Перші дні життя дитини

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Імель, 30 Вересень 2013.

1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Перші дні життя дитини - з моменту народження і до досягнення 28 днів життя!
    Про ГВ, сон, горщик, підгузники, хвороби, харчування, вагу, щеплення, ванночки, свекруху, маму і сестру чоловіка - ідемо в існуючі тематичні гілки! :banned:

Останнє редагування: 5 Лютий 2014
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

О, ну і ми здавали той аналіз
    Я ще на початку теми писала про нього і чи треба здавати... Аналіз не був обовязковим, мене питали дозволу, але лікарка наша наполягала на здачі, бо малого ще в пологовому почало висипати, хоча я скромно харчувалася

До речі, мені видається що тоді більше хворіб перевірялися, а тепер тільки вищезгадані дві

3. preciosa

preciosa Well-Known Member

І нам брали в пб кров з п'ятки.

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

Дівчатка, кров в малючка краще брати з вени на голові. Це абсолютно не болить. Бо на п'ятці багато важливих нервових закінчень, щоб іх дарма не чіпати.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

нажаль то певно не для нас інформація, її потрібно якось донести наші пб( я знаю, що те брання крові з пятки не безневинне, сама ледь наважилася
    може в скорім часі проінструктують лікарів

6. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Дівчата, а тепер після годування дитинку тримають вертикально, щоб відригнула? Чи то вже такого не практикують?

7. Deidra

Deidra Well-Known Member

Мій хлопчик може їсти і почати плакати. Візьму його на ручки вертикально (на плече собі викладаю), він відригне повітря, усміхнеться і може далі гамати. А якщо не взяти на руки, то зригне молочко.

• Корисно Корисно x 1
  8. Hexe

Hexe Well-Known Member

як-то не практикують? повітря має якось вийти:)

в нас таке саме буває:))

9. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Я почала брати коли вже трлхи більший став. Бо спочатку мацьоп ще під час годування засинав, і коли пробувала взяти, то будився поті все по колу плач, циця, заснув. То я і не брала.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Hexe

Hexe Well-Known Member

якщо малий засинає міцно, то не зригує. а якщо задрімає і подригує кінцівками - то так. вночі його не тримаю вертикально.

11. Almariel

А якщо попросити? Чи думаєте, що вони не вміють?

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Гигиги, в нашій лікарні це може бути небезпечним для життя:girl_crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

думаю.. може не всі.. а може і батьки легше сприймають саме такий забір крові (багато хто не заглиблюється, а хтось і не знає альтернативи, я от не знала)

14. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Дівчата, в малого почали закисати очка.Нам 10 днів.що робити? Витираю поки ромашкою.

15. Almariel

Так і робіть. Голове часто це робити. Можуть ще довго закисати. У нас мабуть, місяці зо два кисли і потім пройшло.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

в моєї Анюти такі каки цікаві. ще м таких не бачила. починається той процес з напору водички, а аж наприкінці вистрілює сирок.

17. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Ми почали купати малого 3 дні тому. І після того шкіра стала суха почала лущитися, де складочки і на грудях найбільше. Кожного дня зранку і ввечері протираю складочки вазеліновою олійкою. Що ще робити з тим лущенням?

18. Almariel

В чому купаєте? Ск вам днів?

19. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Нам тиждень, купаємо в кип'яченій воді. Але перший раз мама купала з нами, то додала трохи розчину марганцовки. Наступні рази ми не додавали його.

20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Купайте дитинку у вівсяних пластівцях. У нас теж почала лущитися, бо ми в ромашці покупали, то лікарка сказала ніяких трав, тільки пластівці. Берете баняк, даєте пластівці, варите, по ім проціджуєте, і ту водичку у ванночку. Якщо дасте багато, то малюк буде навіть трохи слизькенький. Тому обережно як будете витягувати. Ми такий слизький розчин не робили. Дитинку після тих пластівців просто витерти, не змивати. І буде ніжна гладенька шкірка. А з водою нам лікарка сказала не заморочуватися мити з киану. То з десяти днів, ми так і рлбили, а потім обробляли пупчик перикиссю і зеленкою.
    А і ще жодних олійок у складочки, взагалі, тим більше під памперс. Так нам лікарка казала, так я і робила.
    --- дописи об"єднано, 29 Червень 2015 ---

21. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

У нас теж лущилася шкіра, особливо на ніжках і ручках, то на складочках наче потріскалася, то ті тріщинки я Бепантеном мастила. Купаєм ще до цих пір в кипяченій воді, бо від сироі зявляються попрілості на дупці. З перших днів купаю в травичках. Сина купала в травичках до 1,3 років правда в сирій воді, так не реагував, доню теж планую в травах довго купати. Я купляю ромашку, календулу, череду, лаванду, все змішую і кожного дня запарюю свіжу. Те лущення після народження нормальне явище, то як пушок на голові вичухується і росте волоссячко. Олійками жодними не мащу дитину взагалі, бо мали алергію на Джонсонс. У доні також було оте шелушіння шкіри і я змастила всю спинку і животик олійкою, і саме ці ділянки на другий день були вкриті рясно дрібними червоними прищиками. З того часу без олійок.