Перли мамочок і не тільки про ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Пупсик, 24 Червень 2010.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Відповідь: Перли мамочок і не тільки про ГВ

2. natorella

natorella Well-Known Member

то такі люди шо знають шо то таке, і хоч не вважають слінг плебейським, просто “мамі не можна носити важкого”
    мені писок мало не рвався на то всьо
    получилась якась перекошена Джоконда

а ше ви би бачили мого мужа. він на кожен бздур робив на мене великі очі - чи я шось буду відгавкуватись. і так напрягався - мало не тріс. не любить він сварок((( але я була чемна - мовчала
    хто мене знає - той розміє як то важко

3. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Мене дуже вразила ваша розповідь! Я в шоці! Бідна дитина отримала стрес через якусь маразматичку, яка пхається в чуже життя :sad:
    Я думаю, Вам варто спробувати зустрітись з іншими мамами та дітками, які приблизно такого ж віку, як і ваша доня, і щоб вона побачила, що дітки нормально їдять, все добре, ніхто їх не лякає, не ображає і т.д. Можна взагалі розіграти ситуацію - хтось з дорослих похвалить дітей, скаже, які вони молодці.... Хоча б спробувати....

4. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Ти - мама,мама має бути найголовнішим авторитетом для дитини,мамине слово вирішальне. Ну подумаєш,якась там тітка шось сказала. Може дійсно пояснити, що тьотя хворенька, не варто на неї звертати увагу.

5. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

6. natorella

7. loreniya

loreniya Well-Known Member

я можу видати цілу книжку перл!
    приїхала від свекрухи - від жари втекла, а там ще одна невістка. В нас ГВ і педприкорм в начальній фазі, в неї - змішане годування, водички, пляшки, нема молока, дурачок і на кінець небрання на руки щоб не розбалувати... Ну і дитина в неї недоношена була з вродженою вадою серденька народжена через КР на 37 тижні...
    Свекруха на диво підтримує мою політику - вона виростила 4 дітей, практично по сучасній системі - годування на вимогу, довго, давала все потрошку з столу дорослих.
    Ну я там наслухалась - вона намагалась перетягнути свекруху на свій бік - що я засранка протинеї, вона на 7 років старша, в неї друга дитина, і воопше...
    Молока її дитині не хватає бо... нехватає і всьо...
    воду треба пити бо дорослий молоком не нап"ється
    в одній груді молока в неї нема на 1 годування, тре давати дві, бо малий вже завеликий щоб одною наїстись... /4 міс/:girl_sad:
    брати на руки не можна, бо розбалую, вона практично не бере
    в 5 міс вони будуть їсти кашки...:girl_impossible:
    вночі дитина їсти не повинна:girl_devil:
    їжу треба перетирати блендером - ї сестра так робить, то її малий тільки моркву викакує, а решту все ні.. а мій какає кусочками а так не має бути! мало того - сестра варила моркву 4 год, то малий її не викакав! яка полєзна морква...:girl_mad:

за мною ганялась з грубечою книжкою і тикала що в нашому віці треба 200 гр каші з"їдати... я казала що сама стільки не з"їм... а грубеча книжка виявилась суперпродвінутою - 1947 р видання....:girl_devil::girl_devil::girl_devil:
    мій малий їсть зачасто - поки її поснідав мій їв три рази..., а так не має бути, значить молоко не жирне!!! не наїдається! водичку хлебче!!! воно ї не дивно - я ж худа, звідки взятись жирності...

а я дурна рішила їй помогти - почала розказувати як збільшити молоко, як її дитині важливе то молоко... коротше нікому то не треба! :girl_sad: з мене ще дурну зробила! :hang1: озабочену годувальницю :ed4d70def841dc74b57

а мій рюкзвк поньє то "вирвігрош" - на ніц не потрібна річ... поклала дитину та й лежить, чого її таскати???

8. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

9. Натуля

Натуля Well-Known Member

В мене теж завжди така відповідь на питання як довго годувати буду. Поки всі зуби не виростуть. І ще коли пояснюю, що малий під час прорізання зубів відмовляється від їжі то найчастіше мені ще так кивають "то недобре, то погано". Мене то так нервує. Запори-поноси-високі температури-соплі-хворе горло - це все доьре при зубах. А відсутність апетиту і повне ГВ при тому - недобре. Правда тішить, що мама завжди підтримує коли їй жаліюсь. Одна молода мамаша (20 років) після розмови про ГВ на мене дивилася з таким виразом обличчя, що навіть до нас у двір більше не приходить. Правильно, чого з ненормальними мамашами спілкуватись. От вона відмовилась від ГВ коли дитині 4 міс було і все стало супер. "НІ я його не мучу, ні він мене". Ну але хто сказав, що мамою бути легко?

Ото мені теж треба так навчитися. Бо ніяк не можу спокійно слухати всякі бздури.

10. Nata

Nata Well-Known Member

Ха! У нас вже виросли, тому відповідаю інакше: поки молочні зуби не випадуть :) Всі питання відразу відпадають. Ну що з дурної візьмеш?

11. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я кажу :)А от калатати кашки ночами, іде не піти,не поїхати бо їсти кожні 3 години, а то треба або торби з собою волочити, або додому вертатись,а як десь дальше то ше й чайник як мінімум щоб кашу розвести. Пляшечки помити, простерилізувати ото для мене "мучение".

12. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а мене вчора знайома повчала, по Комаровскому, що в дитину в таку жару воду тре насильно прямо шприцом вливати, якщо так не хоче, бо її малий в 8 міс 500-600мл, випиває за сутки, а моя мала молоко тільки їсть, непорядок(грудьми годувала вона до двох місяців, потім цідила, їй не хватало,ну до 6ти міс цідила хоч чутьчуть(іто це я її мамі мозги промила що молоко дуже корисне, а вона своїй дочці відвовідно))

13. Klava

Klava Member

Видно ваша знайома таки не читала Комаровського... Бо я читала його сайт під час вагітності. Так от в жару воду дитині потрібно запропонувати . А якщо не хоче пити - значить і не потрібно йому. Вистачає вашого молочка! В мене теж малий не пив води - раз у піврочку попробувала - він виплюнув і на тому все. А от коли минулого тижня в спеку 37 град. ще раз запропонувала компотик із сушки - то випивав з горнятка десь 3-4 ст. ложки на день. Правда, підозрюю, що йому більше сам процес був цікавий - пити як мама, по-дорослому.

14. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

15. Nata

Nata Well-Known Member

Ну от і відповідь. Штучник - тому і випиває стільки води, він певно і кашки багато випиває за добу, а Вам то навіщо?

16. natorella

їду нині в львів в маршрутці
    збоку чувак
    діалог
    Ч - скільки вашому?
    Я - 2,5
    Ч - моєму 2,7.
    тут саша почав зівати
    Я - саша не спи. зараз приїдемо додому....
    Ч (продовжує) - ....мама дасть тобі каші в пляшчині і будеш спати
    Саша - НЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄ, циці
    Ч - :girl_impossible: шо???
    Я - цицю. саша не їсть каші
    Ч - а мій їсть , не засне без бутилочки. молоко пропало в жінки коли малому було 7 місяців

занавєс (с)

17. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Ми забрали пляшечку десь в 1,10 через підозру на алергію від домашнього молока . Трошки понили , але пережили ту трагедію. А знайомої малому зараз 3,4 роки і він до сих пір п"є на ніч з бутилки - "інакше не засипає". Ось це насправді "занавес"....

18. Анута

Анута Well-Known Member

вибачте, а який зв"язок?

19. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Мала на увазі засипання з пляшкою .

20. Irusya

Irusya Well-Known Member

Перечитую від початку гілку "ГВ-ще один дар природи" і хочу зацитувати перл одної форумлянки

особливо мудро написано під дією температури тіла білки молока піддаються процесу розчеплення:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.