Перше кохання завжди нещасне?!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем sofcja, 27 Грудень 2009.

?

Ваше Перше кохання було

1. щасливим

104 голосів
    36,1%
  2. нещасним

165 голосів
    57,3%
  3. а що це?

19 голосів
    6,6%
  1. Волошка

Волошка Well-Known Member

Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?!

Ну от. Згадаєте, коли це сталося вперше, то і зможете відповісти, нещасне воно чи ні.

2. billuy

billuy New Member

я напевне самолюб. сиджу, згадую коли то було в перше. так і не згадав. а якщо не згадую то значить це не перше кохання а скоріше перше полювання

3. Волошка

Волошка Well-Known Member

А хіба "полювання" по-чоловічому не означає "кохання"?..:girl_wink:

4. billuy

billuy New Member

ось воно що! ну тоді моє перше кохання, тобто полювання, було нещасне. (здобич була не готова і втікла)

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

У мене, мабуть, усе навпаки було з першим коханням. То я для нього виявилася "нещасним" коханням.:girl_mad: Мені тоді було 11 років, а йому - 14 років. Він приїхав до бабусі з Києва. Тільки почалася симпатія, як бах!...йому треба вже їхати у Київ...Ми прощалися ледь не зі сльозами! :girl_cray:
    Але через кілька днів, коли я з друзями сиділи на яблуні, до нас підійшов хлопець і...О чудо! Це був він! :girl_in_love: Вова пропросився у батьків ще кілька днів погостювати у бабусі! Заради мене! Мені тоді так усі заздрили!
    А потім - два тижні гуляння за ручки, поцілунків у щічку...:girl_in_love:І раптом, мене від нього почало нудити...:girl_mad:Не знаю, чому. Я його кинула. Він писав листи, а я демонстативно їх спалювала перед подругами! Його друзі просили мене знову бути з ним, пропонували подарунки, морозиво...Хі) Але мені так сподобалася роль жорсткої дівчини, що я ні на що не погоджувалася!:girl_devil:
    Потім були схожі випадки. Мабуть, багато хлопців на мене ображаються...Але я виправилася! :girl_curtsey:Вірю, що існує метод дзеркала. Боюся, щоб не повернулося...Тому зараз намагаюся бути добрішою і...добрішою!:girl_claping:

6. Susi

Susi Member

Хочу Вас потішити! Моє перше справжнє кохання вдалось на всі сто! Ми разом і досі, прозустрічались 9 років, а зараз вже 4,5 як одружені, і слава Богу, все супер! Любов чи то кохання зовсім не згасають, звичайно бувають всякі ситуації приємні і не дуже, але головне самим підтримувати цей вогонь кохання, і тоді він ніколи не згасне! :girl_in_love:

7. Diamond

Diamond New Member

тому що Ви зачипили його хворобливе "Я", посміли його залишити або ж в нього досі є почуття до Вас і з цим він не може примиритись чи зізнатись собі ж самому в цьому

8. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Моє перше кохання дало мені відчути себе щасливою,я була на 7 му небі від щастя, бо знала для себе, що є моє щастя.... але це все було не надовго =( ...но хоч знаю, як це, бути щасливою :girl_in_dreams: і було це недавно, і думала, що створимо сім"ю, але не склалось... а спогади не дають спокою...і ще, наразі, ніхто неможе Його затьмарити... де ж моя справжня половинка??!! ех...

Останнє редагування: 29 Березень 2010
  9. billuy

billuy New Member

я тут! я тут! моє незрівнянне сонечко! ух...

10. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

billuy я тут! я тут! моє незрівнянне сонечко! ух...

:girl_in_love::girl_in_dreams: )))))

11. mirishka

mirishka Well-Known Member

Десь чула таку приказку: "Кохання не може бути нещасним, нещасні можуть бути просто люди".

12. IKA

IKA New Member

Своє перше кохання не можу назвати нещасним, навпаки!!! Ми були разом більше трьох років, але потім я зрозуміла, що все...В моєму житті відбулись події(зовсім нестусувались кохання), які я страшенно важко пережила. Я бачила, що він хотів якось мені допомогти, але я хотіла іншого, чесно кажучи на сьогоднішній день незнаю чого саме, мабуть, просто кардинально все змінити в своєму житті...Ось і змінила...через пів року як розійшлася з "першим коханням", вийшла заміж)))

13. Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?!

