 мМО/мл (приріст у 2,5 рази), знову через 5 днів - 612,1 мМО/мл (приріст знову у 2,5 рази). Якийсь приріст є, це вже добре, але лякає мене те, що такий малий. Всюди пишуть, що має показник подвоюватися кожні 2 доби.

18. invisible

То як ви рахуєте? Акушерські тижні чи мабуть від зачаття? Загалом у перші два тижні після зачаття зазвичай діє правило "все або нічого": або є такий вплив на ембріон, що він не закріплюється і вагітність не наступає, або вагітність розвивається нормально. Ну і врахуйте, що орієнтовно до 10 днів після зачаття, тобто до імплантації, ембріон живиться окремо від материнського організму.

ІМХО, це досить хороший ріст і нема причин хвилюватися. У протилежному випадку росту б не було або він був дуже незначний. Просто може особливість організму.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. teeneger

teeneger New Member

20. Emmy

Emmy Прямую до мети

Дівчата, підкажіть, записалась на УЗД в четвер, термін повних 12 тижнів, то треба з повним сечовим іти, чи необов'язково?