Перші дні життя дитини

Discussion in 'Немовлята' started by Імель, Sep 30, 2013.

1. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

Перші дні життя дитини - з моменту народження і до досягнення 28 днів життя!
    Про ГВ, сон, горщик, підгузники, хвороби, харчування, вагу, щеплення, ванночки, свекруху, маму і сестру чоловіка - ідемо в існуючі тематичні гілки! :banned:

Last edited: Feb 5, 2014
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ну власне у нас уже відпав, і от від вчора я нормально натягаю памперс, а нині вже 2 рази перевдягала.

3. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

І в нас таке було! Хотіла також питатись! І поки загинали памперс і вже коли звичайно вдягали, різні фірми. Вночі по 2 рази передягала цілого мокрого по бокам і спині, вдень по декілька разіа, потім пройшло десь після 3 тижнів. Що то було, не відомо:girl_crazy:
    Старший такого не влаштовував :)

4. Epine

Epine Well-Known Member

І в нас те саме було. І ніби теж підгузник щільно прилягав, але все одно якось запісювався. Потім помітила, що коли переходила на більший розмір знову таке повторювалось. Може підгузники трохи завеликі. І ще обпісювався, коли неуважно одягала підгузник і не поправлала пісюн до низу. Тоді бік і живіт були мокрі)

5. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Аналогічо. Якщо пісюн не до низу, то обпісяні були боки і затікало до спини. Але це теж тривало десь до 2-х тижнів, потім вже нормально було.

6. Chekay

Chekay Well-Known Member

@Virchuk, а в чому зазвичай одягнений малюк? В нас були на початку такі ж проблеми, то я зауважила, що якщо дитина була тільки в чоловічку, то промокали, а коли бодік давала під чоловічок то було все ОК. Коли дитинка ще така маленька, то мабуть, підгузник не прилягає щільно, у мене складалося враження що він зісковзує вниз, тому старалася щоб памперс додатково був притиснутий/притриманий іншим одягом, власне між ніжками, тому і пишу про бодіки, в мене такий спосіб діяв.

• Подобається Подобається x 2
  7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

у мене довго з тими памперсами були неполадки, часто запісювалась вся спина, та що там запісювалась, закакувалась.. І я вже й міняла фірму, розміри, нічого не давало. Стало тільце крупніше і все пройшло :)

Last edited: Nov 22, 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Virchuk

Ми спершу одягали лише чоловічка. Зараз під нього ще даю бодік. Вчора вночі примудрився закакати повзунки, бодік при цьому був чистий. Вдень конфузів не було.

Last edited: Nov 22, 2015
    • Подобається Подобається x 3
  9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

• Смішно Смішно x 10
    • Подобається Подобається x 9
  10. Virchuk

• Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 4
  11. Virchuk

Мами осінніх діток, коли ви почали гуляти на вулиці?

12. invisible

invisible Well-Known Member

В мене зимове малятко, то через сильні заметілі і морози ми після виписки гуляли на балконі, а з 2 тижнів на вулиці. На вашому місці я б вже гуляла, малюку вже 10 днів і температура плюсова:)

13. Havronia

Havronia Well-Known Member

То залежить від способу життя мами, я через три доби після народження дитину в комбез і в школу, забирати старших з занять. Так почалося наше суспільне життя

14. Vittoriya

гг, рік тому як малій було 11 днів я то саме питала тут
    можете по допису пройти на ту сторінку, казали, що вже давно пора йти гуляти. Але то не з моїм перестрашеним мужом, наступного дня ми таки вийшли, на 15 хвилин, потім на 30, а вже далі я гуляла довше

15. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Нам от 8 днів, сьогодні думали вийти на півгодинки, але погода зовсім не сприяла. Може завтра буде трохи краще на вулиці. а поки гуляємо на балконі по 15-20 хв. Інколи раз на день, інколи два рази.

16. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ми вийшли десь на 10й день. відбули 1,5год на Літургії. гуляли візочком.
    а зараз ходимо гуляти в слінгокуртці, також до 1,5години. довше доня не витримує. а так, то весь час спить :)

17. Virchuk

І ще таке питання, скільки часу має спати малюк? Ми практично весь час спимо. Трошки вранці і трошки ввечері відкриваємо очка і все.

18. Vittoriya

Йой, тішся!! Тобі попалось немовлятко, котре перші місяці переважно спить!! Мене колись переконували, що це всі немовлята такі, але я мала можливість переконатись, що це зовсім не так

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Virchuk

Та воно знаєш як, мало спить - погано, багато спить - теж переживаєш чи все добре))

20. maavka

maavka Well-Known Member

Я то думаю, коли це мами встигають сюди заходити, коли в них ще таке малятко. Я в той час, пам'ятаю, ледве -ледве якось жила, лиш би до вечора дочекатись щоб поспати (мій малюк тоді вночі добре спав). Зараз вже маю трохи вільного часу.
    А виявляється є такі щасливчики як ви. Тіштеся!

P.S.
    Хоча буває всяке, знаю недоношені можуть надто багато спати .
    Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk

21. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

І в мене так файно спала, до місяця багато, до трьох вже менше, але така гарна сплюшка, і ніц їй не бракує. Тому насолоджуйтесь.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk