Перші дні життя дитини - з моменту народження і до досягнення 28 днів життя! Про ГВ, сон, горщик, підгузники, хвороби, харчування, вагу, щеплення, ванночки, свекруху, маму і сестру чоловіка - ідемо в існуючі тематичні гілки! :banned:
Відповідь: Перші дні життя дитини можливо частіше пропонуйте їй груди.Для 16-денної лялі перерва у 1,5 і більше годин ще є велика. Вона потім із жадністю починає пити молочко і захоплює при прикладанні багато повітря, що і призводить до значних зригувань. а чому ви вирішили, що це вугрики? У діток на носику та личку бувають білі маленькі прищики- мілії. З ними нічого не потрібно робити- вони минають самі. Бо вугрики у класичному розумінні для дитинки непритаманні. Це вже одна з ознак того ж стафілококу чи іншої бактеріальної інфекції. Але при цьому там би ще купа супутніх ознак була. Так що у вас , скоріше за все звичайні мілії є ще спеціальні масажі для відкриття сльозового канальчику, але вам їх лікар має показати. Якщо мазі-масажі не допомагають, тоді канальчик пробивають.
Відповідь: Перші дні життя дитини в нас само пройшло... Так! В моїх зараз біля 1,3 кг різниці, а народились з різницею в 100 грам... І знову - так. Матвій лінивий, а Віталік до циці як присмокчеться, то як пилосос)) Аналогічно. Не витримала нагрузки. Сподіваюсь хоч змішане простягти подовше.
Відповідь: Перші дні життя дитини та власне, що це не білі прищики, а темно-коричневі цятки трішки випуклі, що при дотику їх відчутно!
Відповідь: Перші дні життя дитини В мене з малим було таке ж. жахливо закисали очі((( промивали і ромашкою і чаєм і потім фурациліном і нічо не допомагало, капали всякі каплі і 0 ефекту. а мама моя вперлася рогом , що не дозволю такій маленькій дитині до очей лізти і не впустила мене з ним в Брюховичі(за що зараз я їй дуже вдячна). ми похрестили малого, коли йому було 1,5 місяці, і після чого поїхали на дачу на 5 днів. я там нічим не мазала ,нічим не капала і очка самі пройшли.і слава Богу більше воно не поверталось. потім я вже взнала що пробивання слізних каналів дуже складна процедура, звичайно дуже стресова для дитини і дуже часто буває що навіть після такої операції в дитини повторяються проблеми з очками.(в моєї родички таке було що операція взагалі не дала ніякого ефекту). а як потім вияснилось, в нас був стафілокок і то пробивання би нічого не дало. п.с. доречі ви можете робити масажик дитині(якщо є підозра що це все таки забиті слізні канали). пальцем легенько помасувати круговими рухами між носиком і під початком очка( там де знаходяться слізні канали). в неті десь має бути більш детальний опис з малюночком
Відповідь: Перші дні життя дитини То подібне на такі "файні" підліткові вугрі з темним кінчиком? В нас таких було два на личку. Один сам десь дівся(напевне одягом зчухрався), а другий я сама видушила десь тиждень тому( легенькл натисла і з відтам вискочила така коричнева, тверда горошина) З"явились ці прищики коло нам щей місяця не було.
Відповідь: Перші дні життя дитини Прошу не забувати про існування профільних тем! І про догодовування, і про коліки!!! Бонуси за модераторську доставку у відповідні теми ніхто не відміняв!
Відповідь: Перші дні життя дитини Дівчата, а коли малюки почали вас впізнавати? ну реагувати якось особливо?
