Перли мамочок і не тільки про ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Пупсик, 24 Червень 2010.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Перли мамочок і не тільки про ГВ

ппц, ще б "шланг" через бузю просунула (як при гастро-обстеженні)!!! то вже їй тра чимось бубу в голові просунути:connie_pull-pigtail

2. nattsol

nattsol Well-Known Member

маю до середи одне замовлення, а час працювати є хіба як доня спить, тобто ночами. свекруха мене сьогодні пожаліла: "хай Маринка намагається відпочивати побільше, бо щоб молоко часом не пропало".
    чоловік після розмови прокоментував: "так ніби до цього ти зовсім не стомлювалась" :girl_crazy:

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

напевно, у багатодітних мам молоко має одразу пропасти :) бо вони ж від самих пологів не особливо відпочивають...

4. Dolche

Dolche Well-Known Member

моя свекруха теж така була, не розумію чому.

5. silvia

silvia Well-Known Member

мені мама розказала недавно, що мене годувала зовсім мало, бо молоко було "синє", то я їй пояснюю про переднє і заднє, і купу всього іншого, а вона робить круглі очі.....а ще їй порадили щоб я здала молоко на аналіз чи воно поживне і чи не від нього у малого кольки....

6. kolobok

kolobok Member

А чому не годували двох зразу?

7. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Нещодавно розмовляла з одним дідусем на майданчику. І він хвалився , що менша внучка так добре їсть зупки, кашки , але донька ще годує грудьми . Малий то почув (бо дід казав - цицьку ще дає), поліз на руки , запхав пальці мені за пазуху і каже "дай ци" . Дідо зайойкав , каже відлучай бо ся скоро вженить ! Так було смішно ! Певно , як Ромчик піде до школи , то вже буду мати невістку :girl_flirt:

8. Dolche

Dolche Well-Known Member

9. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Моя баба розповідала, що вона годувала мого тата за вимогою, їй було плювати на всякі там режими і годинники, педіатрів не слухала, і тому годувала 2 роки, казала що молоко текло рікою....Казала що вночі тато вже як був більшенький сам прикладався і смоктав скільки заманеться, а вона навіть не знала скільки він там прикладався, бо спала...Педіатрів не слухала на рахунок нічного перериву...

10. cjomcjomka

вчора свекруха заперлила
    "а чому ти йому не даєш борщу? боїшся, що потім молока твого не схоче?":khomyak:

11. Almariel

Almariel Well-Known Member

кому??????

12. LuBimaya

LuBimaya New Member

напевно 3-місячному малюку?

13. cjomcjomka

ну та, звичайно :) старшого-то всього до 2 років годувала...

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

моя свекрушка пропонувала мене знайомити Сашку з різними смаками, ніби, йому вже тре знати, що є і якась інша їжа. чула про пед прикрм,чи що? :) я кажу, що не збираюсь ще ніц давати, але мене не чують :) ото буде, як вона переїде до нас :) ну нічо, головне улибацца :)
    але мені чомусь аж страшно стає, що моя дитина рано чи пізно (краще пізно) почне їсте ще щось, крім мене :sad:

15. cjomcjomka

педприкорм - буде, але десь з 7 міс. Раніше - мама-няма. Виключно.

16. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Не знаю,чи то в перли, чи в забобони, чи в чорний гумор, але щоб ви знали: якщо мама ходила на похорон, то після того давати дитині цицю більше ніззя, бо врікати буде:shutup:

17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Мені недавно сусідка, в якої дитина "від народження не наїдалась" заявила, що мені дуже повезло і що я уйму грошей зекономила на сумішах :) оо, саме це і було метою нашої небагатої сім'ї :)
    Будемо економити далі :)

18. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Знайомої свекруха намагалася дитину нагодувати салатом олів'є в 8 місяців. :khomyak:
    Мені мабуть пощастило. Батьки крім допоювання водичкою не наполягали ні на чому, проте я не здалася. ))) Зате коли зустрічають знайомих, які питають, чи ми догодовуємо малюка, чи даємо кашку, з гордістю відповідають, що нічим, тільки цицею.

19. zaderyshka

zaderyshka Member

Прям не ГВ, а школа магії і чаклунства.:girl_crazy:

20. cjomcjomka

а з висаджуванням - ще і на памперсах... мучимо ми дітей і тільки задля матеріальної вигоди :)
    народіть малятко - і Ви потрапите у цей чарівний світ...

Статус теми:
Закрита.