Перли мамочок і не тільки про ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Пупсик, 24 Червень 2010.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Перли мамочок і не тільки про ГВ

Ми ж про малюків говоримо! Про яке "відпускання" мова? У такому віці, то не відпускання, а відкидання.
    Відпускати треба внутрішньо, тим більше маленьких. А фізично відпускати вже в повнолітньому віці. ;)

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мдяяя... а шо та "продвінута" мамочка буде робити далі? То ж дитинці тільки місяць, а вона вже від неї грубо кажучи втікає.

3. Neverland

Neverland Well-Known Member

Шо-шо, лише бабам :) А сама гуляти, бо то ж ще ненагулялась...
    Мені от зараз так іноді хочеться від малого втекти, бо він такий став верескун і забіяка: все вириває з рук, плаче, б"ється... Але тільки лишу хоч на хвилинку - скучаю. А тут місячну дитинку на 2 тижні лишити....

4. SoLana

SoLana Well-Known Member

Бо мабуть у цьому її підтримують бабці, чоловік, такий же несвідомий, реклама "Нану" по телевізору. За людину вже про все подумали, нашо напрягатися...

Останнє редагування: 23 Серпень 2011
  5. veronka

veronka зла друзя

йомайо, в неї зовсім клепки в голові не є?? чи вона придурашена, вибачте за емоційність, малолєтка?? то нащо розмножувалась (риторичне питання)??
    мала я нагоду декілька разів без Маргоша погуляти години 3, воно класно "тряхнуть сєдіной", але щось без тої казі-базі мені не так весело)) їй виповниться 2 в неділю і, на щастя, уся шановна родина навіть не питає коли відлучатиму - усі бачать переваги ГВ (ну і на додаток знають мій зміючий характер:girl_wink:). хоча буває "накатіт", що я вже не можу, коли МА відмовляється від їжі і цицяє цілодобово і ні на крок мене не відпускає бодай їсти приготувати, але це я сприймаю як сигнал, що в доні щось не так, що вона так "лікується")) це як індикатор її морального і фізичного стану))

6. Муська

Муська Well-Known Member

7. Girljanda

Girljanda New Member

та навіть в тій самій рекламі кажуть, що найкраще для дитини - грудне вигодовування, а вже коли це НЕМОЖЛИВО, о тоді можна і суміші. Просто кожен чує лише те, що хоче почути.

8. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Але неможливо ГВ для одиниць. Цього ж не кажуть.

9. SoLana

SoLana Well-Known Member

Так. І чомусь тих, що вважають що в них неможливе грудне вигодовування більшість. Бо реклама дає можливість так думати. ІМХО

10. Girljanda

Girljanda New Member

Звичайно, не кажуть. Це ж їх бізнес. Яка це буде реклама, якщо будуть казати: не купуйте наші суміші, нащо вони вам, ви самі можете годувати дитину... На те вона і реклама.

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Вчорв біли в моєї хресної в гостях. Ото я наслухалась....
    Тільки зайшла, малий в слінгу сидить. Вона зразу "Я дивилась передачу про то, яке то шкідливе, що там спина викривлена і дитина буде недорозвинута. А немовлят взагалі не можна носити там, бо щось там перетискається і до голови кров не доходить:suicide:"
    І ще, малий засинав з цицьою і так на циці спав десь пів години, не відпускав. А вона мені "І то не легше пипцю дати, будеш мати груди до колін":8:
    Ну і класика про те, що не можна спити з дитиною, бо він виросте егоїстом і захоче спити так до інституту...

12. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

я особисто про це читала в газеті ЗДОРОВ"Я в темі про недорозвинутих дітей, і одну з причин називали носіння в рюкзачках)

мені також так сказали коли малий почав кулачки пхати до рота. От їхня внучка (десь біля 3 років) не може без пальчика заснути, а все через те, що в дитинстві її не заставили дурник смоктати. Вона його випльовувала, а от тепер вони проблему мають, пальчик починає деформуватися, а якби дурник смоктала, то такого б не було. От споконвіку дітки дурник смокчуть, а ви зараз всі такі розумні давати не хочете. Я собі сиділа .. слухала і собі сміялася під ніс, що мій малий не з дурником і пальчиком засинає , а з цицею)

13. Hanny

Hanny Active Member

в рюкзачках неправильне положення дитинки, і не до порівняння зі слінгом і ерго! В передачі розказували про небезпеку носіння дитини в рюкзаку коли дитя спить а голова відкину набік чи назад (перетискається судини), в слінгу ми ж фіксуємо голівку одним полотном, в ерго капішоном! І спинка рівна, що в ерго що в слінгу, на відміну від рюкзаків, а в передачі все прирівняли до рюкзаків!!!

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я теж її перепитала, що може то про кенгуру говорили?
    А вона і її донька мене переконували, що саме про слінги.

15. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Теж бачила цю передачу трошки. Так, про слінги вони таке говорили, але
    :girl_emo:

16. natorella

natorella Well-Known Member

я навіть не дивилась
    смисл??

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Повернулася моя сусідка з подорожі, то показую їй, що малий уже має 6 зубів, а вона: о, то ти вже не годуєш? Кажу, що годую далі. А вона: та як? він хіба не кусається? Добре, що у нас відносини такі, що могла віджартуватися: ти ж, як зі шклянки п'єш, то її не кусаєш. ;) :mocking:
    Чому люди думають, що як дитина має зуби, то вже конче кусається, як їсть?

18. natorella

natorella Well-Known Member

ой, в мене вчора таке було
    їдемо з марічкою-нікою машиною
    саша шось кукситься. голодний чи змучився
    дала цицю
    а в центрі ямища ж - огого
    ну на одній нас підкинуло
    думала шо саша відкусив сосок - аж в очах зірки засвітились
    а марічка коментує ше й - в машині не можна ні їсти, ні пити. ви шо не знаєте???
    шутніца

19. Alexx

Alexx New Member

Та бо таки кусаються ))))! Мене малий серед ночі буває як гризане....я аж на ліжку підскакую від болю і несподіванки.... І в день, як їсть груди, то також полюбляє кусьнути і сміється собі ))), бо знає, що сварю, щоб не кусав )))), а нічого поробити не може ))) хочеться йому кусьнути ту смачну цицю ))).

---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ----------

Сьогодні почула чому треба відлучати дітей від грудей після року. "Чим раніше тим краще, бо як підуть в садок, то виховательці важко... діти гонять, просять і хапають за груди )))). Такщо треба відлучати, щоб вихователям було легше ":girl_blum: Капець повний.... Я краще за свого маленького комочка думати буду, як йому краще, а не як краще гіпотетичним вихователям..... яких може і не бути.

20. Dobra

Dobra Well-Known Member

А ще скоро будуть кидатись на перехожих з цицями (коли мами нема поруч). Агресивні ГВ-істоти в пошуках молока. Узясь.
    Але із статистикою ГВ вихователькам нічого боятись - ну потягають зрідка за цицю, навіть смішно.

Статус теми:
Закрита.