Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! В мене перше кохання тривало (та впринципі і ще триває) 8 років. Ми разом ще зі школи. Одного разу розходились на місяць (роки 4 тому), і після того дальше помирилися. Нас було все ідеально, любов, щирі почуття (але не буду перебільшувати : ми всі живі люди, були ще й сварки, бійки.... бо в мене характер ще такий, але ми то все пережили) В мене з ним було все вперше і в нього теж. За 8 років зустрічання, я йому ніколи не говорила за весілля , бо розуміла, що ми ще малі ( мені 23 і йому 23). Але тепер прийшов той момент, коли мені захотілося заміж. І тут все почалося........Коли я тільки починаю за весілля говорити, його аж трісе. Я розумію, що він ще за молодий.... але все ж таки не буду я ще 10 років зустрічатися!!! Коротче, зараз ми розійшлися ( тиждень пройшов). Він сказав, що мене своєю жінкою і з моїм характером не уявляє.ПРИЧОМУ, зустрічатися він не проти. Після тих слів в мені все якось перемінилось, якось і почуття пропали ( або просто я себе так настроїла). Бо звичайно, я дуже важко переношу розлучення : можу плакати тижнями. Попереднього разу за місяць на 5 кг похудала. якось А з другого боку розумію, що він ще не нагулявся, а в хлопів така натура ( у 99 , що мусить він вигулятися. На Новий 2010 рік бажали один одному весілля і дитинку, а от зараз все інакше. І якось не віриться що це все.....
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! А я думаю, що так вважають ті, у кого перше кохання було щасливе , бо не бачу різниці в почуттях. Ми не знаємо наперед, чи це кохання буде щасливе, а просто любимо. Хіба не так?
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! А що означає "нещасне"? Це, коли двоє людей не одружилися? Що означає "нещасне", я точно сказати не можу. Але якщо двоє людей, які кохали одне одного, але розійшлися, та при цьому у них залишилися нормальні відносини і (основне!!!) - чудові спогади, то чи можна вважати таке кохання нещасним? Думаю, що ні, якщо при згадці про нього ви посміхаєтеся...
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Хе... Я погоджуюсь з Багірою, ще десь на початку теми. Я навіть не можу пригадати своє перше кохання. Завжди закохувалась з новою силою, такою, що попередні почуття були "лєпєт младєнца". Тоді мабуть всі були нещасні, бо завжди після того, як двері за ними закрила, плакала в подушку. Тепер всі вони, ті кохання, щасливі, бо ні з одним з бувших коханих не ворогуємо, навпаки - всі вони згадують з радістю колишні закохані часи.
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Думаю не завжди те, що ми вважаємо першим кохання було коханням. Це скоріше захоплення повне бурхливих емоцій, юного максималізму і розчарувань, які (здавалось тоді) роблять неможливим закохатись ще колись. Хоча як в кого. Знаю яскравий приклад великого першоко кохання: мої батьки однокласники, мама тата любили з шостого класу і марила ним, тато маму з девятого. Живуть разом вже 32 роки і щасливі. Буває ж таке....))
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! А в мене ніколи не було кохання, першого, не першого. Були радше захоплення. Кохання (на мою думку) - це почуття взаємне, чого не було. А оті захоплення - від них в кращому випадку у пам'яті залишилися лише імена. Якби це було кохання, то запам'ятовувались би ще й якісь емоції, деталі... Мені зараз 23. От і зараз маю захоплення, але це мій друг, і ні в що більше це не переросте, бо так склалися обставини...
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Перше кохання....хм.... навіть не знаю, що в мене було перше, а що кохання... Але однозначно все щасливе! В школі - платонічне, невзаємне (звідки ж я знала про його почуття, ми навіть не спілкувалися)), але щастя від того, що він є, що я можу на нього дивитися, мріяти про нього, бути для нього гарною (йому все-одно, але можливо...), жити в щасті і передчутті радості... Перші стосунки - можливо, саме перше кохання.... нехай була зрада, нехай було важко, нехай я ненавиділа його... але все-одно щасливе - бо воно було, бо я пережила ці всі емоції, бо я знаю про це не з журналів, бо я тепер щаслива... А зараз мені здається, що кохалю я лише чоловіка, а все решта - так... антураж для моєї юності)
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! перше кохання? а з 1-7 клас рахується? разом дружили(цьомались )їздили на ровері,ходили на англійську і малювання, потім я переїхала і пішла в іншу школу. так ми й не бачились- довго але на зустрічі однокласників дуже мило говорили. щасливе? так-бо таке безневинне і дитяче було, без дорослих проблем і т.п.найкращі спогади
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Не завжди. Я зі своїм першим коханням вже, дай Боже, пам"яті 15 років разом, 8 з яких ми одружені, виховуємо синочка і щасливі. Я навіть не уявляю себе з кимось іншим, він каже, що теж.
