Перші тижні вагітності (2)!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Імель, 22 Травень 2015.

1. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

В мене був сухий затяжний, то лікар мені виписала краплі папалор(в інструкції пише, щось на кшталт, якщо принесе більшу користь мамі ніж шкоду плоду...) і дитячу мікстуру від кашлю

2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні здвала прогестерон

Останнє редагування: 14 Жовтень 2015
  3. riddle

riddle Member

і все нормально було з малюком!??

• Подобається Подобається x 1
  4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні здавала прогестерон, маю 23, лікарка каже, що це середній показник, дальше пити лютеїну або ендометрин і через три тижні знову здати аналіз. Нам зараз 6 тиждень, не знаю чи переживати по цьому поводу, чи це не так критично?

5. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

В мене на самому початку був 29 (не набагато більше вашого), то лікар казав, що показник середній і нічого з ним робити не треба. Так і не перездавала, бо нічого не турбувало аж так - мазанини не було, живіт теж не сильно болів. Як довіряєте лікарю, то, звісно, не переживайте. Все під контролем;) В Сінево он нижня межа взагалі 11,2.

6. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А до того був який? В мене на 5 ніби тижні був 23, а на 6 вже 14 :sad:. То таки виписали утрожестан вагінально (але маю ще ендометриоідну кисту, то як обтяжуюча обставина до низького прогестерону). З показником 23 ( якщо він стабільний), я б не парилась. Але, я так розумію, ви все одно то все приймаєте, то, може, і не варто кидати.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

7. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Правильно дівчата кажуть, що Ви і так підтримуєте його - то чого собі переживати. Поки нема виідлень чи якихось болів, то не надумуйте. Зрештою, Ви маєете спеціаліста, якому довіряєте :). Все буде ок!

8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

А ще порадьте, що з печією робити, чи це у вагітних в комплекті іде?

Поки, що печія на м'ясне, наскільки я відчуваю.

9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

оооо :girl_crazy:...комплект, точно.....краще промовчу, бо і так постійно офтоплю - тут є ціла тема по токсикоз і печію :).

• Подобається Подобається x 2
  10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

11. OxyFoxy

В мене була спочатку, але пройшла. Олеся казала, що ще повернеться, і вона повернулася - на яблучний сік. Пила молоко, а раз навіть вершки - буквально два ковтки і допомогло. Ще мала Печаєвські таблетки, теж помічні, але щодо них краще проконсультуватися з лікарем. Зайдіть ще в тему "Токсикоз і печія", там є рецепти.

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

12. OxyFoxy

Дівчата, поділіться досвідом - чи можуть спазми внизу живота (в мене зараз часто зліва), пов'язані з ростом матки і розтягненням м'язів, бути схожі на судоми? Мене не раз так різко заболить, що аж ойкну. Реально, наче зводить ногу, але відчуття не в нозі, а в животі. Тільки сьогодні таке коїться, раніше було більше схоже на ниття перед КД. Виділень підозрілих нема, а спазми ті дуже неперіодичні і від мого положення не залежать. Починаю трохи хвилюватися...

13. solana rok

solana rok Well-Known Member

В мене таке бувало, лікар казав, що це зв'язки тягнуться. З часом пройшло. Раджу все ж таки сходити до лікаря

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

14. riddle

riddle Member

підвищений білок у сечі про що свідчить???

15. Maxichka

Maxichka Member

привіт усім!
    якщо я ставлю утрожестан, чи потрібно контролювати прогестерон? наразі нічого не турбує
    --- дописи об"єднано, 15 Жовтень 2015 ---
    у мене прогестерон був 15,8 і лікарі сказали ставити утрожестан

16. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

У мене 23 прогестерон і я кожні 2-3 тижні здаю аналіз, лікарка контролює.

17. Maxichka

Maxichka Member

@Krasynja а щось турбує? чи це лікар сказала, що потрібно контролювати?

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Каже що це середній показник і ним не задоволена, дівчата кажуть що це нормально, Загалом, нічого не турбує, але лікарка дуже контролює, власне прогестерон, приймаю лютеїну.

19. Maxichka

Maxichka Member

то це ти (можна на ти?) вже на обліку? чи це гінеколог?
    --- дописи об"єднано, 15 Жовтень 2015 ---
    бо я зі своєю Г тільки раз по телефону спілкувалась
    а на облік планую не раніше 12 тижня, хотіла би пізніше, десь на 25 тижні))))
    та і якщо чесно, ще не знаю, де ставатиму на облік - чи в місті, де працюю, чи в районі, за пропискою

20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

На облік рано, нам тільки 6 тижнів буде, буду ставати за пропискою, а ходжу до свого гініколога, або по тел раджусь, за цей час вже два рази здавала пргестерон, і через три тижні знову маю здавати. Вагітність дуже очікувана, тому виконують все що Г каже.

Звичайно, на "ти"