Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Останнім часом, взагалі, появилась така тенденція, що у дуже багатьох діток відсутній період повзання. От попитайте знайомих, думаю, у всіх найдеться парочка, у яких дитина "не хотіла повзати". Вважаю, що величезна "заслуга" такого явища - ходунки.
Скажіть будьте - ласкаві, як я знущаюсь з малюка? Якщо він був деякий час в кенгурушці з мамою і абсолютно з того не страждав з 6 по 7 місяць,а то все на руках. А з 7 їздить час від часу в ходунках і повзає з 5,5 місяців. Я відчула себе просто чудовиськом - не менше. У вас, або дитини немає, або ви мене до кінця розумієте. Дитина якщо лицем і повернута буде до мене то "настільки вивернутися може". Він у нас крутько ще той. Про біду згодна тому так і носила.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Звідки такі відомості, шановна odree? Я вже писав, що ми не були прихильниками "ходунців-ходульок", але на практиці поки що ні з якими негативними сторонами їх використання не стикалися. Та й Кірюшка на них не зациклюється. Він нарешті вже благосклонно дозволяє себе посадити і може посидіти хвилин 15, так само активно повзає, сидить на руках, коли все йому набридає і, нарешті, коли має таке бажання, то їздить на ходунцях. Отаке у нас вдома "Без табу"
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Наша малеча почала ходити на ходульках з 7 місяців - гасає, як має бути !!! Та вона і без них вже по колисочці ходить !!!
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Щодо носіння у кенгурушці. Я не буду нікого переконувати, у тому що я не йог і не шизоїд. Але й не буду категорично стверджувати, що "дитину носиться тільки обличчям до себе..." і т.д. Бо, як стонадцять тисяч раз вже писали на цьому форумі - кожна дитина індивідуальна! От! І якщо Сергійко, Марійка чи Івасик милостиво дозволяють почепити себе на груди обличчям до матусі (татка) і мирно пересуваються із нею по кухні (вітальні, коридору, дитячій), то шановний Кирило Володимирович (тобто наш гарнюній синочок) у такій позиції знуджується через дві хвилини. Протягом цих двох хвилин він встигне обмацкати твоє обличчя, стукнути тебе по носові і, зрештою, захникуляти - сумно! Йому треба кудись тягтися, щось роздивлятися. Але якщо повісити його спереду спинкою до себе, то його маленькі спритні ручки встигатимуть скрізь куди швидше аніж ваші - будьте певні. Про позу - "носіння на спині обличчям до спини" я взагалі мовчу - спина моя зацікавить Кірюшку менше ніж обличчя - це точно. Тож коли я пишу, що найзручніше носити нашого парубка (принаймні на кухні) спиною до спини, то я не корчу із себе йога, і не хвалюся своїм невіглаством, а ділюся ВЛАСНИМ досвідом. А від онлайн-консультацій я не відмовляюся - тільки від обгрунтованих ВАШИМ власним досвідом. Дякую за увагу.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? підпис мій гляньте. думаю, що все таки маю трішки більше досвіду в вихованні діток ....от тільки чоловіка не вдалося присадити на форум :xaxa:
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? А я свого чоловіка і не присаджувала Це він мене присадив. Подивіться на дати реєстрації на форумі його і мене:xaxa: А щодо вашого досвіду - то він нічого, окрім поваги викликати не може Але у нас теж є, хай невеличкий, але свій. І, що найголовніше, - цілком позитивний
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? ну ось почитайте, не мої слова. щоб ви не казали, що я все нишу лише з власного досвіду http://community.livejournal.com/lyalechka/2657578.html http://www.babyblog.ru/com/living/35736 http://community.livejournal.com/malyshi/300319.html http://s-meridian.com/parents/baby/hold.html і трошки про кенгуру http://www.slingokonsultant.ru/articles/devices/kenga-ili-sling.php http://rojana.ru/content/view/195/127/ цитату взято тут сподіваюся достатньо інформації?
