Перли мамочок і не тільки про ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Пупсик, 24 Червень 2010.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. DarkNess

DarkNess New Member

Відповідь: Перли мамочок і не тільки про ГВ

ось це, мабуть, - сюди.
    Давненько такого не читала.

2. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

3. Sapiha

Sapiha New Member

Я руками також більше 20-50 грам не могла зцідити. Тепер маю молоковідсмоктувач то зціджую 250-300 грам молока яким заливаю дитині кашу. Думаю що зціджувати руками потрібно просто вміти. :girl_curtsey:

4. Fast

Fast Well-Known Member

Нашо? Нє ну справді не розумію для чого таке робити. Кашу ж можна на воді зварити, вершки додати, коров'ячим молоком залити. І то кожен день стільки цідити!? Нє... я би тронулась. Та і сенсу не бачу.

5. kljysochka

kljysochka New Member

я до року на воді варила, а після року додаю коров"яче. а нашо цідити в кашу? думаєте без молока небуде їсти?

6. Sapiha

Sapiha New Member

якщо є молоко, навіщо варити на воді. Тай часу це багато не займає, думаю що 10 хв на день можна знайти.

7. Hanny

Hanny Active Member

Сусідка вчора мене питала, де наш дурачок, я їй відповіла, що не знаєм що це таке, а вона відповіла , типу а чим рот закриваєш, коли дитина плаче:ireful:
    Я мало не впала на місці!

8. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

У нас з такого питання почалася маленька проблема. Ми також були весь час без дурника. А тепер після запитання однієї чужої жіночки про дурника Христинка дивиться на інших дітей і ображено мене запитує "а де моя сося?". Пояснюю їй, що в неї не було дурника, бо мала цицю. Але як то так, що всі мають, а в неї не було...

9. Андріана

Андріана Well-Known Member

я теж так пояснювала, то тепер мала як бачить дитину з соскою, кричить,що не можна соску, треба цицю, а мами роблять вигляд,що того не чують:girl_nea:

10. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Приходила до мене сьогодні сусідка за порадою. Яку суміш краще купити дитині? Я впала просто на місці, бо дитинку тільки недавно з пологового виписали. Я їй пояснила, що не знаю, бо нам того не треба і запиталася навіщо. Виявляється молоко в неї пропадає. Я порадила визвати консультанта додому, бо тільки з допомогою консультанта ми подолали всі труднощі, відповідь мене просто вбила....ТО ДОРОГО і ТРЕБА ПЛАТИТИ ГРОШІ....а суміші що безкоштовно в магазині роздають? Та за них такі гроші тре вивалити, шо мама дорогая. Казали сусідка до вечора подумають і скажуть, цікаво, що тут думати?

11. allusya

allusya Well-Known Member

А я сьогодні почула перл про дурник, що у діток, які користуються дурником, мозок розвинутіший (ну шось типу того) :girl_crazy:

12. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Ой, таке я теж чула. Але мені казали трохи іншу фразу, як на мене, то більш образливу: "Дитина без дурника погано буде розвиватися і буде заторможеною". Мені тоді мову відняло, бо таких бздурів ще не чула. Добре, що відняло, бо після воєн за дурник і так на мене косо дехто дивиться. Правда, я мала і маю союзника - чоловіка, тому деяким порадникам він рот закривав.

13. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

всяке чула, але таке - вперше!..... :khomyak::khomyak::khomyak:

14. loreniya

loreniya Well-Known Member

я знаю що як дитина не має ГВ то дурачок їй таки трохи треба для задоволення смоктального інстинкту, а як є ГВ то вже мозок якось розвинеться і без дурника думаю...
    в нас зараз актуальне итання " а як ти його так рано від дурачка відівчила?" /це в 1,4 р!!!!/ як кажу що я його ще не привчала до дурника то всі питають " а як то?, бідна дитина..."

Останнє редагування: 12 Травень 2011
  15. Orman

Orman Модератор-бомба

16. Vika

Vika Well-Known Member

розкажу вам про "успіхи" з ГВ моєї подруги, про яку я писала на попередніх сторінкох
    отже:1) дитину вона годує виключно через 3 години. вночі перерва 6 год. але дитинка ще мала (5 тижнів) і за її словами "лінива" тай смокче лише 5-10хв і просинається через 1 год і просить їсти. щоб дитя спало ті 3 год вона після того "лінивого" смоктання доціжує груди ( 90 гр) і догодовує її з пляшки ( дуже дорогої що імітує цицю :girl_cray:)
    2)каже що молоко "якесь не таке" і мало.
    цього всього її вчили в ШКОЛІ МАТЕРИНСТВА при патології вагітних. казали що: за новими тенденціями тепер дітей годують по вимозі, АЛЕ в цих дітей потім будуть проблеми з животами тому не годуйте часто.
    якісь проблеми в них є тому що Соня набрала за 5 тижнів лише 500 гр. сказала лікарка що якшо через 2 тижні не добере вагу то будуть догодовувати.:girl_cray:
    я сьогодні їй казала що я про це все думаю:girl_devil:.
    і це все в крутому київському род.домі і дипломовані круті лікарі їй радять. доречі саме більше мене дивує що мама РОЗУМНА , освідчена жінка 28 років. а не якесь немудре дівчисько.

17. Іруня

Іруня Well-Known Member

А звідки це Ви таке знаєте? Насправді, дитині на ШВ теж необов"язково мати дурника. Моя старша виросла на ШВ, але без всяких дурників. І все в неї прекрасно розвинене і мозок в тому числі:girl_crazy:.

18. veronka

veronka зла друзя

19. Vika

Vika Well-Known Member

сьогодні вже дали суміш. початок кінця ГВ

20. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

не дивно, бо
    :girl_impossible: