Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. Збираєтеся на корекцію? Моїм "бровам" теж майже три роки. Вдало підібрана форма, якісне виконання татуажу покращили зовнішній вигляд моїх брів і... настрій. Обов'язково робитиму корекцію, але вже коли не буду годувати грудьми.
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. я літом вже зробила корекцію (тепер маленьке довольне слоненя)
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. У того ж майстра? Я теж цікавилася цінами. Дещо змінилися за три роки...
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. І скільки тепер коштує татуаж брів і корекція? І можна в пп в кого і де робили.Дякую.
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. цікавилась цінами у Львові, бо мій косметолог з Трускавця татуаж брів у Львові від 450 грн, корекція в майстра який робив татуж-половина ціни татуажу якщо корекцію робить майстер який вам не робив татуаж, тоді ціна як нового татуажу свій знайомий...майстер по татуажу може і скидку зробити
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. Привіт всім! Я б також просила порадити хорошого майстра з татуажу, який би користувався якісною фарбою, а також вмів вдало підібрати форму брів (тобто володів навиками макіяжу). Колись (років так з п’ять тому я вже робила тату аж брів) в косметологічній лікарні, що на Чорновола, я вже робила татуаж брів (у мене перша половинка брови доволі яскрава, а другої половинки практично нема, тому постійно доводиться підмальовувати олівцем). Однак результатом я була не зовсім задоволена. Майстер не вміла підбирати форму брів. І коли я прийшла на татуаж, вона сказала малюйте собі самі таку форму, яку хочете. Це мене трохи розстроїло, адже очікувала, що майстер сам займатиметься підбором форми брів. З горем пополам ми з мамою намалювали більш-менш нормальну форму (однак вона звісно не зрівняється з тою формою, яку навела мені візажист під час макіяжу – я була в захваті!!! ) Однак це ще не все. Найгіршим був той факт, що десь через місяць чи то два забарвлення татаужу змінилося: з сірого з оливковим відтінком воно стало рижуватим. І якщо сірий колір зливався з кольором моїх брів, і тату аж був практично непомітним, то рижуватий навпаки, кидався в очі. Після цього доводилося ще зверху перекривати все олівцем. З цього я зробила висновок, що фарба в неї була неякісна. Хоча на той момент я заплатила за процедуру немало. В те місце я більше йти не хочу. Йти в інше, якщо не знаєш, наскільки хороший фахівець, також не ризикну. Однак і постійно наводити брови олівцем, яким посеред дня стирається (а взимку під шапкою й ще швидше). Та й контур не завжди виходить гарно намалювати. Тому дуже прошу вас порекомендувати хорошого майстра. Якщо маєте координати, скиньте мені їх, будь ласка, в ПП.
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. Я ближе к лету собираюсь вплотную "нататуажиться"...это будет и лицо(брови,губы,стрелочки,мушка) и + еще 2 тяжёлые (в плане исполнения) татуировки...мастера выбирала очень долго..думала даже о том,чтобы ехать в Москву...но тут познакомилась с одним мастером - Леонидом Тимошицким...долго (не день и не два) с ним разговаривала,мучала вопросами,пересмотрела все его работы и решила довериться в его руки...
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. бачила його роботи по звичайному тату, а по перманентому ні , на жаль. Може ви , як зробите, то нам тут покажитесь?
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. завтра иду на первый сеанс))))) так что вскоре буду выставлять фотки - хвастаться)))) вся уже в предвкушении))))
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. я теж подумую про татуаж брів........але бачила кілька дівчаток яким невдало зробили форму і страшно.....хто зна хорошого майстра?
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. я робила татуаж повік, вже другий раз. Больно дуже, незважаючи на місцеву анастезію. Ефекту на повіках хватає до 5 років-вицвітає. Брови тримаються довше-10-12років. На брови я не наважилась - з мене хватає фарби. Перший раз робила в Сакурі (в Галини)- не задоволена, бо несеметрично, другий раз на фірмі "lvov ink"-там краще і підхід сподобався. Вам треба обов'язково казати що по волосковій технології, а то будете в шоці. Ціна прибл. 700 грн. Не прийміть за рекламу будь-ласка
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. А я недавно зробила татуаж губ. То супер, от тільки буду йти на корекцію, бо виліз був герпес і трошки в одному місці зїв краску. щеб хотіла очі, але не заню чи на важуся, це для мене морально важко.. Я після губ ледве відійшла, була як Анжеліна Джолі
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. Люди, хто все таки підкаже хорошого спеціаліста? Я б хотіла дуже світло-коричневий колір брів, бо волосся біляве, поправляю олівцем таким, виглядає натурально, а навіть з коричневими негарно, а свої в мене взагалі темні, відбілюю((( І що за фарби існують хороші для брів, що не стираються, а саме малюють по шкірі? І фото ще хтось скиньте, якщо Вам не важко) Чекаю на пораду! Дякую!
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. levandivka, чому стидно? ви тоді лише самі брови сфотографуйте або обріжте)
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. Я робила татуаж брів дуже задоволена! Спочатку робила волосками(воно не природньо виглядає),а потім зробила повністю... Дуже рада,меньш проблем зранку
Відповідь: Перманентний макіяж. Татуаж. Від часу відкриття цієї теми минуло три з половиною роки. Невже у Львові так і не з"явився хороший майстер? Я також вирішила зробити татуаж брів і губ. Перечитала всю тему. Дівчата, хто то вже зробив, порадьте майстра в ПП. А то піду будь-де і матиму якусь катастрофу. Ті, що бачила в знайомих- не подобались. Якось дуже вичурно.