Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Моє було нещасним Навіть не знаю, чи це було кохання, але таких відчуттів і емоцій не було більше ніколи. Це не порівняти ні з чим! Людина, правда, виявилася недостойною, незрілою, не вартувала моїх почуттів і боляче мене ранила. Трохи шкода, що так сталося, бо тоді в мене "поламалися" всі мої уявлення про кохання. Знаєте, як воно буває: потім кажеш собі, що більше ніколи і нікого не будеш любити , і потрібно багато часу, щоб віра в кохання повернулася. Але навіть такі ситуації - величезний досвід. Я вдячна йому за те, що він трапився в моєму житті.
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! А моє перше кохання було неповторним, було вимріяним, було щасливим, дуже справжнім і класичним: самовідданим, пристрасним і ніжним, з пригодами, з романтикою... Дякую Богові, що воно у мене було! Добре, що ми його не зіпсували образами чи сварками. Кожен з нас тепер має свою сім"ю, дітей... Але від спогадів досі защемлює серце, хоч минуло вже ой як багато часу...
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! моє перше кохання було щасливим (я була шалено щаслива - бо ж закохана), але ми не зустрічались (тож і не розходились) - бо я мала ше була (13 років). у моїх батьків перше кохання і перше розлучення. а дідусь із бабцею і досі разом (вже і першого правнука діждали). мій підсумок такий: скільки пар стільки й долей :D
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Можливо тому, що для нього це було не лише "перше", а єдине і справжнє...
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Як правило перше кохання до нас приходить в ранньому віці, коли ми немаємо життєвого досвіду, все ідеалізуємо, керуємося емоціями а не розумом. Іноді здається, що люди як дві краплі води, і дивляться в одному напрямку, закоханні до безтями, але розлучаються. В мене є приклад щасливого першого кохання, мої знайомі зустрічатися почали ще в 8-му класі (звичайно за весь час між ними було всякого), але треба було бачити їхні закоханні очі, коли лунав їхній перший весільний танець. Зараз вони гарна сім"я, мають двох чудових синочків. А щодо мого першого кохання, воно було романтичним, безтурботним, омріяним, ми розлучилися, але своє кохання я не згадую, як нещасне...
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Ще на мою думку, щоб перше кохання з "нещасного" перетворилося в "щасливе" треба вміти при потребі вчасно поставки крапку в стосунках, і розійтися без взаємних образ, істерик а спокійно, і тільки тоді ми будемо згадувати своє перше кохання ( і нехай навіть колишннє) з посмішкою і теплотою в душі...
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! а моє перше кохання навчило мене жити, любити, мріяти, і витримувати всі поразки. А не можу сказати що воно було щасливим, бо ми ніби то і були разом, але не зустрічались....все було дуже складно. Я вдячна тій людині, бо завдяки йому зустріла свого чоловіка))
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Мабуть, вже так повелося, що у більшості випадків перше кохання- плач, хустинка, сльози і все таке.... Кожен переходив це. Для когось це переливалось у творчість, для когось у знак протесту змінювало характер.. Своєму першому коханні я вдячна, за те, що хоча б трішки вивів мене зі світу у " рожевому тумані". Навчилася бути більш дорослою... Так, у житті ми робимо помилки, які вчать нас, показують монету з іншої сторони... Кажуть, подібні люди притягуються. Ну,наприклад, якщо я маю недолік лінь ( ну дуже лінь щось зробити)- друга половина має збільшений вдвічі. І якщо ми зможемо перебороти і відшліфувати себе,молжливо, щось зміниться... Це зараз я прийшла до таких висновків. А тоді..увесь світ був не милий і робила, вчинки, за які соромно зізнатися... Перша любов- гарний період у житті. але залишає чимало слідів( як позитивних, так і негативних). І чомусь, у підсвідомості, ми порівнюємо перше кохання з теперішнім. І у деяких випадках воно стає еталоном.Жінка шукає схожого партнера.... Але чомусь забуває. що схожість ззовні, зовсім не означає схожість внутрішню ( подарочки мжуть бути)) ось..
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! мої дідусь та бабуся разом зі шкільних років. а у мене... перше кохання платонічне. ще з дитсадка. я не цікавилась жодним хлопцем аж до сьомого класу, на кожен НР у мене було лише одне бажання - зустрітись з ним. і що цікаво, коли я подорослішала, то декілька разів його бачила, впізнавала за мить у дорослому хлопчику маленького шестирічного.. мої друзі навчалися з ним у старших класах, я знала про все його життя по таким от дрібницям. він навіть був у друзях у мене вконтакті. але у мене своє життя, у нього своє.
