Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Я вже вище написала, що в 5-6 місяців дитина ще просто не може дотягнутися до ручки дверцят, за якими знаходиться смітник (ну принаймні в нас на той час смітник стояв у тумбочці під мийкою, зараз зробили, щоб виїжджав). А якщо вона дістається до смітника, це означає, що смітник треба переставити кудись, де вона до нього не дістанеться. Так само з іншими небезпечними чи брудними речима, якими дитині гратися не варто. Тоді запросто можна перечекати до того віку, коли дитина все чудово зрозуміє...Хоча з гарячим ми порозумілися у віці десь 7 місяців...
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? 1.ну сорі, але общаги нас не було..ми львівські хлопаки... 2. ну ми не програміст, а маляр, а це дві різні речі ..як каже Надійка, тіко і роблю, що пряники з клави витрісаю..робота у вашого чоловіка АЖ НІЯК не з категорії "дуже важка фізична робота" 3. ну основна теза форуму ФОТОДОКАЗ набутих вад стопи від ставлення в ходуни
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Ходунки, коврики, гойдалки, коляски, памперси, ...і навть слінги, і багато багато іншого.....то все придумано людством для полегшання догляду за дитиною. ЯКЩО не вдаватись в крайності то жодна з цих речей не принесе шкоди дитині.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
То нафіга йому жінка тоді? Після того, як дитині виповнилося 3 місяці, можна собі дати раду зі всім, будучи з дитиною в хаті цілий день. Чи материнство - то хвороба? Як на мене, чоловічий егоїзм виховується зовсім іншим чином, і полягає він у тому, що жіночу працю маю за ніщо. Оце проблема! І якщо чоловік жіночу працю шанує, то й допомогти він зможе без проблем, саме завдяки повазі й розумінню. І зготувати він може, тільки часом, а не "від народження дитини"... До речі, кулінарна освіта - це таки суттєво, ви даремно вважаєте, що ні. А як бути із природнім бажанням поколупатися в бруді? Та й маленька дитина справді з першого разу не розуміє. Хіба шуганути, тоді так... Якщо не шугати, то пояснювати треба буде купу купезну разів... І то після кожного потягу ручок у заборонені місця... За ці слова +100! Окрім останніх слів. Не люблю, коли люди сиплють стереотипами, як листям восени. Із мудрим застосуванням шкоди не буде, а якщо від чогось панічно й цілковито відмовлятися - то це проста втеча й невміння дати собі з чимось раду іншим чином. Мабуть, лише один - вміння спокійно поговорити, без зайвих звинувачень та гостроти. Якщо жінка так агресивно спілкується чи доводить свою думку, значить вона не має задоволення від свого життя, ну бо життєва мудрість із іншими розмовляє спокійно й виважено, надривність їй не притаманна... Для мене в тому прикладом є багато форумлянок, тому такі висновки, що є з чим порівнювати...
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? А що, якщо цілковито, то значить панічно ? а виваженого вибору не буває, тільки втеча? В деяких речах мудрого застосування не буває, нє ?чи все таки буває ? Зрештою садити в ходунки, чи не садити, кожен вирішує сам, але не потрібно просто розповідати що ходунки дуже необхідні, розвиваючі, без ходунків мама ну ніяк собі ради не дасть. Ходунці це все таки значний ризик для дитини, і я не впевнена що воно мені треба - 10-15 хвилин спокою ціною досить ймовірних проблем в майбутньому.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? ну але ж відповідно, не ма чого розповідати ще це величезне зло, яке робить з батьків - не батьків.
Буває. Я ж роблю висновки із прочитаного. Перерахуйте речі, в яких нема розумного застосування, то й подумаємо. Із перерахованого в дописах, я такого не помітила. Власне, що кожен вирішує сам, але чомусь у нас вважають, що мають повне право впхатися з порадами, коли не просять. І не просто впхатися, ще й негативом пообсипати. І чому про одні речі (теж витвори людини) можна говорити як про надзвичайно необхідні, а вже про інші - то зась, бо то комусь невгодне... Кожен сам робить висновки й сам відповідає за свої помилки. А потім ми думаємо, відки беруться приставучі баби на вулицях, котрі вічно критикують молодих мамів і псують їм нерви.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Аргументи потрібні серйозні. Витягнув з архіву 2 ходункові: Про кокий "стан польоту" мова? (на стопи гляньте) Посиділа, встала, пройшлася, сіла. ЗІ: здуру - і язик зломати можна! (с) народна мудрість
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Левандівко! в ходунках ?!?! і по вулиці?!?!?! і що ви за батько після того?!?!?
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? От ТАКий нездалий... Спеціально ще пару дістав-залив, які "демонструють неправильну поставу стопи": Доречі. Старшенький "виріс" у аналогічних ходунцях і "стрибунцях" (дверний варіант, підвішений на жгуті). ТАК от, показати фото дівах, які навколо старшого крутяться? (як доказ, що з промежиною в нього фсьо норматільно, хоч і не мав рятівних слінгів)
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? а шо в темі про ходунці обов*язково слінги згадувати? я вас дуже прошу - не потрібно роздувати таких балачок, чим тоді ви різнитесь від бабусь, які роздають поради і осуджують????
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Ну що ви..? Кокі поради? В кокому слові? :cowboy: Лише описав свій досвід правильного батьківства (я його ТАК оцінюю. можна?), з ілюстраціями. А що слінги "зачепив"..? ТАК я вважаю, що звідти "вітер дме" у атирекламі "інших" засобів пересування. Помиляюся? :rolleyes: З ходунцями все просто: 1. купуйте ПРАВИЛЬНІ ходунці. 2. робіть ПРАВИЛЬНІ намотки (регулюйте) 3. саджайте дітей ПРАВИЛЬНО (без пшесади). і фсьо. ЗІ: кому бракує вміння - сигнальте, проконсультую, як ПРАВИЛЬНО користати ходунками.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Ми відмовились від ходунців. І дуже з того задоволені. Адже ймовірність шкоди більша, чим користі. Якби раніше знала їхню справжню шкоду взагалі б НІ РАЗУ НЕ САДЖАЛА В ХОДУНЦІ Для чого ризикувати можливо майбутнім здоровям дитини? Ви ж не знаєте, можливо не зашкодять, а можливо... Краще перестрахуватися, чим потім каратися.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? А хтось говорив? чи розмова просто пішла по сценарію "мамо, він мене с***ою обізвав"? Щось я упустила це про що зараз мова? про яке впихання мова йде на форумі, в тематичній гілці. Н-да, ну якщо непомильний і всезнаючий модератор садив своїх дітей в ходунки, то вже фсьо, аргументи залізні На жаль не всі такі сміливі і більше піддаються панічним настроям, напевне не знають як правильно http://medportal.ru/mednovosti/news/2004/04/08/walkers/ http://www.nevronet.ru/two2.html
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Про "стан польоту" я писала щодо повідків (засіб такий, який дитині попід руки вдівають і ведуть за нього, дитина при цьому знаходиться у положенні під кутом 45 градусів). Читайте уважніше... Жінка-це не лише домогосподарка. І ви також неуважно читаєте. Як дитині виповнилося 5 місяців, він щодня цілий день був зі мною в офісі, тому не треба про "материнство-хворобу" і в "хаті цілий день". Я цілком сучасна мама і бізнес-жінка, і якщо я вмудряюся дати раду дитині і при цьому плідно працювати, то чому чоловік не може приготувати вечерю?
Хто сказав? Дядько Дідімос? А на стілець не боїтеся саджати? Теж ризик, панімаїш... ЗІ: как страшно жить! (с) Надибав цитату: Що Ви казали, п. Наторелла? :feminist:
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? 1. Не в общазі справа, а в тому, як кого виховували...Якщо вдома привчили, що готувати, прати, прибирати...має жінка, а чоловік тіко з/п додому нести й шкарпетки по хаті розкидати, ну то звиняйте...бачили очі, кого вибирали. 2. В програмістів праця хоч і не фізично важка, але важка розумово, і не даремно за розумову працю платять набагато більше...Після фізичної роботи добре спиться, а після важкої розумової часом заснути буває важко, тому часто професійною хворобою стає безсоння, а звідси-неповне відновлення сил і хронічна втома. Сліпий глухого, як кажуть, не зрозуміє... 3. Фотодоказів не маю і не можу мати, бо ніколи тієї штуки не мала і якось не спадало на думку купляти...Для мене основна шкода не у викривленні ходи, а у самому факті, що дитину ставлять в ходунці, аби собі звільнитися...