Відповідь: Перші кроки з ходунцями? 5-місячне може лазитив смітник????ви шо його біля нього ставите бавитися? -мій чоловік,коли не нароботі-прибирає і допомсагає готувати,а часом і каже-відпочинь-я сам зроблю.не завжди,але вихід знаходимо-без ходунків,вчимося разом .
От і добре. Тоді проблеми нема. Хіба з узагальненнями. Я також даю раду зі всім, але вечерю готую я, бо кухня - МОЄ царство. Зате я он лише з Марусею вперше користувалася пралками в будинку. Тобто у кожного свої домовленості й розподіл праці. Якщо хтось готує для чоловіка, бо він не готує, то значить так їм добре. А якщо проблема, то готує чоловік чи ні, вже значення не матиме, бо як нема поваги до жіночої праці, то тут вже не допоможе ніяка поміч зі сторони чоловіка, треба в корені лікувати ситуацію. Усі? Звідки такі глобальні висновки?
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Ну жінка, як на мене не лише для того, щоб готувати їсти і прибирати... НЕ без цього, але ж зрозуміє пізніше, чи раніше. На те вона мама. Стереотипом якраз являється те, що ходунці безпечні. Тільки питається нащо вони на 10 - 15 хвилин дитині в них побавитись і платити хороші гроші, коли можна зайняти іграшкою новою скажімо на той же час? І економно і безпечно цілком. Не згодна. Спокійнісь і врівноваженісь - це ще властивість даної від природи нервової системи. Хтось холерик; запальний і бува неврівноважений, але ж це не означає, що всі такі люди неправі і не мудрі. А хтось флагметичний ото й усе. Це ще природа.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Як бути тим, хто з дитиною сам увесь день з понеділка до п*ятниці від 8 ранку до 7ої вечора? Та ні, ще до ліжка й приємності. А якщо серйозно, то загалом обов*язки стандартні, плюс фемінізм додав іще трохи... Тепер жінка і за себе, і за чоловіка обов*язки виконує... Я не за розподіл обов*язків (у нас його фактично нема, хоча ніби й є), знаю тут багато сімей, котрі ролями помінялися й чоловік став домогосподаркою, бо роботи не знайшов. Тільки в чоловіків природа інша. Вони можуть це робити, але воно їх буде нещасливими робити. А те, що кобіті будуть бздурні феміністичні ідеї в голову стріляти лише тому, що жінка - це не домогосподарка, то я проти такого. Якщо кобіта весь день в хаті з дитиною і в неї не прибрано й їсти не наварено, то щось із нею таки негаразд. Якщо раз на якийсь час - то так, кожен має свої кризи, але якщо систематично... Колись був якийсь допис ще на ЛФ про те, що поганий чоловік посуд не миє, а вона сама з дитиною весь день і їй дуже важко. Ну не розумію я такого... І якщо така жінка свого чоловіка не розуміє, то що дивного, якщо й він її працю не цінуватиме? Отут не розумію. А хіба не все одно, в кого які іграшки? Хтось ходунцями побавиться, хтось машинкою, хтось книжкою з музикою... Тобто нарваність то вроджена риса характеру?
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Більш красномовний сам факт заборони, і до речі не тільки в Канаді (чи там теж Дядько Д постарався?). Тим більше судячи з останніх сторінок мотив для використання ходунків - це впевненість що без ходунків дитина наробить шкоди, вдариться і т.д., а в ходунках безпечно. Особисто мені мене ближча ця точка зору .
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? У Канаді заборонені ходунці?? Цікаво, бо в магазинах вони далі є...
1. по-перше, я не писала,що мій муж не вміє чи не хоче вміти щось приготувати, але він це не робить щодня...я впевнена,що мій Юрко встократ кращий за вашого, бо окрім прибирання ще прасує, пере, прибирає, миє вікна, ходить за продуктамиале коли я його прошу, або бачить, що я маю інші клопоти..але це не входить в його обов"язки щодня ..щодо шкарпеток, бо подивіться наші фото домашні - в нас вдома порядок, що ще треба такого пошукати...і заслуга більше в цьому мужа, ніж моя, бо мама його виховала так... 2. про розумову працю - маю розумову працю в універі Франка, 2 червоних дипломи, кандидатську..і шо..отримую в разів 30 менше, ніж муж... 3. про хронічну втому - бідний хлоп: ще й біля плити щодня мусить стояти...то що ж зробиш 4.давайте ФОТОДОКАЗИ чужих, скалічених ходунами дітей..у Любчика жодних відхилень не помічаю - красунчик, а не хлопака Оленко, читайте уважніше...про 5-ти місячне дитя, що лазить в смітник, писала не я..погортайте дописи Тані....
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? ну то я жартую..в мене просто хлоп 100-кільовий..тим і кращий просто важко говорити з людиною, яка не хоче чути інших.....
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? А то ТАКі "аргументи" (буцім, заборонені. Ну, тупиє ! (с) )... :xaxa: Вибачте, не знайшов у тому Вашому дописі слова "поводок".