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Моє перше кохання не те щоб нещасливе, але просто закінчилось!!Тобто кохання, я думаю, було взагалі тільки з мого боку. Мені було 12, а йому 18.надто велика різниця!Хоча він зі мною гуляв, розмовляв, спілкувався. навіть не знаю чого. Ну логічно, що ці стосунки нічим не закінчились. ми зараз просто хороші друзі!
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Моє перше кохання було щасливим. Мені було 14, йому 15. Були разом 5 років. А потім пішли на роботу, менше часу разом, розбіглися... Але я багато навчилася в нього. Залишились друзями. Нажаль він помер в 2008. моє друге і третє кохання теж щасливі. і все що відбувається в моєму житті теж на краще. в мене не було і нема кращих "подруг", порадників і друзів ніж мої кохані чоловіки.
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Коли кажуть перше кохання - автоматично згадую закоханість в 12 років. Бо це було щось, що відбувалось зі мною вперше. Звісно це була дружба, велика симпатія і на великій відстані в такому віці вона б довго не протрималась. Хоча і до того не дійшло - подруга хитрістю відбила хлопця Тоді я почувалася нещасною, бо думала, що втратила разом обох. А потім нічого - з нею помирилася, з ним - спілкувалася. З часом підсміювалась вже над цією історією. Хоча зробила висновок - вже тоді я обирала дуже розумних, він сьогодні в Москві серйозне ЦаБе А справжнє перше кохання.. Таки нещасне. Він не знав чого хотів схоже, повертався кілька разів, йшов, клявся знову у коханні, і знову зникав. Навіть намагався втрутитися у моє весілля з чоловіком. Цього я йому не дозволила звісно. Бо минулося. І після 6 років цього безглуздя втомилася від його невизначеності. Прощавай перше кохання... А взагалі часом кохання приходить швидше, ніж ми встигаємо сформуватись. Проходить зовсім небагато часу і виявляються розбіжності у інтересах, темпі життя, пріоритетах, потенціалі зрештою. Це може стати перешкодою, принаймні, для когось одного.
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! не хотілось все переживати знову.....але ......було дуже багато переломних моментів. Ми з тим коханим були в одній компанії, майже з пісочниці....всі друзі у нас спільні, і щоб забути його я втратила всю ту найпершу компанію.....переїхала жити на схід україни, там навчилась самостійно жити, зустріла нових друзів і коханого чоловіка.... але все ж ті часи настільки закарбовані в серці, що їх неможливо вирвати.
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! А я не знаю, чи було то все кохання і котре там перше.. ех Було і щось дитяче, і дивний потяг, і просто бажання мати когось поруч з собою; щось завершувалось тихо і спокійно, а щось зі сльозами (і чим старша - тим сліз було більше, але то просто тому, що мені так легше ставити крапку), але все залишило мені на пам*ять хоч крапельку чогось хорошого Тому однозначно щасливе
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Якщо тут мається на увазі про кохання,як про справжнє почуття, не закоханість, а любов, то моє перше кохання щасливе, бо єдине До того були закоханості, тоді я думала, що то якесь сильне почуття, але ж таке б швидко не проходило. Але слова признання в коханні я говорила і говорю далі лише одній людині. Я ще в підлітковому віці вирішила,що скажу це лише тоді, коли буду дійсно відчувати любов, справжню. Був випадок, коли хлопець,з яким ми були разом на той час так ніжно і ніби ж по-справжньому сказав "Я тебе люблю", але я просто не відповіла нічого і не шкодувала про це.Зате, коли знайшла свою половинку і з плином часу і пізнання одне одного відчула в серці страшенну любов, спинити мене вже не могло нічого
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Вікторія, романтично!!! у мене теж серйозне кохання із справжніми стосунками єдине, але ті дитяччі почуття теж не можна не враховувати..все ж таки кілька років ні про кого не могла думати
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Моє перше кохання було надзвичайно нещасним. Навіть не хочу вдаватись в подробиці. Але з нього я винесла дуже хороший урок, навчилась цінувати і поважати себе. Думаю що воно нещасне власне тому що перше, і ми сприймаєм його як і останнє, на все життя, забагато очікуєм від тих стосунків (принаймні в мене так було).
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Закохалась у 11 років, він мені подобався, а я йому (це вже я дізналась через друзів), і не наважувались підійти один до одного, аж на випускному вечорі, і то це вже була не та інтрига. Ми зараз просто знайомі. Але колись від одного його погляду я просто "мліла".
Відповідь: Перше кохання завжди нещасне?! Перше кохання до мене прийшло досить пізно майже в 23. Тепер ми разом, у нас чудова дитинка. Думаю кохання не може бути нещасним. Якщо воно нещасне, то це не кохання.