Це забобони. Все може бути добре і у перших стосунках і у стоперших. Насолодуйтесь тим, що маєте

14. slobodianka

slobodianka Member

Я думаю не обовязково!
    Скільки людей стільки доль, стільки прикладів. В когось воно може бути ще з дитсадка і щасливим і результатним-шлюб, діточки, щасливе сімейне життя, в когось перше кохання - не взаємним і важким, нестерпним, а хтось може покохати в старості і бути від цього щасливим.
    У мене особисто перше кохання було нещасним(як тоді мені здавалось) скільки зустрічалась з тим парубком, стільки часу промучалась. А от друзі мої зустрічались ще від 8-го класу(це було їх перше кохання), одружились, мають вже малятко і помаленьку поживають, вірю що щасливо!

15. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

Справді. кожен випадок індивідуальний....Тим більше, що коли зустрічаються двоє, то цілком можливо, що для когось з них це далеко не перше кохання...Тут має місце неповторність, не можна казати про всіх одне і те ж...
    Моє перше кохання було казковим...Чи то я собі його таким зробила....Але все було супер-пупер, а потмі раптово ДВОЄ зрозуміли, що ми не пара....І все..роізйшлись...тепер часто його згадую....просто приємно, що було щось таке гарне у моєму житті...А чогось більшого не відчуваю...
    Є у мене одна знайома, зараз вона вже заміжня, але до того кожного хлопця, з яким вона зустрічалася або який їй просто подобався вона називала своїм першим коханням, забуваючи про "минулі"..
    тому перше кохання - річ відносна...Сьогодні тобі здається, що ти цю людину шалено кохала, а завтра розумієш, що це лише чергова симпатія...
    Така моя думка...

16. Snigunka

Snigunka New Member

А мені дуже важко, я на днях розійшлась з своїм першим коханням... це було ШОСЬ!!! стільки з ним всього пережити разом, зовсім змінитись для цієї людини.... як мені тепер впоратись з відчуттям болі... здається що я кращого не знайду... що можете порадити?? і чи варто сходитись ще раз , як що в душі страх _ що тебе кинуть знову_

17. Lingerie

Lingerie New Member

Я теж схильна до думки,що "перше кохання завжди нещасне"...То тре пережити(хоча знаю що тяжко).Головне-не замикатись в собі-побільше позитиву:girl_spruce_up: побільше спілкування з друзями.Потім будете з посмішкою згадувати ті стосунки і пережиття.Але будьте гордою:girl_bye2:
    p.s.ой,як то давно було...зараз тільки рада,що все так "нещасно"закінчилось:girl_crazy:

18. Snigunka

Snigunka New Member

а як ви ставитесь до того, що розуміючи свою втрату, хлопець вертається....

чи слід його пробачати??:girl_smile:

19. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Взагалі - кохання - це те, що ми назвем!
    Назвали хлопця - коханий - і все - забудь про сон: будеш тепер плакати чому не дзвонить і плакати, чому так довго не дзвонив...
    А перше кохання - то взагалі - воно найчастіше стається у перехідний період, у період максималізму і тоді вже залежно від характеру: хтось чіпається за ту кохану половинку і потім з нею ж доживає віку, а хтось відпустить ту ж половинку, бо подумає, що краще страждати...

Особисто я навіть не знаю (тепер, оглядаючись) кого назвати першим коханням...
    А хоча...знаю, напевно. Але то через те, що він був перший:girl_blush2: і не забудеться ніколи. А ле ми лишилися друзями , бо стосунки самі себе вичерпали і зтверезим розумом тепер зідзвонюємся на свята.

20. Svet

Svet миється в бані

Моє перше кохання завдало мені дуже великого болю і сліз це було десь в перехідному віці, скільки зустрічалась з ним стільки ж і страждала ,як ми неразом були то всюди мені мерехтів між очима снився кожний день та я вже аж змучена була ним розійшлись навіть непамятаю як все так само по собі сталося .Але все що робится то до кращого от і в мене зараз все ок маю ніжне ,щире ,взаємне...... кохання