Перші дні життя дитини - з моменту народження і до досягнення 28 днів життя! Про ГВ, сон, горщик, підгузники, хвороби, харчування, вагу, щеплення, ванночки, свекруху, маму і сестру чоловіка - ідемо в існуючі тематичні гілки! :banned:
Відповідь: Перші дні життя дитини Ми сьогодні теж гикали пів дня, коли реготала наковталася повітря))
Відповідь: Перші дні життя дитини І моя вже гикає , шкода так її, хоч розумію, що то якраз їй дискомфорту не приносить. дякую вам дівчата за підтримку, насправді в такий момент важливо з боку почути, що це нормально, мати страхи і що воно проходить. Ми вдома від вчора , насолоджуємось, маємо якісь свої труднощі, але впевненість вже з'являється. Доня цілий час хоче бути на руцях, а я і не проти. Бачити як вона спить на циці умиротворенно то є щось..
Відповідь: Перші дні життя дитини в нас було цікаво з першими каками) почну спочатку, перша доба, меконій щось дуже пізно і як смола, ледь відмила дитину друга доба, нічого нема, ніч, дитина ридає, мама не спить вже фактично 40 годин годин, медсестра намовила на трубку газовивідну, і не змогла намовити на лактобактерії на ранок повний памперс вже більш природніх кольорів.. та то таке щастя було, ніхто не думав ні про страх, ні про невміння))) п.с. може хтось розкаже чого така ситуація, які могли бути причини? про трубку не знаю чи то правильно, до тапок готова, але рішення було прийняте виважено
Відповідь: Перші дні життя дитини А моя майже постійно гикала) і коли народилась також, я вже думала може щось не так з нею) І не забуду ситуацію, коли до нас прийшли гості, ну і я вагітна випила трошки вина, через хвилин 15 - така гикавка на дитину напала) ми довго сміялись)
Відповідь: Перші дні життя дитини У нас були теж декілька ситуацій, що трубка просто рятувала. У нас вже проблема, якщо дитина не покакає хоча б раз вдень. так було з народження і досі, слава Богу, що все внормувалося, але ті перші 3 місяці ,бували випадки, що без трубки ніяк.
Відповідь: Перші дні життя дитини Нам в роддомі теж трубку ставили, щоб меконій повиходив. Але то була єдина трубочка за весь час, тобто, роблю висновок, що нічого страшного, якщо 1-2 поставити, якщо дитині ніц не допомагає. Малюк какає сам, стабільно, не мучається. Головне, щоб до трубки малюк не звикав, бо потім йому самому важко буде зробити свої "справи".
Відповідь: Перші дні життя дитини Я тут певно тепер буду цілий час.. Животик до шиї обсипало мілкими сухими прищиками, їх так не дуже видно, але на дотик чути шаршавість. І так само на лобику. Я вже холодна, від чого то? А, і ще, відпав нам пупок і там засохша кров трохи є, якось то промивати? В сестри моєї порад питати не можу, бо вона така ж як мама я бачу, одразу нагнітання. Вона коли почула, що я пупок нічим не обробляла, бо мені сказали в пологовому-нічого не робити, тільки часом осушувати після купання. То сестра на то сказала тільки - ЯК??? Ти напевно щось не так зрозуміла....
Відповідь: Перші дні життя дитини та власне, що на самому личку нема. Вчора після купання намастила легко оливковою олією, але лобик ж не мастила
Відповідь: Перші дні життя дитини я ні в чому не купала і нічим не мастила аж до 3 місяців, і зараз не мажу, тільки попку кремом як треба. Якщо нема на личку, то не від їжі, то може бути реакція напральний порошок, яким переш дитині. В нас таке було
Відповідь: Перші дні життя дитини Після купання за бажанням мастимо оливковою олією тільки складочки, а тільце не чіпаємо! Коли сухе повітря в опалювальний сезон може бути сухсть і шершавість шкіри, але зволожувач вирішив цю проблему!
Відповідь: Перші дні життя дитини ну але порошок той самий від початку.. в нас повітря сухе і з тими батареями дуже важко врегулювати, вони або взагалі не палять, або засильно... Зволожувач є, але він якийсь такий туман в кімнаті робить, так видно пару, що я його не часто включаю.
Відповідь: Перші дні життя дитини В нас також після того як відпав пупок, ще трохи кровило і такі засохші згусточки робились. Я після купання витирала дитину і обробляла пупок Octeniseptom (з лікарні в дитячій виписці була така рекомендація). Десь до двох тижнів перестало кровити.
Відповідь: Перші дні життя дитини Перекис водню і зеленка. У нас пупочок довго кровив, добра тьотя педіатр постаралась Обробляла вранці і після купання, брала вушну паличку змочувала в перекисі і старалась по максимуму забрати засохшу кров (але не сильно, дуже легенько), а тоді мазала зеленкою. Коли вже не кровило, я лише перекисю промивала, зовсім не довго декілька днів. Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Відповідь: Перші дні життя дитини жарке сухе повітря і є першою причиною всіх бід. Мусиш виправити ту проблему, бо як відомо сухе повітря пересушує слизові оболонки і поч всякі распіраторні захворювання, сухість шкіри і т д. Оптимальна темп 20 градусів, вологість- 50-70%. Щодо пупка НІЧИМ мазати не можна, ні зеленкою, ні перекисем. Нічим, вона само все гарно загоїться. Мазання брілліантовим зеленим розчином чи перекисем водно - стара совкова нікому не зрозуміла "ТЄма" А ти сучасна, розумна, начитана мама. Все в тебе вийде, я теж панікувала на початках) ---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ---------- тоді сухість повітря, шкіра дитини дуже ніжна.
Відповідь: Перші дні життя дитини Виходить, що я стара, дурна, не начитана мама. Невже я одна мажу зеленкою, якщо ця тема НІКОМУ не зрозуміла! Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Відповідь: Перші дні життя дитини я цього не писала,не сприймайте на власний рахунок і не накручуйте себе, але повірне, сучасна медицина це не підтримує. Ніде у світі цього не роблять
Відповідь: Перші дні життя дитини В Україні ще й як роблять (наскільки я знаю ви за кордоном живете). А тут рекомендації щодо перекису-зеленки повсюдно.
Відповідь: Перші дні життя дитини Я абсолютно спокійна) І не є така катигорична до всього, що вважається пережитком минулого. Кожен вибирає своє! А якщо дитинка впаде і подряпається, ви також нічим не обробляєте? Я це роболю, не тому що так лікарка сказала, а тому щоб вберегти від інфекції, яка може потрапити в ранку, з одягу, чи памперсу, чи з води. Краще я буду мазати зеленкою і буду спокійна, що я дезинфікую, ніж коли буде проблема і буду собі лікті кусати, що вчасно не зробила нічого, щоб вберегти. ІМХО. Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Відповідь: Перші дні життя дитини Ми обробляли спиртовим розчином Хлорофіліпту - так в пологовому порадили, сказали що то краще за зеленку