Перли наших вумних медиків про ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Olay, 19 Вересень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Відповідь: Перли наших вумних медиків про ГВ

наша друга невістка жарить сину яйце і не солить,бо ніколи не солить,шкідливо,а от ранок з шоколадок і цукерок починати і їсти кетчуп і майонез ложками-то смачно)))

2. Vika

Vika Well-Known Member

цікаво чому і лікарка і мед сестра які приходили на плановий "патронаж" до дитини задавали одне і теж питання: чи ЩЕ вистачає молока. дитині 2 тижні як його може ВЖЕ не вистачати?

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Де ті духтори вчилися? Я в шоці!
    У мого малого нетолерування лактози, а він був лише 7 місяців на ГВ. І взагалі, яке відношення мають алергії до ГВ?? Хоча так, вони ж пов'язувати алергії зі щепленнями не можуть, система не дозволить. :girl_mad:
    Ми на ГВ у 6 місяців важили 10 кг 700 г. :girl_blush2:

Нє, ну чорний таки дійсно корисніший. Особливо, якщо порівнювати з кіндер-сюрпризами. Але, то залежить ще від віку дитини.

Останнє редагування: 4 Квітень 2011
  4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Цікаво, бо мені всі мої гінекологи говорили прямо-протилежне. :girl_phone1:

Ну цукру я манюні майже не даю (вистарчає того що є в соках) а он до шоколаду я своє мале привчила.

5. Liliyah Romanova

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

були в невролога сьогодні. питає:
    -Що дитина їсть?
    -Груди.
    -А пити?
    - ?
    -Пити даєте щось?
    -Ні.
    -І води не даєте?
    -Ні.
    -Угу...
    :haha:
    Чоловік каже:"Можна подумати,що з грудей бульба лізе:) і треба запивати:)))"

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сьогодні алерголог в поліклініці вбив своєю порадою на повал. Отже в малого алергія, скоріше на те, що я пофарбувала волосся. Але його то зовсім не турбує. Порада алерголога-нехай припине годувати грудьми:khomyak:. І то мудро??? Що важливіше?? я в щоці:dntknw:.

8. Liliyah Romanova

Глянула ваш підпис. То такі питання з місячною дитиною?!?!??! :shok: Я в шоці!
    І маю питання: нащо з такою мацьопою по таких спеціялістах ходити? То обов'язково?

Останнє редагування: 8 Квітень 2011
  9. allusya

allusya Well-Known Member

Таке питання я чую кожен раз. Сьогодні була в поліклініці, мала важить 6300, висновок дохторки: значить молока вистачає :) І кілька разів перепитувала чи дитина тільки на ГВ :) А ще сказала, що треба давати дурачок дитині, щоб спокійна була (але т мабуть в Перли) :girl_crazy:

10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

мене з тим дурачком вже баба замучила,бо кожен раз,коли кажу,що малюк плаче,неспокійний,чую:"купи дитині дурака!!! будеш виділа,як тобі легше буде!!!"
    кажу :"ну баб,приходите Ви на кухню,хочете їсти,а вам ррраз! і кусок гуми в рота! на,посмокчи і заспокійся!!!"

11. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

12. allusya

allusya Well-Known Member

Нам сказали в місяць, три і півроку до невропатолога, а в хірурга були тільки в 1 місяць.

13. Єва

Єва Well-Known Member

Щойно включила К2, там Комровський мав тему ГВ. Стільки перлів видав. Як взагалі таке в ефір можна пускати?

14. irushka

irushka Well-Known Member

Теж дивилась... От чесно, навіть як дуже постаратись зрозуміти таку позицію, стає дивно з пріоритетів, які пропонує обирати К. Тобто мамині груди мають належати татові, щоб зберегти сім`ю, але наче б то безперечну перевагу користі ГВ теж ніхто не заперечує. То чому ж не дати дитині те, що їй корисне, бо те, що вкладене в здоров`я дитини - це і вертається потім вільним часом мами і тата, бо здорова і щаслива дитина, яка має запас довіри до світу і до батьків дає сім`ї відчуття повноцінності і щастя. Бо як дитина хворіє чи в принципі є в чомусь проблемною, то мамі, яка не позбавлена материнських інстинктів, точно не до сексу чи виконання якихось примх свого чоловіка. Та і невже тати такі безвідповідальні, що їм байдуже чим харчується його дитина, лиш би мати достатньо інтимних стосунків? Та й, зрештою, то хіба так важко поєднати???

15. Анута

Анута Well-Known Member

виглядає на те, що його дружині та йому поєднати не вдалось ;)

16. Klava

Klava Member

А мені здається, що Комаровський зі своїм баченням ГВ просто пристосуванець - говорить те, що більшість мам хоче почути. Адже пацієнти клініки гроші платять і не хочуть аби їх ще й сварили за безвідповідальність у ставленні до ГВ. Поки не зміниться бачення у переважної більшості мам, буде ще не один десяток таких "перлів".

17. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

Позиція Комаровського стосовно ГВ - це просто катастрофа... Найгірше, що дехто до його порад прислуховується і думає, що власне так все і повинно бути... :girl_sad:

18. Єва

Єва Well-Known Member

Та й не тільки про те, що мама має бавити тата там йшлося. К. радить допоювати дитину в спеку водою (якщо не можеш забезпечити їй нормальної температури і вологості повітря), навіть якщо вона ще зовсім маленька, бо та через 20 хв буде вимагати груди, а насправді хотітиме не їсти, а пити. І більшість мам з ним в цьому погоджується. Якби я цього спекотного літа не мала маленької дитини, не годувала її на вимогу приблизно кожну годину-півтори (а не 20 хв.!!!) то б повірила в ці бздури. Напевно, кипятити і вистуджувати воду і сунути дитині пляшку через кожні 20 хв. легше!
    Але мене вразило те, що К. вважає ГВ після року - півтора "Не їжею, а способом спілкування ссавців". А нормальні мами, на його думку, можуть знайти інший, людський, спосіб виявлення любові і проводження часу.

Останнє редагування: 12 Квітень 2011
  19. Klava

Klava Member

20. Єва

Єва Well-Known Member

Напевно я пропустила той момент :) Але то суті не міняє.