Перші дні життя дитини - з моменту народження і до досягнення 28 днів життя! Про ГВ, сон, горщик, підгузники, хвороби, харчування, вагу, щеплення, ванночки, свекруху, маму і сестру чоловіка - ідемо в існуючі тематичні гілки! :banned:
Міняйте підгузники ( в мене з чотирьох дітей тільки одному памперси підійшли), міняйте крем( ви не написали, який використовували), як дівчата радять, лишайте в повзунках на непромокайці. Методом проб побачите, що підійде вашій дитині. Можливо, зажарко одягаєте+підгузник. Чим миєте чи протираєте дупцю після какання?
Я не знаю чи тепер є звичайний дитячий крем "Антошка", колись був за 1 грн., і нам підходив лиш він. Погоджуюсь з @Havronia, пробуйте різні підгузники, пробуйте різні креми Знайшла Антошку! Ура!!! Втішилась як старому другу, скільки він мені нервів вберіг Крем детский Антошка с аллантоином
Це не мій досвід, тому 100% радити не буду. Але напишу про всяк випадок, щоб ви знали. В Анташці на курсах лікар казав, що якщо його діткам вже нічого не домопагало, то купував Ксероформ в рецептурному відділі аптеки. Казав, що річ дешева, але дуже помічна.
почитайте інструкцію,перш ніж мазати дитину сполукою вісмуту! хоч він має найменшу токсичність серед важких металів, наприклад, свинцю. крім того, безпека при застосуванні препарату дітям не встановлена. та цинковий судокрем порівняно з ним - ще казочка.
Вибачте за погану пораду!!! Більше нічого нікому радити не буду. Свого досвіду ще нема, то й не пхайся! А то ще хтось матиме проблеми через мене.
До сьогодні протирала вологою марлечкою, просто водою змоченою. Сьогодні вже почала мити щоразу. До того щось мені дуже важко було дитинку втримати, А зараз вже хоч і шкарадно та якось там кручу її під краном. Крем під підгузник маємо Desitin, американський. Сьогодні купила бепантен, ніби трохи є результат...або то я вже звикла до того почервоніння. Завтра зранку зможу порівняти ефект.
я запарювала ромашку,добре знімала подразнення ,і мила її щоразу як міняла підгузок...але трохи надоїдало підмивання ,бо щоразу треба було ромашку підігрівати на плиті ...зате результат є... плюс крем судокрем...
То нормально, що дитина уввісні кряхтить, крутиться? В нас така ніч нині була... І взагалі вже кілька днів мені наче підмінили дитину - я навіть в туалет відійти не можу, одразу плач. ООтак заснемо вдвох, тільки я встану і синок одразу прокидається. І коліків в нас немає. От і зараз спить в слінгу, хоч поїсти вдалось. Трохи боюсь чи добре я намотала. ще кішку наче підмінили - нявчить, хоче, щоб з нею грались. А раніше спала цілими днями...
@Virchuk мій так до 1,5 року сам вдень не спав. Озброюєтесь книгою/ планшетом/ смартфоном/ вишиванням і насолоджуєтеся життям. І нехай весь світ почекає...
ото моя найбільша проблема, бо я звикла як дзига по хаті крутитись. Ще й мама і чоловік замість того, щоб пожаліти кажуть - ну так ти сама привчила його біля себе спати...
в нас також "ручна" дитина-спить на мені вночі, вдень дуже багато на руках або в слінгу. добре, що чоловік підтримує. мамі дала почитати статтю- http://www.uaua.info/planirovaniye-semji/poslerodovoy-period/article-9968-psihologiya-mladentsa-ili-chetvertyiy-trimestr-beremennosti/. вона чудово все розставила на свої місця.
То все нормально і з кішкою теж , моя все нинькає, коли я з малою лежу. Ну з появою дитини все змінюється . Я привикла на спорт ходити , а зараз досі часу знайти на то не можу, бо нема з ким дитини лишити.. Мені багато що хто говорить, мама вже кілька разів казала закінчувати з ГВ , бо "дитина з мене всі сили висмоктує". Я то пропускаю мимо вух, най собі говорять. Я хотіла стати мамою, хотіла дарувати свою турботу і тепло і от тепер маю дівчинку, котра мене так сильно потребує, то чого я маю щось десь бігати робити, якщо можу побути біля неї? Вона скоро виросте і вже не буде так мене потребувати
Ми теж так спали- лише разом, почалось десь в місяць, легше стало біля трьох. Від тоді у нас звичка спати вдома, а гуляти вже після прокидання. Це все таке скороминуче, навіть у нас вже від моїх обнімашок малюк втікає, нема коли час трати, в нього ще весь світ непізнаний
нікого не слухайте і робіть так як вам комфортно! У мене теж перший місяць був завал,вибігти в туалет не могла,поїсти гаряче ,то була розкіш, завжди їла вже як охолоне.. і все хотіла багато встигнути по хаті щось зробити, а в результаті страшна втома і нема настрою... Тому все інше відкиньте на потім , як то кажуть "Тося зробе"хтось найдеться і стане тою Тосею Вам головне вчасно їсти ,багато пити, висипатися , і зайнятися улюбленим ділом! Я от зараз вишиваю рушничок дитячий,А ще підчитую ДП, і дивлюсь серіали, а решта най чоловік робить --- дописи об"єднано, 12 Грудень 2015 --- щодо спання разом, то тільки зранку і в день. В ночі доня спить окремо,бо коли разом я не висипаюсь ,бо не можу розслабитись... але то моє психологічне напевно...
Щось в нас з калом не так. В п'ятницю помітила багато слизу на підгузку, в суботу-неділю ввечері перед купанням малюк какав таким ріденьким, пінистим з зеленкуватим відтінком, хоч зранку і вдень випорожнення були звичайні, гірчичного кольору і звичайної консистенції. Плюс останні дні неспокійний біля грудей, лиш коли дуже голодний, то не крутиться. Читаю, що пінисті випорожнення і слиз це не норма. В когось було схоже?
Дівчата маю питання: нам 18 днів, сьогодні маля двічі блювало таке враження що всією порцією молока (ми на гв). Зараз от пробую заколисати й не дуже виходить - донечка засинає і через 15 хв просинається з криком. Можливо це тому що я недогодувала її, боюсь якби знову блювоту не викликати. Порадьте, буддь ласка,що робити в цьому випадку.. Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
В нас один раз була блювота... Ми тоді були повністю на гв і це сталось думаю, тому що я з'їла пломбір. Маля кричало, не могла заспокоїти Нам дільнича порадила (ми подзвонили) х'юмен електроліт дати. Там є солі, бо в дитинки вони вийшли, тому вони їй треба, і зневодненню не дає статись. Груди я сцідила і замість їжі дала той х'юмен, тай потім приспати дитя. Ще давали кминкову водичку, хоча ми були десь 3-4міс., але то треба було, бо зневоднення може бути. Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk