Перли мамочок і не тільки про ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Пупсик, 24 Червень 2010.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Перли мамочок і не тільки про ГВ

Ну якщо порівняти мене і мого чоловіка, то можна сказати що ті хто довго на ГВ старіють швидше, адже я штучна а він грудний.:girl_crazy:

2. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дивлюся і мене тіпає....
    Чи передаються риси, якщо дитя європейки вигодували цигани? Перша думка - про циган не знаю, але тих авторів явно годували коров"ячим і повиростали бики:girl_devil:
    Йду дослухаю, бо пара вухами вже йде....

3. In4a

In4a Well-Known Member

4. Orman

Orman Модератор-бомба

а я не дивлюся - бережу нерви

5. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Та нормальна передачка,пізнавальна ,особливо про вживання дорослими молочка))))
    а про те мяско з супермаркетів? Треба задуматись))))

6. Abraira

7. Nata

Nata Well-Known Member

8. Abraira

так :) Тільки у ролі корів, у програмі, були мами, котрі їдять магазинне м"ясо з гормонами, тому (цитую) "Спеціалісти дійшли висновку, що в Україні, дитину краще вигодовувати сумішами, ніж грудним молоком"....
    Ще був перл "Мама не знає, що робити з дитиною, і дає йому груди, десь згори відзначаючи плюсик, що вона хороша мама, хоча то годування її денервує, і уся знервованість передається дитині"

9. veronka

veronka зла друзя

затіпало на фразі: "Годувала стільки скільки треба, менше року"!! ну перл, що з якістю нашої їжі екологічніше годувати сумішами, то я вже раніше чула:girl_crazy: ну і Сніжана здивувала - 2-х молодших місяць-два годувала... і, пробачте, "відмазки" стандартні:girl_mad: і тільки подивіться на цих малих - їм ніц не бракує, вони здоровенькі і т.д. Так що можете й не годувати, виростуть, нігде не дінуться:girl_sad: підтекст наступний, його всю програму проштовхували - не напружуйтесь, не сумуйте, не переймайтесь, годуйте сумішшю і все буде ок:girl_impossible: хоча були й цікаві моменти - з визначенням хто і як довго їв цицю, як врятували дівчинку... але то як відмазка, що мовляв, ми за ГВ (бо по теве ніззя пропагувати годування сумішами відкрито), а насправді...

Останнє редагування: 31 Січень 2011
  10. Klava

Klava Member

Насправді виробники сумішей мають шальоні піар-бюджети. От і пропагують своє болото...

11. kira lv

kira lv Member

"Оборзєли":girl_devil:А в їхніх сумішах "жива вода" підмішана. Не жру я їхнього гормонального м"єса і дитині тих сумішей не давала. Коли немає іншого виходу ну то мус. А так нехай самі то їдят.

Та нє, то гормональні копитні ту програму робили

12. VERO

VERO Well-Known Member

Нагадала собі перли від однієї колєжанки. На питання, чому так мало кормила свого малаго вона відповіла, що лежала в лікарні. Тому деякий час не кормила дитину, але молоко сціджувала і планувала продовжити ГВ. Але свекруха заборонила, бо якщо знову почати годувати відлучену дитину, то її дуже будуть врікати!!! І мамочка послухала свекруху і перевела дитину на суміші. А дитина вже така тепер хвороблива, що педіатр каже, що не бачила ще, щоб дитина так росла на антибіотиках. Всіх болячок навіть не пригадаю. Але його "ніхто не врікає". Глупство вищої марки!!!:girl_devil:

13. Galya

Galya Well-Known Member

І це говорила предстваник Молочних рік! Чесно слово, скоро стидно буде признаватись, що я там вчилась...Вона звичайно мала на увазі, що не треба весь час прикладати дитину, яка вже підросла і мама прикладає до грудей, бо не знає чим її ш зайняти чи не хоче нічим більше її займати. Чи хоче дитину відволікти від небажаної поведінки і кожного разу пропонує груди. Але це питання в такій передачі взагалі не треба було піднімати. Це питання зовсім не першочергове, бо ж подивляться мамочки таку передачу і не побачать того змісту, який вона хотіла в те речення вкласти, а ще раз переконаються, що вони ж то кращі мами, вони ж знають що з дитиною робити і рот їм цицькою не затикають:girl_devil:

От в мене теж враження, що готуючи передачу, поставили собі за мету заспокоїти і підтримати тих, які дають суміш. Бо в них же певно купа комплексів? І так ніби між іншим - грудне молоко звичайно супер, але, якщо нема, то ніц, дитина переживе:girl_devil:
    І того мужика, який пє грудне молоко невідомо нащо вставили - познущатись, чи що?такого збоченця показувати в одній передачі з ГВ означає десь їх прирівнювати?

14. Nata

Nata Well-Known Member

Ото власне! Обізлило мене вкрай, ну як так можна?
    Таке враження що я паскудна мамаша не знаю чим дітей забавити, от і ростуть вони бідні на циці :) от вам і залізний аргумент на доданок до "бідні тому грудьми годують" :)
    В законі про рекламу такого не прописано :) Наркотики - не можна, а суміші - прошу, що ж нам дітей шкода?

15. natorella

natorella Well-Known Member

знаєш галь, я також вчора плювалась. а потім подумала - ми ж не знаємо які їм питання задавали - на тв зміксували всьо так, шо вийшов повний брєд.
    подивіть по дітях зі сша
    вони в 17 виглядають на 25
    то і від сумішей і від того шо їдять їжу, вирощену на гормонах

16. Galya

Galya Well-Known Member

Є ще такий міжнародний кодекс по маркетингу замінників грудного молока

Може. Але все рівно ті Молочні ріки свої думки міняють аж надто часто (наприклад, стосовно тривалості ГВ)

17. Юстина

Юстина Well-Known Member

Мене ще підкидає від кілька разів сказаного "коли в мами закінчилося молоко", "якщо в мами закінчилося молоко" і т.д. Було-було і закінчилося. Чудодійний "краник".

18. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

І мене також. Або - "відразу не було".:girl_mad:"

19. natorella

natorella Well-Known Member

я нічого проти закидання МР помідорами не маю))))
    бздурів (особливо психолог) наговорили багато - факт

20. Xomka

Xomka Well-Known Member

Підтримую Наталю,
    Вже десь у нас в щепленнях давали посилання на передачу, де теж зробили потрібний мікс, і жінка, яка виступала проти щеплень, писала до журналістки, чому так сталось, адже їй обіцяли, що висвітлять повністю її позицію. Отримала відповідь в стилі "хто платить, той і музику замовляє", журналісти там найнижча ланка і їхню думку аж ніхто до уваги не бере. Всі ми знаємо, що за ГВ і проти щеплень ніхто грошей не платить - тільки навпаки.
    Висновок: інтернет це сила - телевізор-могила. Хоча ми це й так знаємо:)

Статус теми:
Закрита.