Відповідь: Перші кроки з ходунцями? І тепер так само. Ба навіть ні, тепер ще більше категоричні. Ви огляніться, багато мамів висажують діток, користуються багаторазовими памперсами на натуральній основі, і не думаю , що для того щоб зекономити. Просто - це природніше, а значить завдає менше шкоди. Шкода памперсів не доведена (щеб, це ж приносить мільярди прибутків), проте всі ми розумієм, що то не зовсім добре для шкіри дитини. От і з ходунками так само.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Я сама не є великою прихильнецею памперсів (в мене малий взагалі голенький бігає, коли тепло),тому про них говорити не буду, тим більше тема не та. Я вже писала, що малий не ходить в ходульках, бо вони вже замалі для нього.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? давно не заглядала в таку веселу темку) посміхнуло Даша - мене Ваш допис розсмішив можна ше заткнути писк і запхати у кровать буде во - :connie: Як працююча з року своєї дитини мама, живуча сама з чоловіком, не розглядаюча ніяких яслів, ходунків і всякої гидоти тому подібної, можу сказати, що якщо мама не готова бути мамою, то ніякі в світі ходунки їй не допоможуть. а що Ваша подруга по телефону в час сну своєї дитини розмовляти не може? Коли жінка стає мамою, це далеко не означає, що свою жіночність і те, що вона дружина, товаришка і т.д. - вона має сховати і все. НІ! Але тільки власна самоорганізованість допомагає все встигати по мірі того як воно встигається. Я як не маю останні три тижні часу ні хвилі щось попрасувати - то і не переймаюсь, встаю вранці і перед виходом чоловіка на роботу прасую йому то що треба, собі, якщо щось буду брати з непопрасованого і дитині, з варенням - взагалі не розумію як можуть бути якісь проблеми, дитині коло мами все цікаво - Софка з 5 місяців з мамою все різала - закидала в баняк, мила, тепер в нас мода "лити"... такщо все як каже наторелка від маминих тараканів в голові.
Відповідь: Спільна закупівля дитячих пригунців - для знижки 20% шукаю ще бажаючих! хочу сказати з тої колокольні де є такий пригунець вдома ми маєм скачем тішимся не зациклюємся там все регулюється - дитина не висить як в кенгурушці, а стоїть на ножках, а від рухів починає стрибати. не треба перегинати палку - ясно що не можна засунути туди дитину в 9 ранку а в 9 вечора вийняти - будуть проблеми, а по 15 хв час від часу!!! стільки радості за такі гроші! єдиний мінус це мені важко малого звідти самій витягти - він продовжує стрибати... наш малий під музику ТАК витанцьовує!!! це просто іграшка і не треба сприймати її як щось надто шкідливе чи корисне... кріпиться легко - є такий дюбель з петлею-спіраллю, як треба можу сфоткати наше кріплення. впринципі на даному фото дюбель аналогічний, правда в нашому випадку він в комплекті не був... до речі ми також на двері то вчепили! от приходить тато і ми 10-20 хв стрибаєм всі! а якщо питати зачем то дитині... ну тоді дерев"яних іграшок прибитих до підлоги буде достатньо... це ж іграшка!!! а нашо дитині іграшки? нам дорослим нє понять, просто треба і все... тут кожен вже виходить з своїх фінансових можливостей... адміністрація рішила що мій допис більше тут буде пасувати, але до ходунків він відношення не має...
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Ну не всі діти можуть пів дня баняками бавитися. Є діти, яким це скоро надоїдає... Богданко, Suzi, мене завжди поражало як чемно ваші дітки можуть на колінах всю форумівку відсидіти, але не всі такі!
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Зорян, не всі, і мій теж довше 15 хвилин не бавиться. зараз он взув мої тапки і совається в них Я трохи про інше - дитині іграшка тоді потрібна, коли більше нема чим зайнятись, або справжні речі не можна брати.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? нє, ну звичайно, що найкраще, це коли мама біля дитини, щось розказує, показує, але коли мама щось робить, то краще дитину зайняти іграшками, а не пустити шукати собі заняття. А коли мама робить щось небезпечне для дитини, то краще на той час ізолювати дитину в ходунках чи стрибунцях. Наприклад, коли щось відцідити гаряче треба чи порізати, чи унітаз мити. Звичайно, якщо дитину не тягне під руки і на все дивитися, то можна обійтися і без ходунків-манежів...
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Чому? Насправді можна писати багато, але краще кілька разів побачити, як це відбувається.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? власне мій як на секунду залишається без контролю - біжить щось чудити. Таке враження, що він наперед складає план і чекає слушної миті щоб втілити його в життя. То нічого, як щось розсипе-замеже-розлиє... а як собі щось зробить? Він як бачить, що ніхто не дивиться, тягне стілець і лізе до якоїсь шафи чи на вікна чи ще кудись...
