Перли мамочок і не тільки про ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Пупсик, 24 Червень 2010.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. allusya

allusya Well-Known Member

Відповідь: Перли мамочок і не тільки про ГВ

Дякую, буду знати :girl_yes2:

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Наслухалась я від одної пані з села в лікарні і про густе молоко і про масло)) але той перл про відлучення і врікання, то просто, я не стрималась, кажу ви така старша жіночка і такі бздури молоді говорите!

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

4. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

В мене є знайома, яка не вискзала перл а просто його вчудила, до сих пір, вона мене дивує. Мало того, шо вона пила та курила під час вагітності. Вона після пологів умудрилась сісти на дієту Коньяк-сигарета-кава!!!. це все при ГВ. Годувала вона до 2,5 років ( сигарет і горілки не полишаючи:" мала краще спати буде"), так вона після того як відівчила ( десь пів року пройшло) кинула і пити, і курити. Дозволяє cобі рюмочку вина. Це взагалі нормально?

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Це взагалі ненормально:girl_mad:

6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

відівчила дитину від молока чи то треба тепер дитину відучувати від алкоголю. Я в шоці!

7. Katrine

Katrine Member

нам на курсах розповідають, що "першим або раннім" молоком дитя задовільняє свою потребу в рідині, воно не таке концентроване і містить вітаміни, зокрема вітамін D. А найбільш концентрованим є "заднє" молоко, яке дитина отримує наприкінці годування, тому треба давати малюку грудь не менше 10-15 хв під час кожного годування, інакше він швидко зголодніє.

8. Galya

Galya Well-Known Member

Ну, ще буває, що дитина пркладається на пару хвилин і бліьше не хоче (прикладалась не для того, щоб поїсти, а для заспокоєння наприклад), не заставляти ж? Треба орієнтуватись по дитині, пропонувати часто, а дитина сама вже собі "відрегулює" скільки і коли їй треба

9. Zymova

Zymova New Member

Тут всі пишуть про перли ГВ, в мене теж є свій. Трошки посмійтесь :) Ходили ми з чоловіком раз в гості в день (буквально на 3-4 години) і залишили малу (1 рік 3 міс її тоді було) з батьками, то коли ми прийшли додому, то мала побачила чоловіка і каже, тя-тя....заходжу я, а вона на мене - циця :))) (Хоча завжди мене називає мама :) ) І як присмокталась.....думала мене цілу з"їсть!!!

10. Irusya

Irusya Well-Known Member

Відповідь: ГВ - ще один дар природи

Включайте перший національний і послухайте трохи перлів

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:12 ----------

говорили про користь для здоров"я жіночих грудей тривалого грудного вигодовування, в той же час ведучі чомусь дуже гіржали, коли говорили гувати до 3 років

11. Анута

Анута Well-Known Member

я теж зайшла про то написати. Але першли я видно не застала оскільки почула все путнє. Дзвонила годуюча матуся і казала що від тривалого ГВ ризик захворіти раком молочної залози зменшується (всі покивали).
    А ще там зараз жіночка, яка перенесла рак молочної залози і розповіла випадок коли в них була одна молодичка, котра після операції завагітніла, народила маля і вигодувала (!) його лише однією наявною груддю.

йду далі послухаю

З.І. а що то за співачка у них з малюком була? Ірина...? (прізвище забула)

12. ksjy

ksjy Well-Known Member

Ірина Шинкарук

13. Irusya

Irusya Well-Known Member

Охали як то важко двохрічну дитину відлучити від грудей і саме Ірина Шинкарук радила казати дитині, що молочко бозя забрала....

Останнє редагування: 20 Жовтень 2010
  14. veronka

veronka зла друзя

**** доля, ну нема цензури на тб, а дарма! там половину запрошених відсіювати тра! тож треба до ТАКОГО додуматися, куріЦЦа!!!! ну вже як притисло відлучати, то вже хоч не треба так нагло брехати!!! у випадку Ірини Бозя трохи розуму в неї забрав, а не молочка!

15. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

а дзвонила якась бабуся "радила відлучати". " Ввечері кормите дитинку , а ранком кропите хлібчик свяченою водою даєте дитині і кажете - ось хліб і вода ,то вся твоя їда":girl_nea:але то напевно тре в "перли " писати

16. Анута

Анута Well-Known Member

я видно все пропустила.
    включила як та Шинкарук йшла, послухала здвінок, ту старшу паню і вимкнула :)
    Бозя вберегла мої нерви :)

17. Galya

Galya Well-Known Member

Я знаю теж таку жінку (до речі, форумчанка:)), яка після операції однією груддю вже більше 2 років годує свою дитину:)

18. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

19. Galya

Galya Well-Known Member

Ну, таких є багато - хто від незнання, хто не може дати раду з дитиною (дитина вибрала собі 1 грудь і все).

20. Анута

Анута Well-Known Member

ото людина має бажання годувати!
    а тут іноді з двома цілими грудьми, а бажання - пшик :sad:

Статус теми:
Закрита.