Перші дні життя дитини

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Імель, 30 Вересень 2013.

1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Перші дні життя дитини - з моменту народження і до досягнення 28 днів життя!
    Про ГВ, сон, горщик, підгузники, хвороби, харчування, вагу, щеплення, ванночки, свекруху, маму і сестру чоловіка - ідемо в існуючі тематичні гілки! :banned:

Останнє редагування: 5 Лютий 2014
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Перші дні життя дитини

наскільки я знаю - складочки обробляють камфорним спиртом усім діткам. А Віруся - ойойой брудна нестерильна дитина. і обтерли всю...

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

ми родились на 41 і 3дні, шкіра була суперова, ніколи нічим не мастила, але таки в пб дитину кожен день обробляли камфорним спиртом, я була в шоці і його навіть не мала, то лікарка брала у сусідки по палаті, от і мені цікаво чи то знову тре мати той спирт?(хто останнім часом народжував розкажіть)

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

мою всю обробляли, у мене ще такі великі очі були, але відповідь лікаря була геніальна - великий плід на 42 тижні) того так треба

4. Orman

Orman Модератор-бомба

я так розумію, це від пб залежить. Варю нічим не обтирали. І я би спиртом (хоть яким) не дала.

5. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Нам на Мечнікова обробляли спиртовим хлорофіліптом, від нього шкіра дуже суха стає, бо на спирту, ще вдома казали обробляти, але я не робила вже того вдома.

6. Almariel

Almariel Well-Known Member

не обробляли і не пропонували чи Ви не дали?

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

так, моїм складочки обробляли камфорою на Батальній і на Джамбула. Вже не вперше чую, що в меді того не роблять

8. invisible

invisible Well-Known Member

Обробляли лише складочки ввечері, камфорний спирт входить в дитячий набір "обов'язковий", то на Батальній. Я щось тоді не мала достатньо сил і знань, щоб подумати чи варто.

9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я вже писала десь, що нас так обробляли хлорофіліптом, що я думала в дитини жовтуха. бо відразу шкіра набуває жовтуватогоо відтінку від їхніх манітуляцій. жах:girl_devil:

10. Orman

Orman Модератор-бомба

не обробляли і не пропонували

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

раніше дітей нею теж з ніг до голови обробляли. Нам приносили малят таких "проспиртованих", що запах тієї камфори ще довго у палаті тримався ( п.с. дитина переношеною не була, шкіра не лущилася і не була пересушеною)

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А в чому полягає сенс отого оброляння? Що "лікують"?

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я так розумію- дезинфекція

14. fiesta

fiesta Well-Known Member

На Батальній складки протирали тим камфорним спиртом. Казала лікар, що дитину 3 дні не купають, тому хоч складки протирають.

15. Відповідь: Перші дні життя дитини

точно так! принаймі, три тижні тому так і було...:girl_wink:

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну от скажіть, чому можуть бути такі різні оті протоколи в одному місті, в одній країні...не розумію.
    Чи можна на мєчнікова вімовитись від тих метеликів якимось макаром, ну і від камфорки? Хтось пробував? Чи воно не варто звязуватись.

То медсестра приходить в палату до вас і протирає щодня? Чи забирають десь на огляд типу і проводять всякі маніпуляції?

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ні,все робить мама..хоч робиш/хоч не робиш...

18. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

не було в нас такого і не пропонував ніхто. Навіть спитали мене чи витирати змазку з дитини чи залишити.

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

На Джамбула стандартні процедури. На огляді зранку дивляться, оглядають, протирають, закапують пупок. Ніхто не запитував, ніхто і не протестував. В мене мала мала алергію якусь, то я і не заперечувала проти протирань.

20. oksumoron

oksumoron Active Member

От тобі і на маєш, малюка щедро пообсипало біленькими прищиками по личку, я навіть не знаю що то я таке з'їла, починаю думати, що може це лимон, який я в чай даю!
    Педіатр казала, що висипка по тілу це нормально, але з личком явний перебор, сварю себе!

21. Milady

Milady Well-Known Member

Так це Акне новонароджених, то ніц страшного! То не від їжі;)