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Іграшки взагалі-то для того, щоб дитина чогось навчилась, граючись (наприклад, натиснув на кнопку - заграла музика, значить, щоб вона ще раз заграла, треба знову натиснути на кнопочку). Але в будь-якому разі не уявляю собі дитину, в якої нема іграшок.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Ну хіба коли бабцю викликати Без манежу не знаю, що б і робила, а ходунки, то справді, брати як забавку, але яка займає кучу місця, а ще коли в маленькій квартирі, то сенсу в них взагалі не бачу.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Та можна обійтися без ходунків... У мене он доця взагалі їх не признає. І нічо,обходимся. А синуля в свій час обожнював в них ганяти...а я тоді не уявляла, як то без них ))))
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Girljanda думаю що говорячи про іграшки Suzi мла на увазі таку думку, або якесь схоже твердження: Игры и занятия Движущая сила в развитии интеллекта. Посредством игр дети знакомятся с внешним миром, узнают об отношениях между людьми. Игра – ведущий способ познания мира и адаптации к внешнему миру. Младшим детям важно участвовать в играх старших. Если есть старшие дети, то мама не должна участвовать в играх, если нет старших детей, то мама играет с ребенком 2-3 р/день по 20-40 мин. Игры с мамой не д.б.очень подвижными. Игрушки Дети в возрасте 1-2 года • В детские игрушки не играют • Играют теми вещами, которыми пользуются взрослые: посуда, книжки, телефоны, компьютерные клавиатуры • Просите ваших знакомых приносить испорченные или ненужные вещи в качестве игрушек • Выделите на кухне шкафчик с ложками-поварешками для игр ребенка • Из игрушек дети предпочитают пирамидки, кубики, юлу, волчок, механические игрушки типа курочки-рябы, мягкую игрушку не любят Дети в возрасте 3 года • Бумажные игрушки, сделанные родителями или старшими детьми (например, одевать бумажную куклу в разные наряды • Маленькие фигурки (например, из Киндер-сюрприза) • Маленькие машинки (должны помещаться в руку) • Очень большие машины (в кузов которых могут залезть сами) • Конструкторы типа «Кроха» (элемент 5 см) • Кубики разных размеров • Машины и велосипеды (сначала 3-х колесный с педалями на переднем колесе, в 4-5 лет 2-х колесный) Занятия с бумагой • Рвать бумагу • Делать дырки в бумаге • Ставить печати и кляксы рукой (после 2-х лет) • Разрезать и вырезать картинки (2 года 10 мес) • Рисовать карандашами, ручками, красками • Складывание бумаги – оригами (после 2-х лет) Занятия с бутылками, банками, крышками • Обрезать бутылку – емкость для крышечек готова. Дети любят сортировать разные крышечки, поэтому крышечки не выбрасывать, а собирать. • Бутылки можно катать ногой, можно использовать как кегли • Верхняя часть бутылки – воронка, а темная воронка – подзорная труба Занятия с коробками • Маленькие коробочки, которые вкладываются одна в другую • Симпатичные маленькие коробочки как сокровищницы • Большие коробки, в которых можно жить как в домике, предварительно устроив окна и двери (подходят коробки из-под холодильника/телевизора) • Длинные коробки, которые используются как труба Занятия с пуговицами • Собирать и раскладывать по категориям (предпочитают плоские) • Складывать узоры • Пришивать • Застегивать в петли • Нанизывать (можно использовать деревянные или пластиковые иголки) Занятия с водой • Переливать • Пускать бульки (воронка из обрезанной бутылки) • Пускать лодочки, кораблики, уточек • Делать водопад • Делать дождь с помощью мочалки Занятия с деревом и природными материалами • Игры с окрашенными и неокрашенными деревянными кубиками, деревянным конструктором • Изучение кусочков коры, причудливых веточек, стружки, полена, щепы • Семена • Шишки • Листья (собирать и сушить) • Цветы • Кочки из пластилина с листьями..." Щоб не оффтопити, то ми ходунцями і манежами не користуємось, бо вміємо гарно і реактивно повзати і будь-яке обмеження простору для руху сприймаємо в штики
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Наша доня ходила в ходулях рівно місяць. Можу сказати, що завдяки їм вона почала робити першу кроки за ручки. АЛе більше тримати дитя в ходулях, реально, нема сенсу! Багато місця займають - раз; Тими ходулями дитина обтовче всі кути і меблі які є в хаті - це два; Ну і три - нащо воно те одоробло в хаті?коли є ліжечко, ліжко велике, підлога, на кінець - то ж справжній рай, коли можна всі дрібушки визбирати на підлозі!
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? медики радять не більше 20хв в день дитину тримати в ходунцях, щоб уникнути навантаження на хребет та внутрішні органи... в мене малий цілий день би в них ганяв по хаті....хата по-чуть-чуть розрушається....
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Ех а я була проти ходунців, а зараз малий в них гасає. Малий вже сам встає тримаючися за опору і так може постояти з півхвилини, тому коли нам привезли ходунці, я вже не була так категорично настроєна. Зараз саджу його туди і він тааак гасає - але для нього ті ходунці вже низькі, він як встає на ножки, то сидіння десь там внизу, тобто він ніколи в них не висів і відразу ставав на цілу стопу, а не на пальчики. Як грається - то просто собі там сидить. Мене трохи виручає - бо він сидіти ні на руках ні на ліжку ні на підлозі довго не буде, кричить, хоче десь бігти. А повзати взагалі не хоче, ставлю на колінка його, то він або лягає, або сідає і пробує встати.