Перли мамочок і не тільки про ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Пупсик, 24 Червень 2010.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Перли мамочок і не тільки про ГВ

не моє, але в тему:

2. Анута

Анута Well-Known Member

я би сказала, що вона один день одне співає, інший - інше. І тому мені стало прикро.
    якось і вашим, і нашим

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я від чоловіка вже почула, правда трохи в іншому сенсі (його зачепило, що вони знецінюють молоко, натомість пропихаючи нан).
    Мені здається , що чим далі, тим більше нав*язують суміші....

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дівчата, а нашо ви то дивитесь? Чи то по принципу "ворога потрібно знати в лице"? :girl_crazy:

5. loreniya

loreniya Well-Known Member

Mariasia, то не передача то кусок сніданку з 1+1, десь 7-10 хв
    до речі я теж в шоці від тої передачі, а ще від "семя от а до я" - те що по телевізору говориться про гв , це просто брєд якийсь!!! я не зла на ведучих - як сказала Руда Лисиця - вони просто озвучують те що їм в сценарії написали. я зла на те що законодавство не забороняє таке показувати - телевізор, та ще й центральні канали це ж така масова інформація для людей!!! найбільше шокує те що наголосили яке ж воно хороше то молоко, і як воно збалансоване, але проблеми в тому що воно пропадає мол нема, просто треба уважно прочитати вміст і правильно приготувати... тут іде підміна понять в свідомості людини - проблему акцентують не там де вона є - не біда прокукати молоко, біда погано підібрати заміну...

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

і будуть, бо це бізнес. А як кажуть, хто платить той і музику замовляє. Нажаль. Але ми вже привикли фільтрувати те що нам показують але більшість людей вірить у все що в телевізорі говорять.

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я в неділю в Кінг Кросі мала дуже неприємний трафунок, але сама винна..
    Ходимо по Mothercare, дивлюся коло пляшечок і дурників стоїть вагітна з мамою, купують по списку речі до пологового. Вибирають пляшку і дурник. Ну я і питаю на свою голову - а навіщо вам то, хіба не краще дитинку грудьми годувати. А та майбутня бабуля як на мене накинеться - мол шо, дитину голодом морити, я кажу - я он двох вигодувала без того, на що почула що я садистка дітей мордувала і напевно навіть водички не давала...

8. kostuk

kostuk New Member

Таких "майбутніх бабусь" треба взагалі до себе не підпускати. От послухає її дочка і буде вважати, що це цілком нормально і суміш дитині ще в роддомі дати, і дурачка запхати.
    Але на жаль жіночок "старої радянської закалки" (це і мами, і свекрухи, бабці, тьоті...) в нас ще дуже багато і наше завдання просто ігнорувати їхні поради і зауваження.:girl_blum:

9. natorella

natorella Well-Known Member

тому я тепер ніколи нікому нічого не розказую
    якшо запитають - то підкажу.
    а в основному - кожен впевнений в своїй обізнаності (як і ми, зоряно).

а мене реально моя бабуля (сашина пра-) дістає.
    - нашо тобі та циця? фууууууууууу (100 разів на день)
    - виплюнь. ти вже великий

то є стандартний набір, як у всіх певно)

а головне - вона мені доказує, шо в неї ПРОПАЛО МОЛОКО. і на мої з мамою зауваженя, що таке в 3 місяці можливе лише з того,того,того...... (перелік причин згідно МОЗу), ображається і йде в кімнату. а оскільки вона в нас женщіна гордая, то може дутись дооооооооооооооовго.
    от як колись я любила СЕМЬЮ - то так зараз верне від того брєду
    не дивлюсь
    якшо десь попадається шось про дітей/догляд/поради - дивлюсь до першої прихованої реклами пустушок. як тільки в кадр попадає “щаслива”_заткнута_соскою дитина - всьо. ЗАНАВЄС. виключаю

10. Ірена

Ірена Well-Known Member

ДИВНО, бо я читала інтерв"ю з Падалко - вона двох своїх зі зйомок їздила годувати...

11. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Бачила як в "Антошці" бабця кормила маленьку дитинку : дитя ридає, бабця витягує темос, кашку -болтає, А потім пхає в рот пробувати:khomyak::khomyak:губи намальвані помадою в "три слоя" .

12. Leila

Leila Well-Known Member

В моєї Лілі зараз лізуть 4 зуба на раз, основна їжа - моє молоко, їсть все з нами по-трошечки, а груди обидві на раз :) і дуже часто. Моя свекруха вчора мені сказала що Ліля має мої груди за дурника, я не зрозуміла взагалі, це ж дурник заміняє груди, як може циця замінити дурник? де логіка?

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та таких порадників повно і серед сьогоднішніх мам, в яких дочки щойно підростають.

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

це вона хотіла тобі сказати що ти забагато даєш дитині груди, бо треба годувати по-годинах а ти чуть що зразу дитині цицку пхаєш. Що ти за мама? Он ніпайму. :girl_blum:

---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

Та воно ж молодящаяся старушка! :girl_haha:

Он почитала вас трошки і аж настрій піднявся. Але то і сміх і гріх.:girl_emo:

14. Leila

Leila Well-Known Member

15. natorella

natorella Well-Known Member

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мене нещодавно спитали, скільки разів годую малого. Ну, а я ж хіба рахую? Щиро відповіла "цілий день". По другий бік дрота буоа довга тиша, а тоді "яааааак то?" :girl_crazy:
    Ну а що я зроблю, що в мене маленький ненажерка росте. Чисто як у мультику "Дюймовочка": «Ну вот, поели, теперь можно и поспать. Ну вот, поспали. [...] Теперь можно и поесть». :girl_haha:

17. Lingerie

Lingerie New Member

А моя свекруха і далі веде боротьбу за дурника!:tanksmile: Каже,що я часто годую і тре дурити дитину пустушкою... Бо малеча дуже багато набрала за 3 місяці (9кг) і органи можуть жиром зарости!!!:girl_impossible: (таке враження що я її ковбасою і салом годую!..) а ще розказала, що одна її знайома мусила перевести дитину на штучне годування, через то що молоко було дуже жирне ...:suicide::suicide::suicide:
    жах...

18. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Я також так відповідала, коли в мене малий був тільки на ГВ. Ну, хоче дитина "поїсти трохи маму", то що ж тут поробиш. Просто деякі люди вважають, що якщо даєш цицю часто, то дитина значить не наїдається, тому обов"язково треба докормлювати.

19. kostuk

kostuk New Member

Lingerie, а ви скажіть свекрусі нехай собі дурника запхає, коли їсти захоче (щоб часом і їй органи салом не заросли...):girl_haha:

20. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А потім дивуються , звідки дитина навчилась обманювати...

Статус теми:
Закрита.