Перші тижні вагітності (2)!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Імель, 22 Травень 2015.

1. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

@Krasynja
    часом ліка рекомендує приймати прогестерон зважаючи на попередню історію жінки (наприклад, при тому самому показнику жінці, яка мала успішну "безпроблемну" вагітність ліки не призначають, а жінці, у якої було 2 викидні - призначать. Суто приклад, щоб пояснити, що я маю на увазі).
    Якщо лікарка вас не вперше бачить, знає особливості вашого організму і вважає, що при такому показнику варта щось приймати - напевно, таки варта... НМСД.

• Подобається Подобається x 1
  2. Rona

Rona Мама-йожик

@OxyFoxy в мене часом були спазми внизу живота на початку, то трохи страшно. Ставала в колінно-ліктьову позицію, розслабляла живіт і проходило. Тонусу матки не бачило жодне УЗД, все гаразд, кровоплин теж добрий, думаю, то тіло пристосовується до нових умов. Було б дивно нічого не відчувати, такі зміни в організмі кардинальні, зміщення органів лиш чого варте, воно ж все з'єднане фасціями (як підвішане в порожнині черевній), не просто лежить чи бовтається. Якби мені розслаблення не допомагало, то дзвонила б до лікарки в ЖК

Останнє редагування: 19 Жовтень 2015
    • Корисно Корисно x 1
  3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

@OxyFoxy, в мене весь перший триместр часто нило як на місячні, на узд в 7 тижнів поставили тонус передньої стінки матки, радили Магне-В6, але нічого не приймала. І зараз, в 18 тижнів, теж час від часу ниє як на місячні і стегна так само крутить.

Дівчата, а для чого є колінно-ліктьова, просвітіть темну?

• Корисно Корисно x 1
  4. santasanta

santasanta Member

Дівчата, а для чого є колінно-ліктьова, просвітіть темну?[/QUOTE]

мені педіатр казала, що для зменшення навантаження (тиску) на нирки.

5. crissola

crissola Well-Known Member

Це лікувально-профілактична поза, яка дозволяє зменшувати тиск на нирки,сечоводи (сприяє виведенню сечі і зменшує набряки), внутрішні органи і кровоносні судини. Матка росте відповідно давить на органи, що деколи приводить до погіршення постачання органів киснем.....це проявляється через часте запаморочення голови. В другій половині вагітності часто підвищується артеріальний тиск і зявляється білок в сечі. Тому і радять приймати таку позу в день 20-30 хв., щоб загалом покращити роботу всіх органів, розташованих у черевній порожнині і налагодити їх кровопостачання киснем. Ще окрім цього розвантажується спина і попереково-крижовий відділ , покращується дихання. Користь і ефект від цього точно є.
    --- дописи об"єднано, 19 Жовтень 2015 ---
    Мене не хватає, щоб так довго стояти так, тому роблю цю вправу при кожній нагоді по 5-7 хв...кладучи подушку під голову. Мало напевно, але поки застосовую для профілактики. Колінно-ліктева поза не заміняє в разі необхідності медикаментозне лікування а йде в компексі з ним.

• Подобається Подобається x 3
  6. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Мені лікар говорив що 5-7 хв це мало, потрібно 15-20 хв. Бо нирка тільки почне "розслаблятися", як Ви одразу встаєте.

• Інформативно Інформативно x 2
  7. crissola

crissola Well-Known Member

Дякую за копнячок! Буде стимул довше стояти :girl_smile:

8. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А на великих термінах так "переконують" малечу перевернутись голівкою вниз, якщо досі вона лінувалась :).

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

А ви так дивіться фільми або читайте, значно довше можна протягнути

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Dashylja

Dashylja New Member

Всім привіт.може хтось шось порадить. Я зараз на 8 тижні вагітності і відчуваюваю якісь поколювання з правого боку в низу живота і не знаю як пояснити періодично колить в самому низу ( це може бути піхва?) Ось 2 день так, на вихідних дуже сильно перенервувалась і почались ці болі. Але виділень підозрілих немає. Варто бігти до лікаря?

11. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Поколювання, як на мене, то ще одні з найневинніших відчуттів при вагітності - щось розтягується, щось міняє положення...От коли б нило низом - то гірше. Ну і як виділень нема - я би просто старалась лягти і розслабитись.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. NiceHouse

NiceHouse Member

Коли в мене на початкових термінах кололо в боці,то лікар казав,що це не має відношення до матки,тобто нічого в тому поганого немає. Але якщо турбує,то краще перепитати лікаря.

13. riddle

riddle Member

скажіть будь ласка коли ви почули перші рухи.....просто у мене 20 тижнів і я шось переживаю....ніби чути якісь якби то бульбашки плавають але я не знаю чи то так має бути....була на узд в 19 і 6 днів то сказали все добре....підкажіть будь ласка як у вас?!!!

14. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Якщо на УЗД все добре-нема за що хвилюватись. Це дуже індивідуально.
    Я рухи почула десь на 19 тижні.

15. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

І в мене 20 тижнів, я буквально позавчора почула перші рухи.) не переживайте, будуть!)

16. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

От і в мене "бульбашки", а так щоб копнячки немає, 19 тижнів вже. Я вночі, зрання в тиші сижу слухаю і нічого немає :girl_sad: На узд нормально так скаче, були 3 дні тому.

17. invisible

invisible Well-Known Member

Копнячки то пізніше будуть, гарантовано. Перші тижні воно дійсно відчувається як легкі бульбашки.

18. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Я почула на 16 тижні, але це все дуже вндивідуально, бо в кожного поріг чутливості різний)

19. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

В мене бульбашок не було) на 20-21 тижні зразу добрячий копняк))

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ефектно заявив про себе!

Мій і досі ще на диво ніжний. Щоб аж такі сильні копняки - то ні, так, копошиться і випирає в певних місцях і легко копається. Нєженка :)

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1