Почитала про заборону. Основні причини, чому заборонили такі: - діти падали зі сходів - мали численні опіки, коли обливалися гарячими рідинами - мали забагато свободи й могли швидше дістатися певних місць, ніж якби пробували добратися самостійно На останньому місці стоїть "досі досліджувана" причина (правда, про нього лише на кількох сайтах пишуть): такі діти психічно повільніше розвивають. Але наголошують, що це ще недосліджений факт, тому основними є ті три. Типово для Канади. Раз люди живуть у хаті на два поверхи й дитина летить із ходунцями по сходах - треба заборонити ходунці. У Дарка в школі заборонили костюми на Геловін, бо діти забували частинки костюмів у школі й мали зіпсутий настрій на весь вечір. А в парку неподалік була спеціяльна сітка на дитячому майданчику, де дітлахи могли собі лазити, як мавпочки. Хтось із неї впав - наступного дня сітку прибрали геть. Порилася ще трохи. У Канаді дозволені ось такі ходунці (від 9 місяців до 36): А є такі штуки схожі на ходунці, але вони без коліс, просто таке коло, де дитина сидить всередині й бавиться всілякими штуками, що начіпляні на коло навколо неї. Свого роду манежик. Я тому й подумала, що то ходунці...
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? От тільки не треба молодим мамам таке казати. МАМА не може бути жертвою, не треба так до цього відноситись.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Та нє, то тільки чоловікив бані достоїнствами міряються...я до такого опускатися вже не буду. Це вже перетворюється в суцільний офф, бо інша сторона так само не хоче чути альтернативної думки. Всі мають право мати власну думку, і я залишаюся при своїй...
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? МДа... Я завжди стараюсь уникати таких суперечок, але тут мій тепрець вже увірвався! Наразі я мама всьго з 5 -місячним стажем, ходунків не маємо, і напевно таки не будемо мати ( з тою простою причиною, що малятко моє вже сідає і пробуж вставати на ножки ...і дуже сумніваюсь, що мені треба ходунки. Має вібруюче кріселко ФішерПрайз , в ньому беру Ярка на кухню), а якщо десь в туалет--то кладу в ліжечко). Але, щодо "повідків", то я такі маю...і пробувала в них водити племінничку --- і вона там нормально ходить, ні під ніяким кутом, перпендикулярно до підлоги, просто мамі то зручніше ( особливо тим, в яких проблеми з спиною). Так що думаю і Ярчик в них походить. Щодо того, що віжки ( то так ті повідки називаються), ходунки і т.д....то все для облегшання маминого життя, то в мене питання до Тані: Ви писали, що Ваш малюк на роботі був в манежі? якщо прослідкувати логіку Ваших дописів, то виходить, що манеж теж "зло"....тоді чого Ви його використовували?
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? А хіба 10-15 хвилин, то позбавлення цікаво, а на роботі дитина висіла на вас весь час?
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? дійсно..ви ДО ТАКОГО не опускаєтесь..ви іншому напрямку працюєте..пам"ятаю.... де докази - фото чи інші - викривлення стопи..прошу аргументуйте....
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? я просто кажу одне - ви чого хочете? шоб я взявши дупу в жменю ушла на фіг? я не пан дідімос, не піду, бо вперта і стервозна. а то шо слово “слінг” втикається в кожну зустрічну-поперечну гілку, я вже нормально сприймаю. це взагалі то і є реклама, ви певно свідомо мені допомагаєте а взагалі - робіть (усі, не тільки ви, пане модератор) зі своїми дітьми шо хочете. я нікому не нав*язую своєї допомоги і думки, кому треба - спитаються.
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? Наталю, ти дійсно вважаєш, що ходуни, повідки і т.д. таке велике зло, як пише Таня, чи то так...заради підтримки, незважаючи на дописи...ніби ви нашим, а ми вашим, га? але чесно...
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? чесно??? в мене немає ніц - ліжко забракувалось в перщий місяць. бо я не спала ніц - носила сашку на руках. муж не витримав, сказав - Поклади його біля себе, - і сашка вже 1,6 року спить як солдат з 22 до 9. коляска - аналогічно + в центрі в нас таааааааааакі тротуари (паркувальні зони) шо ми своєю коляско. перші місяці, як на джипі - по дорозі їздили. ходунки - лазив, як метеор по хаті, і в смітнику був, і гарячу плиту мацав - мну все одно, бо сашці потрібен простір, він би не витримав в ходунках - 100000 % а про віжки - вони не тільки для мене не практичні (нашо водити дитину, якшо вона сам не ходить? - я того не розумію), так ше і не естетично виглядають (раз компашка в парку Костюшка йшла - мама і бабуся, дитина на повідку в мами і болонку несла бабуля за пазухою - я ржав і плакав) я не за ідею, хоч і можна, і не за когось. я підтримую свою думку - а вона і раніше вже звучала: ходунки - не є потрібні (велике зло, мале - воно є зло, як його не назви). без них легко можна обійтись це чесно
Відповідь: Перші кроки з ходунцями? вопросов больше не имею то сі називає "я знаю, а ти собі думай"..поняв