Ой, ой , ой....:confused: Скільки відразу некорисних порад у одному пості:tanksmile: Татусю, ну так не можна. Почну по порядку... Повзати з 5.5 місяці - абсолютна норма!!! Несидіти в 7.5 місяці самостійно - також абсолютна норма!!! А от садити насильно - НЕМОЖНА! Ходунки - взагалі ЗЛО:8: Ну неможна ще неокріпще дитя ставити в них..ну самі подумайте - якби дитина вже могла би ходити, ходила би сама, а в ходунках вона отримує навантаження , яке є ще шкідливим для її неокріпших мязів та кісточок. Ну куди спішити??? Ще находиться в цьому житті.:umbrage: Ні можна , звичайно і з ходунками вирощувати дітей, а потім ходити по лікарях і спину/осанку лікувати.... Однозначно не потрібні !!!
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? в Австрії заборонили ходунки...всеодно чіковськи чи ні (до речі,Чіко як фірма там не дуже цінується),бо дитина може легко перехилитися(голова важча від тулуба) і впасти!!!!! то ж робіть висновки
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Не згідна :xaxa: В нас цінується.Та й в Італії її також поважають:xaxa: Хоча згідна що є багато хороших альтернатив, але це не стосується ходунків, бо вони апріорі не можеть бути хорошими :banned:
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Ми почали малого на кількахвилин залишати входунках коли він вже почав сам стояти біля ліжечка. І ніхто за труси його не вішав- він стояв на своїх ногах просто з підтримкою. olenkastar, ви ті ходунки бачили? То не радянські, з яких можна було загриміти. Заходіть в гості я вам покажу - не можна з них ні вилізти ні впасти. Все добре в міру. Для мене ходунки були не для того, щоб навчити дитину ходити, бо це впринципі неможливо, а для того, щоб безпечно її залишити на кілька хвилин поки я мушу відійти.
сорі за офтоп,але...-італійське Чіко і наше-дві різні речі. наше Чіко виробляється в Одесі,а продається по ціні справжнього:xaxa:а ми от віримо,що то фірма:ninja: Італія-мені не показник,після того як нам продали там просрочений сік,а в ресторані їжа була не така уж і свіжа,я їм не вірю.от в Австрії знаю точно,там до стандартів підходять з обережністю,але навіть і з їхньою обережністю ходунки там -:n:. ну і я ше до вагітності знала,ходунок в нас не буде,бо в дитини буде МАМА
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Ну знаєте... Нема слів... В моєї дитини є мама, і я думаю, що досить добра. Може ви дитину і в садачок не дасте, бо є МАМА??? Ну і одружуватися не треба - є ж МАМА...
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? не треба впадати в крайнощі.садочок і ходунки різні речі,а тим більше одруження(взагалі не зрозуміла до чого воно тут?) садочок допомагає дитині розвиватися соціально,в колективі.а ходунки?яка їх поміч? щоб в мами не були руки зайняті? вибачайте,що влізла в дискусію.:ninja:просто висловила свою точку зору,без наміру когось образити. я от зранку встигла спекти пиріг,зварити курячий бульон і зробити олів₴є-дитинка була у мене в слінгу,поперемінно на підлозі...і поповзала,і не мішала і справи зроблені. ми ДЛЯ СЕБЕ вирішили-ходунки нам не потрібні.я свою думку не нав'язую.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Знаєте-кожен сам собі авторитет, в нас також немаі ходунків-ми їх віддали сусідам, вони супер задоволені, мала в них спокійна, майже цілий день в них бігає, і їм спокій, всіх то влаштовує, моє шило не може на місці а ні хвилини, садила в ті ходунці декілька раз-вони її дратують, бо сковують, вона а мене хоче сама ходити, тримається за все що бачить і шмаляє потихеньку, я рада, що ми і так обходимось, але і наварити я ні чорта не встигаю, хіба коли в кріселку по 10 хвилин сидить, бо в слінгу не вивертається тільки на вулиці-а дома ніяк. Я проти ходунців, але то тільки моє, ми і манеж викоритовуємо як забавку-сама залазить і вилазить, нема спокою ні з чим.