Перші кроки з ходунцями?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Бурулька, 20 Січень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Перші кроки з ходунцями?

Та ну, ніхто не хоче вашого відходу! Без вас буде скучно! І якби було нецікаво вас підколювати, то би вже й не було підколок, хіба ні? :girl_wink:
    +100!!! Так і буде! І в принципі й є.
    І тоді все значно спокійніше, а то з тими суперечками... :8:

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

але жодну репліку, яка тобі не подобається, не пропустиш, правда?:girl_in_love:ось такі ми..язикаті хвеськи...

3. Liliyah Romanova

Чого ні? Я пропускаю.

Наторелло, а що ви думаєте про причини, що я навела щодо заборони ходунців у Канаді? Просто цікаво. І що думаєте про інший вид ходунців, що тут дозволені (на фото в моєму дописі)?

• Подобається Подобається x 1
  4. natorella

natorella Well-Known Member

лілю, підколювати - то 2 рази, після балачки. якшо більше - то спочатку смішно, потім нудно, а далі противно:girl_sad: ми ж не в школі
    а по темі - проста тема, кожен висловлює свою думку,як хоче (я, наприклад, часто різко “виступаю”).

ІМНО

давайтє жить дружно (с)

оті шо ви показували - то просто стоячок, шоб за нього триматись і йти - відношусь нейтрально. в однієї нашої форумлянки є такі, коли ми були в неї в гостях, то сашка перший раз зацікавився ними. бо вони музикальні. а потім вже і не звертав уваги. я зразу якось негативно до них віднеслась, а зараз - ніяк, нейтрально. в них же дитина не сидить, а має вибір - або йти, або покинути і повзти

Останнє редагування: 21 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 9
  5. Уляночка

то давайте поговорим про аватарки:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

6. Liliyah Romanova

:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    Тільки не тут! :girl_devil:

Наторелло, та ж ніби дружно. І Левандівка ж не зі зла. :girl_smile: Мабуть, у кожного свій характер і бачення справи, от і все.

А проти дружби ніц не маю, я тільки за! :girl_smile:

7. Уляночка

відповів в пп:girl_in_dreams:

8. natorella

точно??????????????????????????? I don't think so (c)

Останнє редагування модератором: 21 Липень 2009
  9. Liliyah Romanova

Я в осаді... :girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    Аж сама засумнівалася. :girl_crazy: Та ні, таки не зі зла... :girl_smile:

10. natorella

мені ближче - я флюїди відчуваю:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 3
  11. Оля

Оля Well-Known Member

Канада одне забороняє, Америка друге. :) Ми з Канади купуємо яйця кіндерсюрпрайз, бо в Америці вони заборонені до продажі. Можуть містити маленькі детальки і дитина може вдавитися. А канадські діти розумніші - не давляться. :)
    Видно були випадки, що одні діти постраждали від кіндерсюрпрайзів, інші від ходунців. От і чиновники заборонили, щоби мати спокій.
    Щодо ходунців взагалі, то нема в них нічо поганого, як і не є вони панацеєю. Мій найменший, якому скоро буде 14, виріс з ходунцями. Не мали ми з тим ніякої проблеми, ходунці були на першому поверсі, тому нікуди ніколи не падав, нічого поганого через ходунці не було. Мав ще манеж, гойдалку з накручувальним механізмом, тому все було помічне, щоби щось зробити в хаті, поки дитина не спить. І ноги в нього нормальні. Взуття сходжує, як звично. А старший від нього син, що в Україні ріс в тому віці , без ходунців має проблеми зі стопами. Все взуття сходжує так, що на п"ятах діри.

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Ви помиляєтеся! То - не мої флюїди. [​IMG]

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Наша Андріана зацікавилась такою забавкою, що можна пхати наперед себе і ходити, десь вже як добре вміла ходити, тобто десь коли їй вже виповнився рік. Їй та забавка була цікава, бо на неї можна було сісти і їхати як на конику на колесах а можна було підняти і пхати наперед себе.

Данило мій сидів в ходунках бо мене тоді переконали що це правильно і дитині треба то давати. Це не приспішило того коли він почав ходити. Він пішов рівно в рік. Анна також сиділа в таких ходунках і добре їздила на колесиках по-хаті, хоча це було радше аби відволікти дитину від батьків чи бабців які хотіли посидіти за столом.
    Ніколи не знала що наявність ходунків впливає на сходжені мешти, бо Данило і Анна носять взуття дуже акуратно а ось Юліана, то в неї все:girl_crazy:. Вона взагалі як татаро-монгольське іго. Після неї хоч трава не рости. Юліана і сама не дуже любила ходунки і в них дуже не сиділа. Вона навпаки обожнювала повзання.

Кожна дитина індивідуальна.

Ліля, те що ти казала що дитину садять і вона там ніби скаче але з місця зрушитись не може, це називається bouncer. На нього також можна знайти багато застережень, що дитину зарано садити ітд, ітп а інші кажуть що таке дитині конче потрібно бо тоді розвиваються сильні ноги. ВО! :girl_cool:

• Подобається Подобається x 7
  14. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Він не був у манежі, він мав на роботі ліжко, яке одночасно МОЖЕ бути манежом, але я його як манеж не використовувала. Дитина була в мене на руках, а ліжечко слугувало для спання.

• Подобається Подобається x 2
  15. Уляночка

а що то за така офісна робота,, що руки постійно вільні, а у вашому - випадку зайняті триманням дитинки....як працюєте за компютером, чи підписуєте папери..:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я дивуюсь як дитина може довго сидіти на руках - не хоче все общупати-облазити? Мій як тільки почав повзати, то на руках довго не поносиш - виривається...

• Подобається Подобається x 6
  17. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Як я виконую свою роботу-то вже мої справи...Для того й існують слінги, щоб дитина постійно була при мамі, а мама могла щось робити. Крім того, піврічна дитина абсолютно нормально вже сидить на колінах...
    Якщо вам так хочеться почіплятися до слів, не зафлуджуйте гілку, а то вже кілька сторінок абсолютно не по темі...
    Повзав по столах під моїм наглядом і обмацував все обладнання, яке лежало в кімнаті на столах...плати, осцилографи, комп"ютери...а ще малював і мав іграшки, захоплені з дому...в обід гуляли на вулиці...
    Словом, якщо захотіти, то можна все одночасно встигати: і щоб робота була зроблена, і щоб дитина була доглянута і довольна.

18. levandivka

levandivka З яйцями...

От-от... :xaxa::xaxa::xaxa:

19. Уляночка

1.звичайно ваша справа, як ви виконуєте роботу і як вам за це платять...тут я погоджуюсь на 10000000%

2.ну чого ж не по темі..все чекаю фотодоказів скалічених ходунами і повідками дітей....

20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А манежі чим такі погані? Теж на здоров"я шкодять? (в розумних межах...)
    А я думаю, якщо вже так за то здоров"я говорити, то чи дуже добре тій дитині в овісі з апаратурою бути (випромінювання, пилюка)
    Я дуууууже хочу, але навіть не уявляю якусь ще роботу крім гоніння за малим. Навіть ДП не дасть почитати...