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! я теж зараз маю стосунки зі своїм першим хлопцем. і якось не дають мені слова його друга,мовляв, дівчині,у якої ти був першим, обов"язково захочеться погуляти і це цілком зрозуміло. ні,я не думаю про це, я заморочуюсь з приводу, а може щось у цих словах є? у мене нема нікого "на примете" крім свого милого, але ж я не знаю.що буде далі. з іншої сторони, я мала багато нагод віддати свою цнотливість іншим, але чекала саме його. напевно,дійсно заморочуюсь ) у вас такого не буває?
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! У мене кохання перше і останнє. Воно ЩАСЛИВЕ І ДОВГОВІЧНЕ. Ми познайомились, коли мені ось-ось мало бути 15, йому 25. Зараз мені вже 26. І ми разом! Як у всіх, бувало все: і сварки і крики,і непорозуміння. Але тільки завдяки нашому коханню ми разом долаємо всі ці життєві перепони. Я з впевненістю можу сказати - МОЄ ПЕРШЕ КОХАННЯ ЩАСЛИВЕ, БО ПЛОДОМ ЦЬОГО КОХАННЯ СТАЛИ НАША СІМ’Я І ДОРОГЕНЬКА ДОНЕЧКА.
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Якщо нещасне- це те, що закінчується нічим, то так))Але ж, якщо залишаються приємні спогади, дружба, навіть, якщо ви просто були щасливі, то ж яке воно тоді нещасне?А те, що такі почуття приходять в рвнньому віці і, зазвичай, на довго не затримуються, це, напевно, правда. Ось ми розійшлися. Коли були разом, я думала, це моє. а тепер, дивлячись назад, думаю, як правильно все в житті складається, не моя це була людина для життя ось і все, а юнацька пристрасть й справді найсильніша
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Моє перше кохання було невзаємним,він багато років навіть не знав про мої почуття, напевно його можна віднести до нещасного.
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Статистика говорить за таких,як я. Купа сліз,мрій,обожнювання,чекання... Фу,згадати гидко! Не буду оригінальною,як напишу,що тепер рада ,що так сталося. Але не тому,що додалося досвіду чи зникла віра в таке кохання,як собі уявляла,а тому ,що додала собі впевненості і почала поважати в першу чергу себе... Хто нас полюбить,як спочатку не ми самі себе. Не можна розчинятись в іншій людині повністю,бо втрачаєш свою особистість. І якщо я хочу щоб мене кохали, то саме тому,що я є особистістю,а не якоюсь тінню іншої людини. Ось які в мене життєві висновки після першого кохання,і так мені було легше жити ,щоб дочекатись своєї другої половинки. Зараз я щаслива дружина,і можливо тому, що ніколи не приховувала отих своїх висновків.
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Моє переше кохання було дуже нещасним....ми розійшлися.... я вийшла заміж.... він одружився.... минуло десять років... ми зрозуміли , що немислимо життя один без одного... він розлуився...я розлучилася.... ми разом! Ми щасливі! Тому незнаю як назвати моє перше кохання: щасливим чи нещасним)))))
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! я мущина. ото сиджу і згадую своє перше. не можу пригадати. а що це? може йогоі не було? а може це перша галочка в записнику? поясніть мені хтось якщо можете про що ви
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Я теж, на жаль, не можу пригадати своє перше кохання. Навряд чи це в шкільні роки було взагалі коханням, швидше - закоханість. Воно не було шаленим, тривалим, хммм... взаємним... може тому і не пам’ятаю його. Перше кохання у кожного своє. І кожен по своєму його розуміє. IMXO
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Може, то коли ви перед зустріччю з нею випшикали пів банки татових парфумів, самі собі попрасували сорочку і намагалися показати, що дуже впевнені у собі, але всередині дуже пережавали?..
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! на рахунок сорочок і штанів, то я і по сьогоднішній день не довіряю щоб хтось їх прасував. і кожен раз коли йшов на зустрічі з новими дівчатами ідентично нервував, та і сьогодні, кили доводиться спілкуватися з дівчиною чи жінкою на 5+ то здається подібний до карлсона що почервонів біля телевізора як побачив мадам.