Перли мамочок і не тільки про ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Пупсик, 24 Червень 2010.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Перли мамочок і не тільки про ГВ

Дурника не брали ні одне ні друге зовсім. Я не знаю чому такий спосіб викликає таку реакцію, чесно. В нас з тим все було нормально. При штучному годуванні дитинка не насичується так, як при ГВ от тому і не витримує режиму але, впевнена,що звикне.

А не дають більше, бо "перегзуз" шлунка, краще не до ніж перебор

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Якраз навпаки. Суміш ситніша і довше перетравлюється, якраз три години, тому і режим має бути. А плаче - бо не так їсти хоче, як маму відчути, заспокоїтися. На ГВ такого ж бути не повинно, бо мамине молоко - це найлегше і найкраще харчування для дитини, перетравлюється дуже швидко і легко.

3. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А час прикладання також регулювали, і зважування до і після годування , щоб часом "перегрузу" не було?

4. NataliaFed

Ви про що? Там дитинка в лікарні на штучному годуванні через зонд(я так розумію).
    Тому їсти скільки хоче-не можна

5. Blondo4ka

6. NataliaFed

А я саме про цей "перегруз" з нею говорила

7. Blondo4ka

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Обходиться. У нас була така няня з Данилом. Воно мацьопство, 3 місяці, лежить в ліжечку, кричить, плаче... а вона на дивані сидить ґазету читає, і на малого не реагує. Мій чоловік як таке побачив, то вигнав.

Мене так вчили годувати... а я себе мучила, страшне. Ту дитинку на руки беру, але їсти не даю, бо не дозволили... Дурне таке. І збільшування дозування молока нічого не дає. Дитина голодніє тоді, коли голодніє, і проситься до мами. Ой...

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Не не можна, а не дають. Бо лікарі керуються саме таким правилом - по годинах!!!

9. NataliaFed

---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:31 ----------

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

12. NataliaFed

Успішного всім ГВ!

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Наталя, а скільки тривало/триває ваше ГВ?

14. Liliya Shukh

Liliya Shukh Member

а ми їмо коли ми хочемо і скільки хочемо)))
    перші місяці синочок "висів" на грудях практично цілими днями (нічого справи по господарству зачекають).
    Зараз 1,2 роки вдень практично не просить цицю, тільки наніч, вночі і зранку, хоча планувала тільки до року годувати.
    Недавно почула перший раз від старшої жінки (лікарки) що я молодець що синочку більше року і він ще гамає цицю, бо всі кажуть припинять ГВ поки ще не дуже розуміє дитина, бо потім буде важко

15. NataliaFed

Напевне,останній мій допис в цій темі. Моє перше ГВ тривало два місяці, оскільки дитина після операції, реанімація,заборона лікарів на ГВ. Друге шість місяців-не було молока:eek:. Все порвіть мене...)

16. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Ми так само. Я ненавиджу режимів, в мене ніколи не по годинах, сама коли хочу тоді і їм, і дитина моя не по режиму. Перші 2 місяці "висіли" га циці.. Після 3ох міс. донечка проводила менше часу біля грудей. А зараз то взагалі не може втриматись, крутиться, посмокче пару хв і все. Довше смокче навколо снів.

17. natorella

natorella Well-Known Member

та шо вас рвати - йдіть з богом. ми вас не тримаєм
    смисл писати якшо самі собі зробили мало молока?
    просто вставити 5 копійок

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

справді, навіщо взагалі вести ту розмову і щось доказувати. Просто хтось спитає в гугла про режим і ГВ, і покаже йому ваш допис, а буде той хтось лінтюхом і не перечитає всієї теми - в результаті на одне успішне ГВ стане менше.

19. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

то через ваші годування по режиму, і не хотіння годувати на вимогу і тому не стало молока...
    але що вдієш час назад не повернеш.....

20. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

тому то і не можна по режиму бо у надзвичайно великій більшості таких по режиму годування не дотягує до 3 місяця

Статус теми:
Закрита.