Відповідь: Перші дні життя дитини Наша Надійка почала шукати мене очима два тижні тому, на кухні чоловік тримав її на руках, а я готувала вечерю і ходила туди сюди - то до плити,то до столу і вона голівкою крутила і повертала за моїми пересуваннями Відтоді і посміхається і коли чоловік глядить в іншій кімнаті і мене немає,потім приходжу,то в доні змінюється вираз обличчя як мене бачить...таке захопливе і теж відразу посміхається як починаю до неї щось говорити)
Відповідь: Перші дні життя дитини дівчатка, хвилює таке питання - яка кімнатна температура і вологість у вас в квартирі і яка б була комфортна для малюка? а то бабусі товчуть одне, в інтернеті інше((((( зараз у нас +24 і вологість 38-41. в інтернеті пише - комфортна 18-19, вологість 58-60. можливо хтось теж цим заморочувався))) і ще - як і скільки варто надягати? чи вдягаєте шапочку вдома? бо ми зараз в бодіку+чоловічок+тоненьке покривальце або байкова пеленочка+ на сон накриваю теплішим одіяльцем... чоловік кричить, що перегріваю дитину, а я трогаю по ручкам - то так йому тепло... скільки разів провітрюєте кімнату? ох ж ці перші тижні і новоспечені матусі - стільки інформації треба взнати)
Відповідь: Перші дні життя дитини Так і є. Тут межі зазначають 50-70 %. Дотримуватись було би зовсім не зле (особливо коли хвороба чи насмарк у дитини, холодніше повідря сприяє більшому охолодження тіла відповідно це прив"язано до гарячки(звісно коли є); вологіше повітря - швидше і краще виходить слиз з носа), але з ряду певних обставин не усі так роблять. У мене в квартирі тепліше і сухіше ніж зазначені вище межі, власне намагаюсь перевітрювати кімнати і відповідно знижувати темп. і розмішувати це сухе повітря. Але для останнього ще добре слугує зволожувач повітря. Взагалі то краще не догріти.
Відповідь: Перші дні життя дитини зараз у вас новонароджений, то в принципі, може бути і +24, але поступово трохи прикручуйте батареї, або провітрюйте часто взагалі, це трохи забагато, краще близько +20,+19 а вологість - явно низька, або рушники на батареї, або зволожувач (ми купили, ще ні разу не пошкодували, кожну ніч працює)
Відповідь: Перші дні життя дитини і з трьома теж жаркувато, сухувато. в мене коли вологість нижче 50 опускається, всі починають сухо підкашлювати зараз в мене в хаті 21.5 градуса і 52 вологості, Віруся в тоненькій бавовняній кофтинці і штанятках
Відповідь: Перші дні життя дитини 24 то в нас найвища температура в середньому 22-23 більше стараємось не піднімати. Вологість не нижче 45. Ніякої шапочки, навіть після купання наші "коси" висихають після витирання рушником.
Відповідь: Перші дні життя дитини Я з таких))) Тому з першого дня вдома температура повітря в нашій кімнаті 19-21 град., а вологість 68-70%(завдяки зволожувачу повітря, який працює практично постійно). Провітрюємо регулярно щодня, окрім того маємо ще очищувач повітря з різними фільтрами, іонізатором і ультрафіолетовою лампою. Ми одягаємо так: 1) звичайний тоненький бавовняний бодік на короткий рукавчик + трішки тепліший мікрофлісовий чоловічок/костюмчик зі шкарпеточками або 2) звичайний тоненький бавовняний бодік на довгий рукавчик + звичайний бавовняний чоловічок/костюмчик зі шкарпеточками Тільки після купання(купаємо дуже пізно) на ніч. Читала, що ручки, ніжки і носик - не показники. Кажуть, що найкраще орієнтуватися по животику))
Відповідь: Перші дні життя дитини була сьогодні у нас педіатр і назначила малому вітамін Е і магне б6, бо я сказала, що трохи нас животик мучить..виписала ще лактомун і якщо щось колікід. якщо з 2 останніми зрозуміло, то навіщо 2 перших?
Відповідь: Перші дні життя дитини Капець. Ото в нас лікарі. Магне Б6 кількатижневій дитині... Мдя. Мабуть щоб спокійніша була чи що. А вітамін Е... Вперше чую про таке для немовлят. Навіщо взагалі такій дитині на ГВ штучні вітаміни? Терміново міняйте лікаря. Банальне "мучить животик", через яке всі проходять, отак лікувати?!
Відповідь: Перші дні життя дитини Ото в нас лікарі, якщо викликали, значить треба лікувати, ліки приписувати. Слів бракує. Насолоджуйтесь малям і фільтруйте поради лікаря, або й міняйте зовсім того порадника.