Перші дні життя дитини - з моменту народження і до досягнення 28 днів життя! Про ГВ, сон, горщик, підгузники, хвороби, харчування, вагу, щеплення, ванночки, свекруху, маму і сестру чоловіка - ідемо в існуючі тематичні гілки! :banned:
Відповідь: Перші дні життя дитини Якщо дитинка на 3-4 день какає кожного разу після годування, десь 8-10 раз за добу, то не зачасто? І товче ніжками, так ніби її турбує животик, не може заснути. Молока є досить,то не думаю,що голодна. Надіслано від мого Lenovo S650, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Перші дні життя дитини В нас так було. Думаю то нормально. Десь з місяця часу стала какати рідше - 3-4 раз на добу.
Відповідь: Перші дні життя дитини чула голодний закреп. але голодний пронос ще не чула не забуваємо правило: для діток на повному гв нормою є какати як раз на 10 днів, так і 10 разів на день доня какала дуже часто до півроку мабуть.
Відповідь: Перші дні життя дитини і моя какала часто. особливо в пологовому. хтось писав, що 10 підгузників вистачить на 3 дні перебування, а мені пішла майже пачка (щось 5 штук залишилося).
Відповідь: Перші дні життя дитини Зараз нас у пологовому тримали 2.5 дні, і ми какали лише меконієм,і попісяли у пологовому лише раз, теж брала пачку , але от власне використала десь коло 10 шт , зато зараз ми какаєм і пісяєм так, що ого-го .
Відповідь: Перші дні життя дитини Дітки всі індивідуальні, зато зараз у мене ті підгузки як "гарячі періжки", доця хіба у ПБ мені їх зекономила
Відповідь: Перші дні життя дитини якраз актуальна тема зараз для мене) нашому малятку сьогодні рівно тиждень) тиждень тому в той час я вже була в пологовому,... Дякувати Богу все вже позаду, і малий радує нас тепер щохвилини) не боялась взяти його на руки, і переодягати не боялась з перших днів , єдине - ще не дуже хочемо одразу їсти... в пологовому одні говорять, що дитинку треба будити, щоб засунути їй в рота мамині груди, інші кажуть, що дитинка знає сама коли їй поїсти... одним словом, кожного дня - мені говорили щось нове. зробила висновок, що дитинку не варто зривати зі сну, щоб поїла. зараз він сам просить, коли хоче... правда перед тим крутиться, бовтає ніжками-ручками, поки не втомиться і нарешті починає їсти... ще хотіла запитати - коли можна стригти ногті діткам?
Відповідь: Перші дні життя дитини Я ледве дочекалась щоб з пологового приїхати-і одразу з чоловіком взялись за нігті,в пологовому весь час були в царапках,бо нігті довжелезні були
Відповідь: Перші дні життя дитини треба і собі взятись за ногтики, ми вдягаємо бодіки з нецарапками, щоб малий себе не царапав, або вдягаємо рукавички (не знаю як це по-правильному ще називається). я десь вичитала,що не можна стригти тиждень часу як мінімум після народження, тому і питаю..
Відповідь: Перші дні життя дитини Та можна відразу стригти. Правда у нас нігтики були довгі і повністю приросші до пальчика, то мусили чекати поки відділяться. Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Перші дні життя дитини дівчата порадьте. моїй доці 17 днів. Має дуже суху шкіру. мажу бюнхеном нічо не помагає. аж всюди потріскала і лущиться. може щось порадити?
Відповідь: Перші дні життя дитини В багатьох діток після народження шкіра злазить. Олійкою мастити не варто. Можна або взагалі нічого не робити, або кремчиком дитячим для самозаспокоєння.
Відповідь: Перші дні життя дитини weleda крем для немовлят - трохи дорогувато зате супер-пупер, я користувалась з малим hipp молочко для тіла, як тільки спробували більше нічого і не використовувала, понадарювали кучу всяких олійок, банок так з пять ще десь в батьків валяються.
Відповідь: Перші дні життя дитини Кажуть, в переношених діток таке часто буває... Мені в пологовому порадили олійку Веледа - дуже класна. І креми в них добрі. А коліжанка малого мазала кремом Ла рош посе для атопічної шкіри - було добре. Я зараз маю такий. Як після басейну в малоі шкіра сухенька, мажу ним.
Відповідь: Перші дні життя дитини Веледівська спеціальна зволожуюча олійка яку потрібно додавати коли купаєте дитинку, дуже хороша, в малої шкіра після неї була така жирненька і мякенька.